jotpeg Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 hej, schronisko! tu ziemia. co tam u Manka?? byl jakikolwiek sygnal z ogloszen?? Quote
sanchezauu Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Przesłodki... Ale ja mam dwa psy, więc chyba nie mam możliwości przygarnąć Mańka, skoro nie umie sie dogadać z innymi psiakami;/ Quote
szafra Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Ale on jest w kojcu ogólnym i nie szaleje aż tak bardzo !!! Od niedawna mamy też w schronisko takiego słodkiego dziadka - wczoraj dopiero po wielkich trudach udało mi się z nim wyjść na spacer.:lol: Jest bardzo zestresowany, smutny, :-(:-( siedzi cały czas w budce i tylko jego ślepka widać ... strasznie mi go szkoda. Nie jest agresywny i bardzo, bardzo potrzebuje człowieka. Pomyślałam o nim, bo on mi bardzo przypomina Babuszkę Mobilkę, którą miałaś adoptować. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/171985-Schronisko-dla-ps%C3%B3w-w-Jastrzebiu-Zdroju.?p=17313988&viewfull=1#post17313988[/URL] [quote name='sanchezauu']Przesłodki... Ale ja mam dwa psy, więc chyba nie mam możliwości przygarnąć Mańka, skoro nie umie sie dogadać z innymi psiakami;/[/QUOTE] Quote
jotpeg Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 ale on z takich, co sie same nie wylansuja :roll: Quote
dorota1 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Mam informację od tamb, że Maniek czeka w kolejce schroniskowców na ogłoszenie w Dzienniku Polskim, czyli w takiej, w której są psy ogłaszane w pierwszej kolejności, bo te co na tymczasach tworza odrębną kolejkę, taką ogłaszanych w trybie normalnym, ale i tak kolejka psów schroniskowych ogromna, więc nadal cierpliwie czekamy. Będę na dogo pod koniec przyszłego tygodnia i na pewno odwiedzę wirtualnie Maniusia. Quote
jotpeg Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 [quote name='jotpeg']hej, schronisko! tu ziemia. co tam u Manka?? byl jakikolwiek sygnal z ogloszen??[/QUOTE] ello, na innych watkach jestescie, a tu co - cisza grobowa :shake: Quote
szafra Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Ja Manieczka i jego kumpla dzisiaj pomiziałam. Oni są prawie jak braciszkowie, tylko Maniek ma bardziej krzywe łapulce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
agrabcia Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 [quote name='dorota1']Mam informację od tamb, że Maniek czeka w kolejce schroniskowców na ogłoszenie w Dzienniku Polskim, czyli w takiej, w której są psy ogłaszane w pierwszej kolejności, bo te co na tymczasach tworza odrębną kolejkę, taką ogłaszanych w trybie normalnym, ale i tak kolejka psów schroniskowych ogromna, więc nadal cierpliwie czekamy. Będę na dogo pod koniec przyszłego tygodnia i na pewno odwiedzę wirtualnie Maniusia.[/QUOTE] To wielka szansa dla Mańka Quote
jotpeg Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='szafra']Ja Manieczka i jego kumpla dzisiaj pomiziałam. Oni są prawie jak braciszkowie, tylko Maniek ma bardziej krzywe łapulce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.[/QUOTE] prosze foty :modla: Quote
szafra Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Aparatu nie miałam :shake::shake::shake: poprawię się następnym razem... Sorry Maniuś - zajrzyjcie na wątek Żwirka po sąsiedzku z naszego schroniska [url]http://www.dogomania.pl/threads/212072-M%C3%B3wi%C4%85-na-mnie-quot-Dziadzio-%C5%BBwirek-quot-i-sam-ju%C5%BC-nie-wiem-ile-mam-lat-[/url]... Quote
jotpeg Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='szafra']Aparatu nie miałam :shake::shake::shake: poprawię się następnym razem...[/QUOTE] najwazniejsze ze jest info, ze piesek jest, zyje, nie jest pogryziony itp. - o to chodzi! piszcie jak najczesciej; na odleglosc mozliwosci sa ograniczone. Quote
szafra Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Maniuś sobie na ogólnych jakoś radzi :cool3:.... razem z kumplem :cool3: nie dadzą sobie krzywdy zdobić! Quote
monika55 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Wróciłam. Do mnie nie zadzwonił nikt, niestety. Poodświeżałam niektóre ogłoszenia. Quote
jotpeg Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 bedziemy go oglaszac az do skutku. a moze ktos z odwiedzajacych schron go wezmie (tu pole do popisu dla wolontariatu - pokazujcie go, pls) :modla::happy1: Quote
monika55 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Pokazują, pokazuja. Nawet byli chętni ale Maniek się nie bardzo zaprezentował i zrezygnowali. On się troche dziki zrobił. Quote
dorota1 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Podniosę Maniusia. Oby szybko znalazł dobry dom, zanim jeszcze bardziej zdziczeje:shake: Quote
jotpeg Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 wyslalam go do kogos z wieliczki, kto sie oglaszal na tablicy.pl zawsze warto sprobowac. :thumbs: Quote
Recommended Posts