Romka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='mamanabank']Stała od perdusi dopisana. Edziu, czy w tej sytuacji podtrzymujesz jednorazową deklarację 10zł?[/QUOTE] Tak ,na pewno juz do mnie pisała w tej sprawie... Quote
desktop19 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Gdzie się wpłaca te pieniążki na hotel dla Ninki? Niech mnie ktoś oświeci. Quote
Romka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='desktop19']Gdzie się wpłaca te pieniążki na hotel dla Ninki? Niech mnie ktoś oświeci.[/QUOTE] Mamanabank jest księgową Ninki...wpłacamy na jej konto...;) Quote
Romka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Dziewczyny i chłopaki Ninka jest w lecznicy :shake:i...jest po operacji...w czasie przeglądu wyszło,ze po sterylizacji,którą miała około 5 lat temu zostawiono jest nierozpuszczalne szwy i teraz te szwy otorbiły się i trzeba było je usunąć...poprzednia lecznica,w taki właśnie sposób sterylizowała psiaki ze schroniska:angryy::angryy:...podobny zabieg miała Śnieżka,Saba ,Hera i moja Romka...Ninka jutro wieczorem będzie u Sylwiaso a dziś została na noc w lecznicy...wieczorem pewnie ją odwiedzę...po zabiegu jest wszystko ok i na pewno wróci do zdrowia.:lol: Quote
desktop19 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Romka']...poprzednia lecznica,w taki właśnie sposób sterylizowała psiaki ze schroniska[/QUOTE] Ręce opadają :shake: Zgłosiłem się do Mamanabank już, dzięki Martyno. Quote
UBOCZE Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Romka']Dziewczyny i chłopaki Ninka jest w lecznicy :shake:i...jest po operacji...w czasie przeglądu wyszło,ze po sterylizacji,którą miała około 5 lat temu zostawiono jest nierozpuszczalne szwy i teraz te szwy otorbiły się i trzeba było je usunąć...poprzednia lecznica,w taki właśnie sposób sterylizowała psiaki ze schroniska:angryy::angryy:...podobny zabieg miała Śnieżka,Saba ,Hera i moja Romka...[/QUOTE] Czy to ten sam konował, który sterylizował naszą Misię i potem to się jej paprało? Quote
UBOCZE Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Szkoda bardzo mi Ninusi Ona wyjść ze schronu musi... [FONT=Arial Black]Nince brakuje już tylko 10 zł. deklaracji! Wspomóżmy te kochaną sunię!!!....[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [URL="http://img214.imageshack.us/i/dscn4520y.jpg/"][IMG]http://img214.imageshack.us/img214/4030/dscn4520y.jpg[/IMG][/URL] Quote
mamanabank Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [B]UBOCZE [/B]nie brakuje :multi: Mamy całość deklaracji, jest tez kilka wpłat jednorazowych, które są bardzo mile widziane, dziękujemy!!! Tymczasem dotarły nowe wpłaty na luty: [B]AniaiJanek i spółka 90zł :loveu: Cannary 100zł :loveu: [/B] Quote
edzia.71 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Romka']Dziewczyny i chłopaki Ninka jest w lecznicy :shake:i...jest po operacji...w czasie przeglądu wyszło,ze po sterylizacji,którą miała około 5 lat temu zostawiono jest nierozpuszczalne szwy i teraz te szwy otorbiły się i trzeba było je usunąć...poprzednia lecznica,w taki właśnie sposób sterylizowała psiaki ze schroniska:angryy::angryy:...podobny zabieg miała Śnieżka,Saba ,Hera i moja Romka...Ninka jutro wieczorem będzie u Sylwiaso a dziś została na noc w lecznicy...wieczorem pewnie ją odwiedzę...po zabiegu jest wszystko ok i na pewno wróci do zdrowia.:lol:[/QUOTE] Biedna maleńka. Ninko zdrowiej szybko i zaczynaj nowe- wspaniałe życie:multi: Quote
UBOCZE Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 No to coś przeoczyłem...:oops: Bardzo się cieszę!!!:multi::multi::multi: Będę Ninkę odwiedzał, bo słodka z niej psina...:lol: Quote
mamanabank Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='oska1983']wysłałam właśnie za 2 mce;)[/QUOTE] Bardzo dziękujemy! Jak tylko doleci, zaraz dopiszę :-) Quote
mamanabank Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='UBOCZE']No to coś przeoczyłem...:oops: Bardzo się cieszę!!!:multi::multi::multi: Będę Ninkę odwiedzał, bo słodka z niej psina...:lol:[/QUOTE] A My tu zawsze na Was czekamy :-D Quote
mamanabank Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Dotarły kolejne wpłaty [B]Romka 30zł za trzy m-ce z góry, luty, marzec, kwiecień :loveu: Edzia.71 deklaracja na luty i jednorazowa, razem 20zł :loveu: [/B] Quote
Romka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='UBOCZE']Czy to ten sam konował, który sterylizował naszą Misię i potem to się jej paprało?[/QUOTE] Ubocze,ten sam...a teraz zdjęcia Ninki z lecznicy...jeszcze oszołomiona narkozą...przy mnie zwróciła 2 razy,ale poznała mnie,machała ogonkiem i przyszła po głaski...jutro dopiero dostanie pasztecik dla psiaków,który jej przywiozłam...przy okazji zobaczyłam,ze ma sliczną,zdrową sierść,jest błyszcząca,trzeba tylko lekko wyczesać...ma też czysta skórę ,ani śladu pcheł...i w ogóle Ninka jest zdrowa...dostałam też tabletki na robale...i mamy już obróżkę dla Ninki,obróżka jest podarunkiem od AniiJanka. [IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/8f0bc1bf814385b8d9f8a5dc2a117fc0,10,19,0.jpg[/IMG] [IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/818a8688e22613d341f96cc04b4529d0,10,19,0.jpg[/IMG] Quote
Romka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Zabieram Ninkę do hoteliku w brzozowym lasku jutro wieczorem...relacja będzie oczywiście...;) Quote
Marycha35 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 wow, Dziewczyny, tu jak w orient ekspresie, źle, dobrze, nieoczekiwanie źle i SUPERO:) Nineczko uścisk łapy, delikatny na nowej, wolnej drodze:) Quote
Romka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Ninka ma już nową obróżkę i identyfikator... Quote
Romka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Paula po szkole uzupełnij pierwszy post o deklaracje i informacje ,ze jest juz w hoteliku i szuka domu...wiecie co jest naprawdę super psem,więc mam nadzieję,ze do znajdzie... Quote
mamanabank Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Tylko o informację, że Ninka w hoteliku, i że rozliczenie jest w poście 4, to wystarczy ;-) Pani Sierżant :-D Dzwonił p.Marek? Quote
Romka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='mamanabank']Tylko o informację, że Ninka w hoteliku, i że rozliczenie jest w poście 4, to wystarczy ;-) Pani Sierżant :-D Dzwonił p.Marek?[/QUOTE] Tak jest,umowa i czip u mnie... Quote
Romka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='mamanabank']Tylko o informację, że Ninka w hoteliku, i że rozliczenie jest w poście 4, to wystarczy ;-) Pani Sierżant :-D Dzwonił p.Marek?[/QUOTE] Mnie chodzi tylko o to,ze 1 poście jest inaczej niz w 4... Quote
mamanabank Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Dotarły wpłaty: [B]Oska1983 na luty i marzec - 20zł :loveu: [/B]oraz [B]20zł od desktopa19 :loveu:[/B] Quote
mamanabank Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='Romka']Dostałam jeszcze dziś 10żł od Perdusi,która sama napisze na jak długo będzie deklarować stałą deklaracje miesięczną w tej kwocie...PERDUSIA BARDZO DZIĘKUJEMY![/QUOTE] [B]Romka[/B], nie dostałam tej dyszki od Ciebie ;-) Quote
Romka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='mamanabank'][B]Romka[/B], nie dostałam tej dyszki od Ciebie ;-)[/QUOTE] No,oczywiście,że Ci nie dałam...masz racje,edzi dałam,swoje dałam a Perdusi nie dałam...dam Ci dziś...nie mam w fabryce emotikonów... Quote
Recommended Posts