Kociabanda2 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 co u niego słychać? Jest ogłaszany? Quote
koosiek Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 LadyBell ogłasza ostrowskie psiaki, trzebaby jej zapytać, czy ogłasza i Seda. Quote
Lucyja Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Co u Seda ? Czy on nigdy nie doczeka sie domku ? :( Quote
Fela Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Wygląda na to, że jest u nas na dożywociu. Quote
Lucyja Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Biedne psisko :( Najpierw tak długo był bezdomny, potem wreszcie święto bo Sedzik miał dom, a potem znów dół i znów Sedzik bez swojego człowieka :( To psisko ma naprawdę pecha. Quote
Kociabanda2 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Tak wiele jest tych pechowych zwierzaków :( Serce się kroi, że nie wszystkim można pomóc. Mam nadzieję, że Sed jednak znajdzie jeszcze dom... Quote
Fela Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Byłam dziś w odwiedzinach u Seda. Tak przedświątecznie. Ma się bardzo dobrze, ale jakoś tak... Miałam dziś wrażenie, że to najsmutniejszy ze wszystkich psiaków, które są u p. Marii. Quote
kizimizi Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 zapraszam a raczej WYZWAM KAZDEGO na dramatyczny watek zwierząt z dolnoslaskiej wsi, gdzie w srosku zimy, przy sniegu i minusowej temperaturze zwierzęta sa trzymana na łańcuchu od tak o np. pod drzewem :( Bez jakiegokolwiek schronienia, bez wody i jedzenia. psy czekaja na dt na cito! jest tez krowa i byk :( zabrano juz maluchy z .... popieliska :( No ręce opadaja a watek ma zaledwie kilka stron, tak malo ludzi o nim wie a te zwierzeta bez naszej wspolnej pomocy zgina. http://www.dogomania.pl/threads/1972...a-wielu-psów!! Quote
kameralna Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Oby te Święta przyniosły same dobre nowiny dla Seda i wszystkich innych bezdomnych, zmarzniętych czworonogów - niech każdy z nich znajdzie swój dom a w nim szczęście :) Quote
wtatara Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Fela napisał(a):Byłam dziś w odwiedzinach u Seda. Tak przedświątecznie. Ma się bardzo dobrze, ale jakoś tak... Miałam dziś wrażenie, że to najsmutniejszy ze wszystkich psiaków, które są u p. Marii. czy do niego usmiechnie sie szczęście Quote
asiaf1 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Kurcze pamiętam go jeszcze jak był w hotelu u Gajowej, biedak:-( Quote
idusiek Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 on juzw hoteliku zostanie do konca zycia... Quote
Lucyja Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Że tez nikt nie chce tego biednego psa :( Quote
idusiek Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 no nie chce.... a ja z ludwą mamy nowych podopiecznych ostrowskich- zapraszam uprzejmie na wątek, bo nie mamy ani kasy ani deklaracji ani nic..tylko 2 psy i rachunki :( Filipek, spędził w Ostrowi pewnie z rok.... http://www.dogomania.pl/threads/2001...domu-na-zawsze i Iskierka- mała niunia z dworca autobusowego http://www.dogomania.pl/threads/2001...a-wagę-złota Zapraszam, kazda pomoc na wagę złota ! Nie mamy żadnych deklaracji ale same koszty Quote
mru Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 strasznie mi go szkoda, sami mamy takie psy, ze trzy :( Quote
wtatara Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Sedziku , a moze nowe foki i nowe ogłoszenia Quote
Fela Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Dzięki za odkopanie. Wszystkim nam go straasznie szkoda. Jak się przymierzam, żeby mu foty robić, to mi go szkoda jeszcze bardziej. Wytrzeszcz, ogon pod siebie, idzie do budy i koniec rozmowy. Tu gdzie jest nie ma źle, kochają, dbają, dobrze się opiekują. Ale to jednak nie dom. No i ten pies kosztuje pewnie w sumie tyle, co samochód... Quote
Kociabanda2 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 ZAGINĘLI!! 3-4 letnia suka w typie owczarka niemieckiego długowłosego i szczeniak - rasowy ON. [SIZE=3]Jeśli znacie kogoś z Radziejowic, Mszczonowa, Żyrardowa, Grodziska Mazowieckiego, Nadarzyna, Skierniewic, Rawy Mazowickiej, Grójca, Raszyna, Sochaczewa, Łowicza... i okolic PROSZĘ ZAWIADOMCIE ICH O POSZUKIWANIACH. http://www.dogomania.pl/threads/204368-zaginieni-3-4-letnia-ON-ka-i-szczeniak-Radziejowice-Mszczon%C3%B3w-%C5%BByrard%C3%B3w-i-okolice! Quote
Recommended Posts