Jump to content
Dogomania

Sed znów porzucony! :( PROSIMY o pomoc - szukamy domu dla Seda!

Recommended Posts

Posted

Allegro Seda kończy się za trzy dni. Obejrzało go 115 osób. Czy ktoś dzwonił ? Pytał o niego?
Czy można zrobić Sedowi lepsze zdjecia? Ładnie go wyczesać i zrobić zdjęcia pokazujące wyraźnie jego urodę. Portrecik i zdjęcie całej sylwetki.

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ma ogłoszenia w NECIE. Wczoraj o godz. 20 z minutami skończyło się allegro Seda zrobione przeze mnie. Jeżeli nikt się nie odezwał, to odnowię allegro ale prosiłam o ładniejsze zdjecia i odpowiedzi niestety nie otrzymałam.

Posted

Sed przepraszam za offa. PILNIE szukamy DS dla 4miesięcznej suni w typie collie smooth. Biedactwo zabrane zostało od ludzi, którzy wywalali ją już dwa razy, ponieważ jednak do nich wracała chcieli wyrzucić ją z autobusu... Teraz jest na awaryjnym DT, ale nie może tam zostać. W tym tygodniu idzie na inne DT - tylko na 3 góra 4 tygodnie... Co potem? Potrzebny jak najszybciej DS! Proszę zajrzyjcie do niej: http://www.dogomania.pl/threads/187980-Lola-s%C5%82odziutki-szczeniak-mix-collie-smooth-szuka-DT-lub-DS-pilne!!!

Posted

Zakończyło się allegro wystawione przeze mnie drugi raz dla Seda. Jeżeli nikt się nie odezwie, możemy wrócić do tematu po wakacjach.
Ogłoszenia w NECIE cały czas odnawiam.