maarit Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Nie ma szczęścia bidul... Dobrze że go rozpoznaliście... Ja bym nie poznałapo fotach że Okęcik to Sed:roll:. Quote
Lucyja Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Widzę, że juz minął ponad rok jak Sedzik został odnaleziony i założony wątek. Taki fajny pies, ale nie ma szczęścia :( Quote
wtatara Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 pewnie juz nikt. Potrzebne dobre fotki i tekst i di ogłoszen Quote
maja602 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Nie jest prawdą, że nikt. Ja go ogłaszam na "moich" ulubionych trzech stronach w NECIE. http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Sed,16022 Zrobiłam Sedowi kilka razy allegro. Jednak coś mnie trafia jak pisane są teksty, że Sed nie ma szczęścia, a jak ma mieć skoro nikt nie zajmuje się jego promocją. Jest chyba pod czyjąś opieką? Ja tu weszłam zupełnie przypadkowo i ujęło mnie jego mądre spojrzenie, więc zrobiłam mu ogłoszenia. To jest ładny i atrakcyjny piesek tylko ludzie nie wiedzą, że on szuka domu. Quote
ludwa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Sed jest pod opieką grupy Psy Niczyje, którą to grupę stworzyła Fela. Co do promocji, to juz musicie bezpośrednio Felę pytać albo inna wolontariuszkę Psów Niczyich Quote
koosiek Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Może warto by było pomyśleć o przeniesieniu Seda do DT - wiem, że bezpłatny dla takiego psa graniczy z cudem, ale może jakiś płatny? Koszt będzie taki sam, jak w hotelu, a pies miałby większy kontakt z człowiekiem, ktoś by z nim pracował, byłoby bieżące info, domowe zdjęcia - a takie przyciągają wzrok - i może wreszcie szansa na dom... Quote
maja602 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Czy ktoś może udzielić odpowiedzi? Jak wygląda sytuacja Seda? Pod czyją jest opieką? Quote
ludwa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 maja602 napisał(a):Czy ktoś może udzielić odpowiedzi? Jak wygląda sytuacja Seda? Pod czyją jest opieką? odpowiedź w poście 464 Quote
maja602 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 ludwa napisał(a):odpowiedź w poście 464 To nie jest odpowiedź. Weszłam na stronę PSY NICZYJE i co? Seda tam nie ma. Quote
ludwa Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 To już musisz z Felą wyjaśniać. Fela i Psy Niczyje płacą za hotel Seda i jest chłopak w hoteliku, w którym przebywają psy pod ich opieką. A co dokładnie z jego promocją, to nie wiem. Musi się Fela zypowiedzieć. Quote
Fela Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 koosiek napisał(a):Może warto by było pomyśleć o przeniesieniu Seda do DT - wiem, że bezpłatny dla takiego psa graniczy z cudem, ale może jakiś płatny? Koszt będzie taki sam, jak w hotelu, a pies miałby większy kontakt z człowiekiem, ktoś by z nim pracował, byłoby bieżące info, domowe zdjęcia - a takie przyciągają wzrok - i może wreszcie szansa na dom... Koosiek, Sed jest w hotelu, w którym spędził 2 lata zanim trafił do domu, z którego go wyrzucono. Zapewniam Cię, że czuje się tam dobrze, jest zaopiekowany, ma kontakt z człowiekiem, jest traktowany jakby był psem właścicieli hotelu. Życzyłabym sobie, żeby w każdym hotelu tak było. Jeśli masz chęć go odwiedzić i zrobić zdjęcia - z chęcią na PW podam namiar. Problem tylko w tym, że Sed bardzo boi się aparatu (Mru może to potwierdzić). Quote
Lucyja Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Czyli wszystko wskazuje na to, że Sedzio spędzi swoje życie w tym hoteliku, wierząc, że to jego domek. Ale jesli mu tam dobrze, to może to lepsze niż narażanie go na kolejne stresy poprzez nieodpowiedzialnych ludzi, którzy adoptują, a potem wyrzucają. Quote
Fela Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Gdyby nie fakt, że pobyt w hotelu to niemałe pieniądze, których z resztą nie ma.... Quote
koosiek Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 A ma chociaż ogłoszenia? Oprócz tych od Mai? Do hotelu nie pojadę, mimo chęci. Nie posiadam ani aparatu, ani samochodu. Quote
maarit Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 kameralna napisał(a):Sed ciągle jeszcze sam :shake: :( Biedaczystko Quote
Lucyja Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Zawsze wchodze tu z nadzieją, że może ktoś adoptował Sedzika. Quote
Recommended Posts