Beata_Dorobczyńska Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Trzeba wierzyć , że będzie dobrze . A Ty jak się czujesz ? Quote
mosii Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 ja ok. mam nadzieje, ze to zarobaczenie... w każdej kupce jest po kilka glist. Skoro nie mają wymiotów moze to nie parwo. :shake: :shake: :shake: Quote
HebaNova Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 [*] dla Bibusi Trzymaj się Mosii i mam nadzieję ze pozostałe szczeniorki szybciutko wydobrzeją :loveu: :loveu: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 To przynajmniej dobrze, że Ty jakos sie trzymasz. Niech one już nie maja tej temperatury to można będzie podać paste na robale. Słuchaj a może one czosnek z mieskiem by zjadły, metoda naszych babć ale dość skuteczna. Quote
mosii Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Beatko, maluchy dostały paste na robaki zaraz po przyjezdzie, w sobote. Wtedy nie miały temperatury. Jeżeli to parwo to one są juz chore i muszą przechorować. Ale apetyt mają, pija, Bibi od poczatku była słabiutka ale jej stan się poprawiał, kupki wróciły do normy- tylko te glisty. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Pewnie maja strasznie dużo tych robali i będzie potrzebna jeszcze jedna pasta. Mosii, nie jesteś w stanie zrobic wiecej niż robisz . Są dwa i miejmy nadzieję, że będzie ok. Trzymam mocno kciuki i całym sercem jestem z Wami. Quote
Tigraa Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 mosii robisz zdecydowanie wiecej niz mozesz i wszyscy o tym wiemy.Jestes kochana :buzi: gdybys potrzebowala jakiejkolwiek pomocy mozesz na mnie zawsze liczyc.Pozostaje nam miec nadzieje ze rodzenstwo przezyje. Quote
andzia69 Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 ale te krwiste kupki:shake::shake::shake: nie podoba mi się to:shake::shake::shake: a na dodatek one z Radomia - a tam była parwo:-( Quote
Tigraa Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Ale one w innym pawilonie byly andzia,w pawilonie gdzie są dorosle,zdrowe psy.A to w pawilonie szczeniakow panuje parwo.Ja mam nadzieje,chce wierzyc ze to przez robaki:shake: ale zobaczymy,czas pokaze. Quote
mosii Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 mnie też się nie podobaja:shake: i to tak nagle w jednej chwili:shake: nastąpiło pogorszenie. Pastę już mam na następne odrobaczenie, w sobotę. Quote
mosii Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Moje psy sa zaszczepione i nie maja kontaktu ze szczeniakami, poza tym bardzo dbam aby czegoś tam im nie wnieść, zmieniam buty, myję ręce przed dotykaniem maluchów. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Mosii ustal proszę w miarę możliwości co to bo ja musze samochód zdezynfekować. Quote
mosii Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 na razie wyglada to na silne zarobaczenie jednak. Nie ma wymiotów. Quote
Tigraa Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 A apetyt mają?Zeby to bylo tylko zarobaczenie. A kierownik opowiada ze pieski są odrobaczane i szczepione grrrr........... a potem ludzie adoptują i nie odrobaczają,nie szczepią bo wierzą w slowa kierownika:angryy: Beata na wszelki wypadek przemyj porzadnie bagaznik Domestosem. Quote
mosii Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Własnie jesteśmy po obiedzie. Maluchy jedze pięknie:) Aniu może pozbierac te robale i przesłac do kierownika??!! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Nie mogę Aniu Domestosem bo psiaki siedziały na kanapie , w bagażniku była Berta :) Podjadę do przychodni i wezmę jakiś odkażacz i umyję Manusanem. Quote
shirrrapeira Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Mosii tak mi przykro, ze Bibi odeszla, zal patrzec jak taki szczeniak umiera.:placz: Quote
Kara. Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 mosii napisał(a):Własnie jesteśmy po obiedzie. Maluchy jedze pięknie:) Aniu może pozbierac te robale i przesłac do kierownika??!! Mosii ty więcej tak nie rób:mad:Jak parsknęłam śmiechem to wystraszyłam na amen mojego potforka:lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Mosii wyślij z napisem otworzyć szybko bo inaczej wyjdą same :) Quote
Tigraa Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 mosii wyzbieraj do woreczka,ja chetnie mu zaniose osobiscie:diabloti: Quote
Tigraa Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 mosii jak maluchy?Nadal kupki z krwią i gnilnym zapachem? A jak Ty sie dzis czujesz? Quote
konisia Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Mossi jak się czujesz? Mam nadzieję, że masz kogoś do opieki też nad Tobą. A maluszki? Wszytsko ok? ['] Quote
mosii Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 dziękuję Wam, ja troche lepiej. a maluszki? od obiadu ani jednej kupki:multi: To chyba dobrze. Własnie sie bawiliśmy i jest zupełnie w porzadku. Kolacja też zjedzona. Quote
Tigraa Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 uff to dobrze.mosii a kiedy kolejne odrobaczenie?Biedaczki malutkie.A Ty tez dbaj o siebie Moniczko bo wszyscy tu sie o Ciebie martwimy. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Mosii a jak Ty się z nimi bawisz ? To musi byc dość ciekawe zważywszy , że maluchy są na prawde malutkie :) Cieszę się ogromnie, że Ty czujesz się lepiej i drobnica też . A te robaki to spoko poleconym, ze zwrotnym potwierdzeniem odbioru wyślij koniecznie, możesz zawsze napisać , że to chińskie pędy bambusa świetne do zupy albo jako dodatek do ryzu. Quote
Recommended Posts