Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poprosiłam dziś p.doktor,zeby sprawdziła czy Ninka miała zabieg sterylizacji.Ma to zrobić.W sobotę miałyśmy wrażenie,ze Ninka wyjątkowo podoba się kolegom z boksu...lepiej sprawdzić czy taki zabieg był zrobiony...

Posted

Dziewczyny ja pamiętam o Ninie, ale mam bardzo mało czasu teraz. Jutro lub w piątek będę mieć więcej czasu, porobię ogłoszenia, powchodzę na wątki, bo teraz jak pewnie same zauważyłyście prawie wcale nie ma mnie na dogo.

Posted

[quote name='Romka']Dobrze Paula,wiemy.Czekamy,my też ledwie czas znajdujemy.Teraz jestem chora to mogę coś napisać a jak będę w pracy znów będzie mniej czasu...[/QUOTE]
Romciu, a czy będziesz w sobotę w schronisku? Kuruj się szybciutko, bo bez Ciebie ani rusz!

Posted

[quote name='Kaja10014']Romciu, a czy będziesz w sobotę w schronisku? Kuruj się szybciutko, bo bez Ciebie ani rusz![/QUOTE]
Będę Kaju...Ninka jest po sterylizacji,uf ulżyło mi...Może Paula mogłaby uzupełnić nasz opis na pierwszej o tę wiadomość...

Posted

Ślicznie wyszła!Wczoraj i Ninka i Loluś jak mnie zobaczyli to weszli na wybiegi z tyłu boksów i szczekali jedno przez drugie ,zeby tylko je zauważyć.Byli na spacerku?

Posted

[quote name='Romka']Ślicznie wyszła!Wczoraj i Ninka i Loluś jak mnie zobaczyli to weszli na wybiegi z tyłu boksów i szczekali jedno przez drugie ,zeby tylko je zauważyć.Byli na spacerku?[/QUOTE]
Ze mną nie :(

• 2 weeks later...
Posted

Romka napisał(a):
Dziewczyny ona siedzi w schronisku od stycznia 2004 roku...jak to było dawno temu...biedna sunia...

To strasznie długo. A ona mimo wszystko nie traci nadziei i jest bardzo wesoła.