Jump to content
Dogomania

Zjawiskowa onka merle prosi o dom na ostatnie miesiące swojego życia. Już za TM. :(

Recommended Posts

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety po zachowaniu Kory już widać, że się starzeje...
Coraz rzadziej szczeka i biega przy siatce (tylko przy największym ruchu w schronisku) i często leży i odpoczywa, Tylko się przygląda co dzieje się po drugiej stronie siatki...
A tak zawsze była pełna werwy , obserwowała i szczekała, biegała... Oj Kora Kora...

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

a jak wyobrazasz sobie adopcje takiego psiaka?agresja do psow i do dzieci i wywoz za granice?ja tego nie widze...zreszta adopcje zagraniczne dla mnie to jakis pic na wode

Posted

Kostku,ja tylko po cichutku zapytałam.Nic sobie nie wyobrażam.O agresji do dzieci własnie teraz sie dowiedziałam.Nie jestem związana z żadnym handlem psami i nie mam żadnej organizacji,ktorą zaraz bym Wam zaproponowała,bo marzą o starej,chorej ONce merle.
Nie wszystkie adopcje zagr. to pic na wode.

Posted

wszystko jest napisane w 1 poscie gdzie Siekowa zamiescila opis Korki wiec tym bardziej nie rozumiem po co jakies propozycje nie czytajac nawet 1 postu... a pozniej tylko rozne kwiatki na dogo wychodza ze schroniska zle bo psow nie chca wydawac...ech

• 3 weeks later...
Posted

[B]Warszawianki, może będziecie mogły pomóc ???
[COLOR=Red]Dziś rano na BEMOWIE ul. Hery zwiał nam psiak wczoraj tam wyadoptowany[/COLOR]. Każda pomoc mile widziana - POMÓŻCIE, proszę:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/remek-sznaucer-mix-wyadoptow-29-10-uciekl-wawa-bemowo-ul-hery-pomocyyyyyyyy-143531/[/url]
[/B]

Posted

Kora była psem, który urzekł mnie swą urodą już bardzo dawno temu. Czytałam jej wątek właściwie odkąd pamiętam. Nie mogłam, nie potrafilam jej pomóc. Ale kciiuki trymalam strasznie mocno. I bardzo żałuję, że na nic sie to zdało.
Dla mnie to był pies zjawisko. Cudo po prostu.
Biedna, nieszczęśliwa Koruniu, biegaj sobie tam wesoło...