Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asior']czy ja dobrze widze??? One mają niebieskie oczy :crazyeye:[/quote]
dobrze widzisz , bo wszystkie szczeniaczki mają oczka w takim kolorze .. potem się zmienia kolor ..

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ziva - to młoda sunia, jest to mix asta lub pitta. Ma około roku i jest
miniaturką, sięga do pół łydki. Została znaleziona przywiązana w lesie,
niestety trafiła z deszczu pod rynnę, ponieważ znaleźli ją pijacy i
przywiązali na podwórzu na łańcuchu. Na szczęście udało się zabrać
stamtąd sunie i umieścić w hoteliku. Jest już bezpieczna, ale pilnie
poszukujemy dla niej domu, szczególnie, że idzie zima, a Ziva mieszka w boksie w
budzie.
Ziva jest radosnym, miłym psem, nie jest agresywna. Uwielbia ludzi, choć
na początku obawia się kontaktu. Mogła być bita i stąd jej reakcja. Nie
gryzie, nie warczy po prostu przylega do ziemi i czeka co zrobi człowiek.
Potrzebuje dużo miłości i spokoju ze strony człowieka, nie mniej jest to
psiak aktywny i skory do zabawy.
Ziva jest zaszczepiona, odrobaczona i do adopcji zostanie wydana
wysterylizowana.

Telefon w sprawie adopcji
601 925 696

Posted

Nadal szukany jest amstaff LUIS, który zaginął w połowie maja b.r. w Józefosławiu k. Piaseczna.
Pies rodowodowy, w lewej pachwinie tatuaż.

Właściciele nie ustają w poszukiwaniach.

+48 602271166 lub +48604072082

Posted

Tengusia napisał(a):
jaka jest szansa na interwencje :angryy: szczeniaki niby kluski ale popatrzcie na te uszy sciete chyba nozyczkami i lapy szczeniora siedzacego pod buda ... nie wiem czy to krew czy choroba ale sa cale czerwone, matka ma szyje obdarta co widac po zblizeniu foty :angryy: masakra porpostu

Ta sama aukcja znowu...:mad:

........

Posted

DIEGO - porzucony szczeniak, mieszaniec, amstaff, Ków - szukamy domu

szczenie ..kupione dla szpanu osiedlowego :angryy: .. mix bullowaty . matka podobno "pit" ale jakoś mi sie nie widzi:oops: , choć może się nie znam . jakby ktoś chciał to zweryfikować to prosze o pomoc

Szczenior został zabrany prze innego "dresika" , takiego normalniejszego, troszkę, ale niemoze długo u niego zostać .. .....

prosze o pomoc w ogłoszeniach :oops:

piechcia, link nie działa !

Posted

Boze dziewczyny ! On chyba tępymi nożyczkami to robil!!

Trzeba zabrać stamtąd te psy!!!
Czy jest jakis TOZ lub straż dla zwierząt w Ciechanowcu ?

Posted

Vectra napisał(a):
ja mam omamy wzrokowe , czy te szczyle mają obcięte uszy ? a`la CAO :crazyeye: :lol:
mamusia ma brzydką ranę pod obrożą

taaa - a tatuś ma kupę blizna na pysiu:-(

Posted

Psy mają (szczególnie tautuś, ale te maleńkie też) uszy ciachnięte jak psy wystawiane do walk :angryy: Uszy jakie uszy ? One prawie wcale nie mają uszu. Biedne zwierzaki :shake:

Posted

no i kolejny kłopot

Za kilka dni mam odebrać od dziewczyny amstafa, 2,5 letniego, biało czarnego ( na dniach będe mieć fotki)
Dziewczyna ponoć jest kompletnie nieodpowiedzialna ponoć psa biła, pies jest takim ciaptokiem strasznym podobno..
Musi się go pozbyć ( choć ponoć nie chce), bo rodzice jej taki warunek postawili... za kilka dni jej siostrze urodzi się dziecko i rodzina obawia się zazdrości psa :stupid:, nie skomentuje, do niej tez nie skomentowałam... szkoda nerwów... skupić się chce na psie...
wezmę go i zawiozę do schroniska, tam go przynajmniej wykastrują, nie mam szans umieścić go w hotelu a w schronisku wcale nie jest tak źle.... będzie w pojedynczym boksie i będzie miał co jeść..
pies jest ponoć łagodny, toleruje inne psy, jednak jest "uczulony" na Owczarki i haszczaki, bo został kiedyś przez takie pogryziony....
Jak tylko będą zdjęcia to założę mu wątek