argusiowa Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Romciu ja bardzo chętnie wiesz przecież tylko że do marca musicie sobie poradzić same. Od marca bez problemu tak. 11tego lutego mam operację i nie wiem jak to wszystko się mi ułoży. Jeśli nie będzie komplikacji i wszystko pójdzie zgodnie z planem to odezwę się po powrocie ze szpitala. Narazie nie chcę brać nowych zobowiązań do czasu aż będę pewna że podołam bez zbędnych niespodzianek. Od marca jestem do dyspozycji. :) Mam nadzieję że to rozumiecie :) Quote
Romka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Mamanabank ,dziewczyny czy skarpeta łowicka udżwignie co miesięczne deklaracje dla Ninki w wysokości 50zł?Napiszcie proszę jakie jest Wasze zdanie... Quote
Romka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='argusiowa']Romciu ja bardzo chętnie wiesz przecież tylko że do marca musicie sobie poradzić same. Od marca bez problemu tak. 11tego lutego mam operację i nie wiem jak to wszystko się mi ułoży. Jeśli nie będzie komplikacji i wszystko pójdzie zgodnie z planem to odezwę się po powrocie ze szpitala. Narazie nie chcę brać nowych zobowiązań do czasu aż będę pewna że podołam bez zbędnych niespodzianek. Od marca jestem do dyspozycji. :) Mam nadzieję że to rozumiecie :)[/QUOTE] Cieszę się ,że zgodziłaś się od marca...do marca damy sobie radę...ustalimy,kto zbiera pieniądze i na czyje konto...na razie szukamy deklaracji...kto jeszcze wspomoże Ninkę? Quote
Paula03 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Rozesłałam trochę wątek, ale nikt nie przyszedł... Potrzebujemy jeszcze 200 zł! Kto pomoże? Quote
Romka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='Paula03']Rozesłałam trochę wątek, ale nikt nie przyszedł... Potrzebujemy jeszcze 200 zł! Kto pomoże?[/QUOTE] Ja też rozsyłałam,ale wierzę,ze wieczorem,ktoś tu zajrzy... Quote
argusiowa Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Romka koniecznie musimy się spotkać jutro, dam ci pieniądze za DT Fary. Quote
Paula03 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Musi ktoś przyjść, jak nie to dalej będziemy rozsyłać, aż do skutku! Dla Ninki ;) Quote
Marycha35 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 dziewczynki ja jestem, ale bida totalna:(, w ponie posępię na uczelni:) Quote
oska1983 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 jestem na zaproszenie Pauli. Paula w pw nie podałas linka do wątku, weszłam przez banerek. Deklaruję 10/mies;) Quote
Romka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='argusiowa']Romka koniecznie musimy się spotkać jutro, dam ci pieniądze za DT Fary.[/QUOTE] A żebyś Ty wiedziała ile ja ma dla Ciebie pieniędzy,wyślę Ci Pw to może nie trzeba będzie przekazywać całej kwoty bo jakieś pieniądze są u mnie...przy okazji czy można wpisać Twoją deklarację dla Ninki od marca czy to jeszcze za wcześnie? Quote
Romka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 No to mamy już 60 zł deklaracji,brakuje jeszcze 190zł... Quote
Romka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='Romka']Mamanabank ,dziewczyny czy skarpeta łowicka udżwignie co miesięczne deklaracje dla Ninki w wysokości 50zł?Napiszcie proszę jakie jest Wasze zdanie...[/QUOTE] Ponawiam pytanie,czy jest tu ktoś... Quote
Romka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Paula napisz w pierwszym poście,ze mamy 60zł deklaracji... Quote
Romka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='oska1983']jestem na zaproszenie Pauli. Paula w pw nie podałas linka do wątku, weszłam przez banerek. Deklaruję 10/mies;)[/QUOTE] Oska,bardzo,bardzo Ci dziękuję...cieszę się ,że wspierasz nasze psiaki...jeszcze raz dziękuję! Quote
Paula03 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='oska1983']jestem na zaproszenie Pauli. Paula w pw nie podałas linka do wątku, weszłam przez banerek. Deklaruję 10/mies;)[/QUOTE] Aaa to już wiem dlaczego nikt nie przychodzi :D Ostatnio ciągle o czymś zapominam :D A poza tym dziękujemy :) Quote
mamanabank Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [quote name='Romka']Ponawiam pytanie,czy jest tu ktoś...[/QUOTE] Na ten moment na pewno udźwignie... najwyżej będziemy kombinować, bo trzeba pamiętać, że Ninka to nie dzierlatka, mogą być potrzebne pieniądze na leczenie i tutaj widziałabym rolę skarpety. Czyli tak czy siak skarpeta będzie dokładać do Ninki. Florcia ma 100% deklaracji, a i tak nie wystarcza, mimo bazarków, bo ostatnio większość pieniędzy pochłonęło leczenie (145zł dokładamy w tym miesiącu do Florci), musimy o tym pamiętać, bo Nince to 7 lat w schronisku na pewno dało się we znaki i dodatkowe badania mogą być potrzebne. Quote
Paula03 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [U]DEKLARACJE STAŁE:[/U] Romka [B]10zł[/B] Tofikowa [B]10zł[/B] Jolusia [B]20zł[/B] edzia.71 [B]10zł[/B] oska1983 [B]10zł[/B] [U][B]Razem 60zł [/B][/U]Pierwszy post zaktualizowany. Quote
Romka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='mamanabank']Na ten moment na pewno udźwignie... najwyżej będziemy kombinować, bo trzeba pamiętać, że Ninka to nie dzierlatka, mogą być potrzebne pieniądze na leczenie i tutaj widziałabym rolę skarpety. Czyli tak czy siak skarpeta będzie dokładać do Ninki. Florcia ma 100% deklaracji, a i tak nie wystarcza, mimo bazarków, bo ostatnio większość pieniędzy pochłonęło leczenie (145zł dokładamy w tym miesiącu do Florci), musimy o tym pamiętać, bo Nince to 7 lat w schronisku na pewno dało się we znaki i dodatkowe badania mogą być potrzebne.[/QUOTE] Czy choćby 30zł nie mogłaby co miesiąc dokładać skarpeta?Może damy radę z taka kwotą?Byłoby więcej deklaracji ,o to mi chodzi... Quote
Romka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='Paula03'][U]DEKLARACJE STAŁE:[/U] Romka [B]10zł[/B] Tofikowa [B]10zł[/B] Jolusia [B]20zł[/B] edzia.71 [B]10zł[/B] oska1983 [B]10zł[/B] [U][B]Razem 60zł [/B][/U]Pierwszy post zaktualizowany.[/QUOTE] Dziękuję Paula... Quote
mamanabank Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [quote name='Romka']Czy choćby 30zł nie mogłaby co miesiąc dokładać skarpeta?Może damy radę z taka kwotą?Byłoby więcej deklaracji ,o to mi chodzi...[/QUOTE] Oczywiście, jestem za 50zł, trzeba tylko pamiętać, że w praktyce i tak będzie dokładać znacznie więcej. Quote
mamanabank Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Jak będą wszystkie deklaracje wtedy podamy konto, OK? Quote
Romka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='mamanabank']Oczywiście, jestem za 50zł, trzeba tylko pamiętać, że w praktyce i tak będzie dokładać znacznie więcej.[/QUOTE] No to Paula dopisz do deklaracji stałych kwotę 50żł ze skarpety łowickiej.MAMY JUŻ 110zł DEKLARACJI!Jeszcze tylko 140zł deklaracji i Ninka będzie w hoteliku... Mamanabank czy mogłabyś być przez luty skarbnikiem Ninki,od marca skarbnikiem będzie Argusiowa...masz doświadczenie z Balbinką...i jeśli zgodzisz się mogłybyśmy podawać konto na wpływy...tylko ten miesiąc... Quote
sylwiaso Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Była dziś u mnie koleżanka o wielkim sercu opowiedziałam historię Ninusi prosiła o nr.konta i będzie wpłacać deklarację stałą 20zł!!Huuuuuuuuuuuuuura!!!!Dziękuję Agatko!!! Quote
Marycha35 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 sylwiasku upychasz skrzydła ledwo, ledwo , to pewne, WIELKI ANIOŁ!!!!:) Quote
Recommended Posts