Cleo2008 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 swietnie, dziekuje za wiadomosc! chcialam jeszcze wyslac mejla w sprawie paczki, ale masz mysza zapchana skrzynke zatem Zatem konkretnie: Po pierwsze - czy wyslac paczke do Ciebie czy do Justyny (adres!)? Ktoras z was musiala by sie zajac wysylka tych rzeczy - jak cos nie pojdzie dacie na nastepnego pieska i tyle. po drugie - Czy musze zrobic zdjecia tych rzeczy i wyslac do ktorej z Was czy po trzecie jak to zorganizowac, zeby wszyscy byli zadowoleni? napiszcie na pw Ciekawa jestem wizyty i podgladam watek... Quote
Mysza2 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Napisałam już na pw że może być do mnie. Tylko czy koszt przesyłki Cię nie zjedzą. Quote
jusstyna85 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Bardzo dziękuje Monice za bazarek Można do mnie wysłać,ale jeśli Mysza2 nie miałaby nic przeciwko,to wolałabym,żeby do niej,bo ona częśćiej bazarki wystawia i gdyby coś zostało,to mogłaby przeznaczyc na innego psa. jest we mnie ciut nadziei,że Pusia dzisiaj znajdzie dom,ale bardziej,że nie. Wtedy nie musielibyśmy juz nic płacic i byłyby pieniądze na jakiegos innego biedaka. Quote
Mysza2 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 jedno co pewne to to że biedaków nam nie braknie. Wysłałam adres do Cleo. O której ta wizyta Justynko? Quote
jusstyna85 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='Mysza2']jedno co pewne to to że biedaków nam nie braknie. Wysłałam adres do Cleo. O której ta wizyta Justynko?[/QUOTE] Chyba popołudniu,ale pewności nie mam. Quote
jusstyna85 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 No i Pusia sie popisała.... Pani była bardzo fajna,wyrozumiała,bardzo chciała pogłaskać Pusie.Pusia była odmiennego zdania.jak tylko ją zobaczyła,to doszła do wniosku,że trzeba sie chować.Zwiała do pokoju dzieci,troche smakołyki wyciągnęły ją.Porwała smakołyki,popatrzyła i tyle ją widzieli.Potem przyszła na fotel,ale Pani musiała ją całkowicie ignorować.Przyciąganie na siłe też nie pomogło. Pani stwierdziła,że sobie nie poradzi,bo bałaby się,że Pusia zwieje,a nie chce mieć jej na sumieniu.Wzięła 4 tyg. ,czarnego szczeniaka,która tez był na dt. Quote
Marycha35 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Też dobrze, bo szczeniak domek ma fajocha najpewniej. Spokojnie, wiadomo, że Pusia to ciężki przypadek. Myślę, że musiałby zdarzyć się cud, żeby ona w trakcie pierwszej wizyty otworzyła się na inną osobę. Nie poddawajcie się, trzeba szukać kogoś bardzo wyrozumiałegi i jednak doświadczonego. Zaklinacza nam trza;) Quote
jusstyna85 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='Marycha35']Też dobrze, bo szczeniak domek ma fajocha najpewniej. Spokojnie, wiadomo, że Pusia to ciężki przypadek. Myślę, że musiałby zdarzyć się cud, żeby ona w trakcie pierwszej wizyty otworzyła się na inną osobę. Nie poddawajcie się, trzeba szukać kogoś bardzo wyrozumiałegi i jednak doświadczonego. Zaklinacza nam trza;)[/QUOTE] jedyne pocieszenie,to z tym szczeniakiem,bo zwykły czarny i malutki,jeden mniej u P.Iwony/ tak sobie myślę,że w sumie tak tragicznie nie było,bo kiedy Pani zaczęła ja ignorować i zajęła sie szczeniakiem,to Pusia położyła sie nawet blisko. Quote
Mysza2 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Mnie się też wydaje że gdyby znalazł się ktoś kto miał już kiedyś wycofanego psa, trochę doświadczenia jak się zachowywać i chciałoby mu się włożyć trochę wysiłku to dałby radę. Jedna wizyta to na pewno za mało. W końcu jak do Pani Iwony się przyzwyczaiła to i do innej pani też może. Nie traćmy nadziei, zaklinacze mile widziani. Przynajmniej ogłoszenie nie poszło na marne i szczeniaczek ma dom Quote
Marycha35 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Kocham Was za to;) piosenka jest optymistyczna, jak w Rejsie, no to mój rocznik powinien kumnąć;) Quote
Marycha35 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Nie martw się, zobaczysz, to kwestia czasu, ktoś się mądry znajdzie, Pusia to cudna sunia, ale skrzywdzona bardzo Quote
jusstyna85 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='Marycha35']Kocham Was za to;) piosenka jest optymistyczna, jak w Rejsie, no to mój rocznik powinien kumnąć;)[/QUOTE] Oby optymistycznie zakończyła sie sprawa Pusi... :) Quote
Cleo2008 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Mysza2']Mnie się też wydaje że gdyby znalazł się ktoś kto miał już kiedyś wycofanego psa, trochę doświadczenia jak się zachowywać i chciałoby mu się włożyć trochę wysiłku to dałby radę. Jedna wizyta to na pewno za mało. W końcu jak do Pani Iwony się przyzwyczaiła to i do innej pani też może. Nie traćmy nadziei, [B]zaklinacze mile widziani.[/B] Przynajmniej ogłoszenie nie poszło na marne i szczeniaczek ma dom[/QUOTE] [COLOR=red]no to pozaklinajmy, pozaklinajmy...[/COLOR] Quote
Marycha35 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 czary mary, puchu puchu, suńko głaszczę Cię po brzuchu.....czy jakoś tak;) Quote
Asiaczek Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Czary-mary, ence-pence, hokus-pokus-kabanokus... ... ... można dopisywac następne zaklęcia;) Pzdr. Quote
jusstyna85 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Zaklęć nie znam,przydałyby sie też,żeby przypomnieć niektórym deklarującym,że już od dawna zapomnieli o Pusi.Poradzono mi,żebym przy każdym nicku zrobiła rozpiske ile kto zalega,ale to chamskie jest,strasznie mi głupio... Quote
Marycha35 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 jusstynko, czasami ludzie zwyczajnie zapominają, parę deklaracji mają i się gubią, może delikatnie przypomnij na PW? Quote
Mysza2 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Marycha35']jusstynko, czasami ludzie zwyczajnie zapominają, parę deklaracji mają i się gubią, może delikatnie przypomnij na PW?[/QUOTE] Justynko pisz przy nicku z deklaracjami stałymi w 2 poście deklaracje stałe NICK1 - I II III IV V VI NICK2 - I II NICK3 - I II III IV V VI itd Jak ktoś wpłaca za dany miesiąc to dopisujesz kolejną rzymską cyfrę Edit: i tak jak ciotki piszą Deklaracje jednorazowe: NICK5 - 10 zł NICK6- 20 NICK7 bazarek - 120 zł itd Quote
Asiaczek Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Mysza2']Justynko pisz przy nicku z deklaracjami stałymi w 2 poście NICK1 - I II III IV V VI NICK2 - I II NICK3 - I II III IV V VI itd Jak ktoś wpłaca za dany miesiąc to dopisujesz kolejną rzymską cyfrę[/QUOTE] O, własnie taki sposób rozliczania widziałam wielokrotnie. W I lub II poscie danego wątku. I nikt się nie obrażał... A jeszcze też trzeba wisywac każdą deklarację 1-razową. To tez ważne. Pzdr. Quote
Marycha35 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 bardzo dobre rozwiązanie:) ludziki może ktoś chce perfumy w szczytnym celu: http://allegro.pl/dolcegabbana-na-le...436693604.html Quote
jusstyna85 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='Mysza2']Justynko pisz przy nicku z deklaracjami stałymi w 2 poście deklaracje stałe NICK1 - I II III IV V VI NICK2 - I II NICK3 - I II III IV V VI itd Jak ktoś wpłaca za dany miesiąc to dopisujesz kolejną rzymską cyfrę Edit: i tak jak ciotki piszą Deklaracje jednorazowe: NICK5 - 10 zł NICK6- 20 NICK7 bazarek - 120 zł itd[/QUOTE] dzięki.... :) Quote
soboz4 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Justynko w moim rozliczeniu nie ma stycznia 2011, a mam polecenie stałe i 7 dnia każdego miesiąca, kwota wpływa na Twoje konto! Nie ma możliwości żeby nie wpłynęła Pozdrawiam Bożena Quote
Mysza2 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 wpłynęło z paypal 37,95 zł od Cleo2008. Już przelałam na Justynę 57,95 ( w tym 20 zł moja deklaracja) Quote
Recommended Posts