Codik&Toffik Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='matusz5']ja też w starszej ;) no to się poznamy ;)[/quote] A z jakim psiakiem będziesz? :lol:
Codik&Toffik Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Clover']Ja będę :D W starszej oczywiście. Z tym czarnym diabełkiem co w Szczecinie:lol:[/quote] Ja nie byłem w Szczecinie, więc nie wiem... A jakiej rasy ten diabełek? :cool3:
Matusz Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Codik&Toffik']A z jakim psiakiem będziesz? :lol:[/quote] z seterką ;) [B]nie wiecie kto będzie oceniał MP w Sopocie 11 sierpnia ????????[/B]
Agasia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='matusz5'][B]nie wiecie kto będzie oceniał MP w Sopocie 11 sierpnia ????????[/B][/quote] [FONT=Tahoma][B]Młody Prezenter (Junior Handling) [/B]Sobota (Saturday) - Krystyna Opara (PL) Niedziela (Sunday) - Andrzej Kaźmierski (PL)[/FONT]
Matusz Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Agasia'][FONT=Tahoma][B]Młody Prezenter (Junior Handling) [/B]Sobota (Saturday) - Krystyna Opara (PL) Niedziela (Sunday) - Andrzej Kaźmierski (PL)[/FONT][/quote] dzięki ;) [SIZE=1][COLOR=LightBlue]10 znaków [/COLOR][/SIZE]
Bewarka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Jeso ja chce do Kielc jechać :placz: muszę zacząć psa pożyczać...:)
Agasia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='justys95']Jeso ja chce do Kielc jechać :placz: muszę zacząć psa pożyczać...:)[/quote] mogę użyczyć moje zwierze
Guest Reyes Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='matusz5']a to ta pani sędzina w sobotę w Sopocie da 8 figurę[/quote] Sędziowała mnie chyba 5 czy 8 razy i zawsze było albo O albo 8 ...
Bewarka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Agasia']mogę użyczyć moje zwierze[/QUOTE] A ty będziesz w Kielcach z psiakiem? :) no i można wiedzieć jakiej rasy? :lol:
Matusz Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Reyes']Sędziowała mnie chyba 5 czy 8 razy i zawsze było albo O albo 8 ...[/quote] no właśnie... o ty mówię
Agasia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Reyes']Sędziowała mnie chyba 5 czy 8 razy i zawsze było albo O albo 8 ...[/quote] a wcale niekoniecznie ;) justys - będe napewno z seterem - ale mlodym, i moge byc z beaglem - weteranem wystaw ;)
Guest Reyes Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Agasia']a wcale niekoniecznie ;)[/quote] To może ja tak trafiałam ...
Bewarka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Agasia: Dzięki za propozycję :loveu: bigielek jest chyba dla mnie dobrą rasą...:) znaczy chodzi mi o wystawianie :lol:
Agasia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='justys95']Agasia: Dzięki za propozycję :loveu: bigielek jest chyba dla mnie dobrą rasą...:) znaczy chodzi mi o wystawianie :lol:[/quote] Jest raczej bezproblemowy, stoi, chodzi... ;) Jakbys byla zainteresowana daj znac
Bewarka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='Agasia']Jest raczej bezproblemowy, stoi, chodzi... ;) Jakbys byla zainteresowana daj znac[/quote] ok. to też zależy, czy pojadę...bo na razie rodzina myśli czy jechać czy nie :cool1: pomoge im :diabloti:
flashka-g Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='Agasia']a wcale niekoniecznie ;) justys - będe napewno z seterem - ale mlodym, i moge byc z beaglem - weteranem wystaw ;)[/quote] Agasia gdzie mozna zobaczyc tego Twojego sfffeterka?;)
Agasia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='flashka-g']Agasia gdzie mozna zobaczyc tego Twojego sfffeterka?;)[/quote] nie mozna:diabloti: :diabloti:
Florka_xyz Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='Agasia']nie mozna:diabloti: :diabloti:[/quote] Jak to nie.... Trzeba wypieścic to Twoje malenstwo ;)
Codik&Toffik Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Z tego co wiem to w Nowym Targu: Gr. młodsza: I miejsce: ??? z Lhasa Apso - BRIDGET JONES Z CZAŃCA Rawipon ( matka mojego Codika :cool3: ) Gr. starsza: I miejsce: Marie Dedková + Zw. Dnia - Yorkshire Terrier Wiem tylko tyle bo to moja kumpela a nie wiem która dziewczyna w gr. młodszej ( wiem tylko tyle, że z "moim" Lhasakiem :lol: )
zula Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='Codik&Toffik']Z tego co wiem to w Nowym Targu: Gr. młodsza: I miejsce: ??? z Lhasa Apso - BRIDGET JONES Z CZAŃCA Rawipon ( matka mojego Codika :cool3: ) Gr. starsza: I miejsce: Marie Dedková + Zw. Dnia - Yorkshire Terrier Wiem tylko tyle bo to moja kumpela a nie wiem która dziewczyna w gr. młodszej ( wiem tylko tyle, że z "moim" Lhasakiem :lol: )[/quote] W grupie strarszej: 2 miejsce - dziewczyna z amerykańskim cocker spanielem - BASTIEN Snehulienka 3 miejsce - Agata Bukowska (ja:lol:) z cocker spanielem angielskim - ARABELLA Royal Antidotum 4 miejsce - Agata Zabrzeska z Beaglem - FUKS spod Wierzchowskiej Groty W grupie młodszej: 2 miejsce dziewczyna z mopsem
tylko psy Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [B]A czy ktoś sie wybiera do Legnicy 5 sierpnia[/B][B]???:):) [/B]
Dog Handler Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Tak , ja jade :) i bede na MP a oto [B]WYNIKI Z GDYNI (s.Dorota Witkowska)[/B] [B]Gr.Młodsza -zw.Ela Jedlińska[/B] [B]Gr.Starsza -zw.Renata Pietruszka (czyli ja ;p)+ Zw.Dnia[/B] [B]foteczki niedługo :P[/B]
Asiaczek Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Gratuluję , Renatko! Cieszę się razem z Tobą! PIękny wynik!!! Pzdr.
Recommended Posts