koduchaben Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Konisiu - świetna z ciebie osóbka Oskarku - zdrowiej na szybciutko! Quote
joaaa Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Super, że z Oskarkiem lepiej!!! :multi: [quote name='konisia']Następna wizyta przewidziana jest za ok.10 –14 dni, ale już dziś wiem, że do niej nie dojdzie. Ze względu na różnicę opinii w postrzeganiu faktów obu stron, postanowliliśmy zakończyć współpracę z dr Jagielskim. [/QUOTE] Konisiu, bardzo Cię przepraszam ale jeżeli dr Jagielski sprawdził sie jako lekarz Oskarka, to może lepiej pominąć postrzeganie faktów przez obie strony, a skupić się na leczeniu. Quote
Aga_Mazury Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 [quote name='joaaa']Super, że z Oskarkiem lepiej!!! :multi: Konisiu, bardzo Cię przepraszam ale jeżeli dr Jagielski sprawdził sie jako lekarz Oskarka, to może lepiej pominąć postrzeganie faktów przez obie strony, a skupić się na leczeniu.[/quote] ja konisię doskonale rozumiem....do lekarza, który zajmuje się naszym Skarbem musimy miec pełne zaufanie i sympatię...nie możemy się bać do niego zadzwonić w razie czego...itd...bo to na dobre nie wyjdzie....decyzja należy do niej...bo to ona sama osobiście tam była...sama dba o oscarka...i sama musi wiedzieć co dla nich będzie optymalne...KONISIU...każda Twoja decyzja napewno będzie podyktowana sercem i miłością do tego malca :) Trzymaj się dzielnie :) Quote
konisia Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Dziękuję wszytskim za ciepłe słowa. Zdjęcia chciałabym pokazać właśnie takie z zabawy. Już nawet w niedzielę mieliśmy jechać do znajomej boksi:evil_lol: , zeby Oskarek mógł się pobawić, ale niestety pogoda popsuła plany:shake: A więc jak tylko się spotkamy to wszytsko oczywiście zostanie uwiecznione na zdjęciach:cool3: Quote
konisia Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Tylko, że foteczki pewnie będą dopiero po świętach, bo wtedy odbędzie się spotkanie. Quote
Zu Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 buziaczki dla Oskarka na dobranoc!! naprawde miał szczęście, że trafił na taką osobę jak Ty, Konisia...:loveu: Quote
rebellia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 [quote name='konisia']Tylko, że foteczki pewnie będą dopiero po świętach, bo wtedy odbędzie się spotkanie.[/quote] jakoś Ci wybaczymy :eviltong: :eviltong: :eviltong: ;) a poważnie TRZYMAJ SIĘ KONISIU Quote
boksiedwa Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Konisia super wieści, nadal trzymam kciuki i czekam na fotki. Quote
AgaiTheta Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Kochane jak stoicie z pieniążkami, wiem, że przed świętami każdy ma potrzeby, ale może jakiś zajączek do Was trafi i coś sypnie dla Oskarka? Proszę, Proszę! Quote
anija Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Konisiu nie mogę się z Tobą skontaktować, zadzwoń do mnie plizz... Quote
kaszanna Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Gabza czeka. Konisiu cały czas jesteśmy z wami.... Quote
_beatka_ Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 kciuki za oskarka:kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
AgaiTheta Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Oskarek ma znowusz kłopoty zdrowotne, ale jest pod nowa opieką zaczynamy troszkę od nowa, ale mamy nadzieję, że stała opieka pozwoli na zdiagnozowanie choroby, bo okazuje się, że mogą byc inne podejżenia choroby. Konisia ma teraz mało czasu, ale jestem z nią w stałym kontakcie i macie informacje z drugiej ręki ale na bieżaco. Staramy się by Oscuś wyzdrowiał i poruszamy niebo i ziemię, by mu pomóc. W tej chwili malutki czuje się lepiej, jest badany co dzień i prosimy o wsparcie duchowe. Quote
kaszanna Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Wydaje mi sę, że finansowe też by się bardzo przydało (Konisia mnie zabije). Oskarek ma mieć robione USG i tomografię. Z drugiej ręki wiem, że nie ma na to pieniędzy. Quote
AgaiTheta Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote] 85 1090 1043 0000 0001 0244 1797 Bank Zachodni WBK S.A. Karolina Uchan [/quote] Przypominam numer konta [B]konisi[/B] i bardzo, bardzo proszę o pomoc. Oscarek zasługuje na szczęście i zdrówko, pomóżmy mu. [SIZE=5][COLOR=red]Błagam![/COLOR][/SIZE] Quote
Bodziulka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Tomografia ma być chyba pod narkozą - czy on nie jest za słaby? Quote
_beatka_ Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 tomografii nie robi się pod narkozą, bynajmniej mój buldożek do którego wstawilam wątek nie mial jej robionej, bo byl juz moze za slaby:-( tomograf to podstawa jesli pada podejrzeie problemów z mózgiem... jak mój Doksio zachorowoal to tez najpierw poszly w ruch sterydy, ktore pomogly ale tylko chwilowo a potem juz lawinowo poszlo pogorszenie sie jego stanu zdrowia...:placz: mam olbrzymia nadzieję, ze oskarkowi sie uda wyjść z tego, ze bedzie mógl się jeszcze cieszyć zyciem, wielkie kciuki:bigok::bigok::bigok: dziewczyny podajcie mi prosze na pw konto konisi na które mozna wplacać pieniążki? Quote
AgaiTheta Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Oscarek nie miał dzisiaj USG :( Czuje się lepiej, ale tomograf nieunikniony. Zbieramy pieniążki, potrzebne 600 zł :( Quote
Recommended Posts