Rauni Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Parę zdjęć z PIPa: Dla ostudzenia emocji kąpiel w wiadrze z wodą :) Asti: Asti się rozkręca: Coluś Jakby ktoś przypadkiem miał zdjęcie mojego pirenejczyka to ja ładnie poproszę na mailika :) [email protected] Quote
BOŻENA Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Masima-- BOB-a wzieła moja sunia GEAN BRIKASTA NPwR BETHOVEN PSZCZYŃSKA PUSZCZA BEST JUNIORA HEIKE BRIKASTA było jeszcze więcej psiakow i dostawały w.o. i cwc Quote
$andwich Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 A może jakiś collaczek "wpadł" Wam w obiektyw:cool3:? Quote
Aussie Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='natasza']Wystawa jeszcze trwa ale chciałam sie pochwalić,że zrobiłam kilka fotek.Wrzucę je wkrótce na www.hodowle.com.pl Nataszo, obejrzalam fotki na hodowlach. To marmurkowe to nie owczarek australijski, ale jak najbardziej typowy border collie. Quote
natasza Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Dzięki wielkie,juz poprawiam.Bo własnie chciałam prosić o pomoc- jakby ich troszkę nie odróżniam:)A następne marmurki,które wlasnie dodałam?I ten szczeniak? Quote
Aussie Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 :multi: :multi: :multi: Skaczę sobie z radości nie bez powodu :-) Asti wykonała plan na 100% a może nawet i więcej - Dostala Zwycięstwo Młodzieży oraz... Zw. Rasy! No i zaliczyła PIP! Na wyborach BIS Junior była wśród wybrańców, ale nie przeszła do finałowej trójki. Jestem bardzo dumna z mojej małej pastuszki. Oby dalej udawało się jej udowadniać, że można hodować prawdziwie wszechstronne psy - mądre i ładne :-) W końcu nie bez powodu jest "versatility bred". Iwona i Blue też mają się czym chwalić! Ale może tę przyjemność zostawię im. Powiem tyle, że ten dzień była dla nas obu baaaardzo udany :-) P.S. Rauni, thanks za fotki i oczywiście mam nadzieję, że przyślesz nam więcej :razz: Quote
Aussie Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 natasza napisał(a):Dzięki wielkie,juz poprawiam.Bo własnie chciałam prosić o pomoc bo jakby ich troszkę nie odróżniam:)A następne marmurki,które wlasnie dodałam?I ten szczeniak? Nie wiem czemu, ale tamta strona nie chce mi się odswieżyć. Ciągle otwiera mi się to samo, co było. Quote
natasza Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Bo chyba jeszcze nie kliknęłam zatwierdź ładując fotki ,dopiero przed chwilą :oops: Quote
Aussie Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Oki, nareszcie się otworzyło. Tak, teraz jest ok, te wszystkie marmurki to borderki. Quote
natasza Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Aussie, bardzo dziękuję za pomoc. Gdyby ktoś rozpoznał swojego/czyjegoś psa do dorzucę oczywiście nazwę,ja nie miałam katalogu niestety. Quote
Diana14 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Rauni']Parę zdjęć z PIPa: Coluś To zdjecia mojej Vegi :lol: ! Sunia dzisiaj zdobyla CWC i NSwR, a nazywa się Double Scotch GOLD WESTERN WITCH. Czy mogłabym poprosić o orginalny rozmiar zdjec na maila? [email protected] i czy mogłabym je umiescić u siebie na stronie ? Quote
$andwich Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 natasza napisał(a):A pomożesz zidentyfikować? Pomogę;). A teraz jadę do Raciborza:cool3:. Quote
Aisa Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Witam Gratuluję wszystkim zwycięzcą PIPu !! Zwycięzcy konkurencji Baby : http://img99.imageshack.us/img99/3049/pic00211kn6ao.jpg Najlepsze Szczeniaki: http://img99.imageshack.us/img99/1706/pic00250dm.jpg Juniory http://img117.imageshack.us/img117/6751/pic00260lq.jpg Quote
Diana14 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 To ostatnie zdjecie to raczej zwyciezcy grupy I. Bo weteranka w collie była jedna i to na pewno nie ta suka na zdjeciu. natasza dziękuję za zdjęcia!!! Quote
joan2 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Na ostatnim zdjęciu są najpiękniejsze juniory :lol: a na drugim, chyba szczenięta. Quote
shangri_la Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 witam ja rowniez zrobilam troche fotek. jak juz sie uporam z przejrzeniem to wstawie :) Quote
Aisa Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 joan2 napisał(a):Na ostatnim zdjęciu są najpiękniejsze juniory :lol: a na drugim, chyba szczenięta. O właśnie :) Dokładnie tak :) Quote
natasza Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Diana14 napisał(a):To ostatnie zdjecie to raczej zwyciezcy grupy I. Bo weteranka w collie była jedna i to na pewno nie ta suka na zdjeciu. natasza dziękuję za zdjęcia!!! To Rauni powinnaś podziękować,bo to ona robila zdjęcia na PIP przecież :evil_lol: Quote
Diana14 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 natasza napisał(a):To Rauni powinnaś podziękować,bo to ona robila zdjęcia na PIP przecież :evil_lol: Pomyliły mi się nicki bo Ty tez wstawiałas zdjecia:oops: shangri_la na tym pierwszym zdjeciu to znowu moja suczka :grins: Quote
Atena Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Też porobiłam troche fotek ;) Jutro je wżuce na kompa i pokaże na forum :) Quote
shangri_la Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Diana14- taka fotogeniczna :D jeszcze mam chyba pare jej fotek jak znajde to wrzuce a narazie : pozdrawiam :) Quote
Diana14 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 To ja bym bardzo prosiła te fotki mojego kolaczka na maila [email protected]:lol: shangri_la dziękuję za fotki! Nie wiedziałam nawet, ze tyle dogomaniaków było na wystawie i że ktoś robił mojej Vedze foteczki. Ja nie miałam aparatu ani możliwosci więc tym bardziej się cieszę :D Quote
shangri_la Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 i jeszcze pare ( ktos to oglada wogole ? :roll: ) takie male cudo:loveu: zabawa Quote
Recommended Posts