Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mamanabank']Stała od perdusi dopisana. Edziu, czy w tej sytuacji podtrzymujesz jednorazową deklarację 10zł?[/QUOTE]

Tak ,na pewno juz do mnie pisała w tej sprawie...

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='desktop19']Gdzie się wpłaca te pieniążki na hotel dla Ninki?
Niech mnie ktoś oświeci.[/QUOTE]
Mamanabank jest księgową Ninki...wpłacamy na jej konto...;)

Posted

Dziewczyny i chłopaki Ninka jest w lecznicy :shake:i...jest po operacji...w czasie przeglądu wyszło,ze po sterylizacji,którą miała około 5 lat temu zostawiono jest nierozpuszczalne szwy i teraz te szwy otorbiły się i trzeba było je usunąć...poprzednia lecznica,w taki właśnie sposób sterylizowała psiaki ze schroniska:angryy::angryy:...podobny zabieg miała Śnieżka,Saba ,Hera i moja Romka...Ninka jutro wieczorem będzie u Sylwiaso a dziś została na noc w lecznicy...wieczorem pewnie ją odwiedzę...po zabiegu jest wszystko ok i na pewno wróci do zdrowia.:lol:

Posted

[quote name='Romka']...poprzednia lecznica,w taki właśnie sposób sterylizowała psiaki ze schroniska[/QUOTE]
Ręce opadają :shake:
Zgłosiłem się do Mamanabank już, dzięki Martyno.

Posted

[quote name='Romka']Dziewczyny i chłopaki Ninka jest w lecznicy :shake:i...jest po operacji...w czasie przeglądu wyszło,ze po sterylizacji,którą miała około 5 lat temu zostawiono jest nierozpuszczalne szwy i teraz te szwy otorbiły się i trzeba było je usunąć...poprzednia lecznica,w taki właśnie sposób sterylizowała psiaki ze schroniska:angryy::angryy:...podobny zabieg miała Śnieżka,Saba ,Hera i moja Romka...[/QUOTE]

Czy to ten sam konował, który sterylizował naszą Misię i potem to się jej paprało?

Posted

Szkoda bardzo mi Ninusi
Ona wyjść ze schronu musi...

[FONT=Arial Black]Nince brakuje już tylko 10 zł. deklaracji! Wspomóżmy te kochaną sunię!!!....[/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]
[URL="http://img214.imageshack.us/i/dscn4520y.jpg/"][IMG]http://img214.imageshack.us/img214/4030/dscn4520y.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[B]UBOCZE [/B]nie brakuje :multi: Mamy całość deklaracji, jest tez kilka wpłat jednorazowych, które są bardzo mile widziane, dziękujemy!!!

Tymczasem dotarły nowe wpłaty na luty:

[B]AniaiJanek i spółka 90zł :loveu:

Cannary 100zł :loveu:

[/B]

Posted

[quote name='Romka']Dziewczyny i chłopaki Ninka jest w lecznicy :shake:i...jest po operacji...w czasie przeglądu wyszło,ze po sterylizacji,którą miała około 5 lat temu zostawiono jest nierozpuszczalne szwy i teraz te szwy otorbiły się i trzeba było je usunąć...poprzednia lecznica,w taki właśnie sposób sterylizowała psiaki ze schroniska:angryy::angryy:...podobny zabieg miała Śnieżka,Saba ,Hera i moja Romka...Ninka jutro wieczorem będzie u Sylwiaso a dziś została na noc w lecznicy...wieczorem pewnie ją odwiedzę...po zabiegu jest wszystko ok i na pewno wróci do zdrowia.:lol:[/QUOTE]

Biedna maleńka. Ninko zdrowiej szybko i zaczynaj nowe- wspaniałe życie:multi:

Posted

[quote name='UBOCZE']No to coś przeoczyłem...:oops:

Bardzo się cieszę!!!:multi::multi::multi:

Będę Ninkę odwiedzał, bo słodka z niej psina...:lol:[/QUOTE]

A My tu zawsze na Was czekamy :-D

Posted

[quote name='UBOCZE']Czy to ten sam konował, który sterylizował naszą Misię i potem to się jej paprało?[/QUOTE]
Ubocze,ten sam...a teraz zdjęcia Ninki z lecznicy...jeszcze oszołomiona narkozą...przy mnie zwróciła 2 razy,ale poznała mnie,machała ogonkiem i przyszła po głaski...jutro dopiero dostanie pasztecik dla psiaków,który jej przywiozłam...przy okazji zobaczyłam,ze ma sliczną,zdrową sierść,jest błyszcząca,trzeba tylko lekko wyczesać...ma też czysta skórę ,ani śladu pcheł...i w ogóle Ninka jest zdrowa...dostałam też tabletki na robale...i mamy już obróżkę dla Ninki,obróżka jest podarunkiem od AniiJanka.
[IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/8f0bc1bf814385b8d9f8a5dc2a117fc0,10,19,0.jpg[/IMG]

[IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/818a8688e22613d341f96cc04b4529d0,10,19,0.jpg[/IMG]

Posted

Paula po szkole uzupełnij pierwszy post o deklaracje i informacje ,ze jest juz w hoteliku i szuka domu...wiecie co jest naprawdę super psem,więc mam nadzieję,ze do znajdzie...

Posted

[quote name='mamanabank']Tylko o informację, że Ninka w hoteliku, i że rozliczenie jest w poście 4, to wystarczy ;-) Pani Sierżant :-D Dzwonił p.Marek?[/QUOTE]

Tak jest,umowa i czip u mnie...

Posted

[quote name='mamanabank']Tylko o informację, że Ninka w hoteliku, i że rozliczenie jest w poście 4, to wystarczy ;-) Pani Sierżant :-D Dzwonił p.Marek?[/QUOTE]

Mnie chodzi tylko o to,ze 1 poście jest inaczej niz w 4...

Posted

[quote name='Romka']Dostałam jeszcze dziś 10żł od Perdusi,która sama napisze na jak długo będzie deklarować stałą deklaracje miesięczną w tej kwocie...PERDUSIA BARDZO DZIĘKUJEMY![/QUOTE]

[B]Romka[/B], nie dostałam tej dyszki od Ciebie ;-)

Posted

[quote name='mamanabank'][B]Romka[/B], nie dostałam tej dyszki od Ciebie ;-)[/QUOTE]

No,oczywiście,że Ci nie dałam...masz racje,edzi dałam,swoje dałam a Perdusi nie dałam...dam Ci dziś...nie mam w fabryce emotikonów...