Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Masima--
BOB-a wzieła moja sunia GEAN BRIKASTA
NPwR BETHOVEN PSZCZYŃSKA PUSZCZA
BEST JUNIORA HEIKE BRIKASTA było jeszcze więcej psiakow i dostawały w.o. i cwc

Posted

[quote name='natasza']Wystawa jeszcze trwa ale chciałam sie pochwalić,że zrobiłam kilka fotek.Wrzucę je wkrótce na www.hodowle.com.pl

Nataszo, obejrzalam fotki na hodowlach. To marmurkowe to nie owczarek australijski, ale jak najbardziej typowy border collie.

Posted

Dzięki wielkie,juz poprawiam.Bo własnie chciałam prosić o pomoc- jakby ich troszkę nie odróżniam:)A następne marmurki,które wlasnie dodałam?I ten szczeniak?

Posted

:multi: :multi: :multi: Skaczę sobie z radości nie bez powodu :-)
Asti wykonała plan na 100% a może nawet i więcej -
Dostala Zwycięstwo Młodzieży oraz... Zw. Rasy!
No i zaliczyła PIP!

Na wyborach BIS Junior była wśród wybrańców, ale nie przeszła do finałowej trójki.

Jestem bardzo dumna z mojej małej pastuszki. Oby dalej udawało się jej udowadniać, że można hodować prawdziwie wszechstronne psy - mądre i ładne :-) W końcu nie bez powodu jest "versatility bred".

Iwona i Blue też mają się czym chwalić! Ale może tę przyjemność zostawię im.
Powiem tyle, że ten dzień była dla nas obu baaaardzo udany :-)

P.S. Rauni, thanks za fotki i oczywiście mam nadzieję, że przyślesz nam więcej :razz:

Posted

natasza napisał(a):
Dzięki wielkie,juz poprawiam.Bo własnie chciałam prosić o pomoc bo jakby ich troszkę nie odróżniam:)A następne marmurki,które wlasnie dodałam?I ten szczeniak?

Nie wiem czemu, ale tamta strona nie chce mi się odswieżyć. Ciągle otwiera mi się to samo, co było.

Posted

[quote name='Rauni']Parę zdjęć z PIPa:
Coluś

To zdjecia mojej Vegi :lol: ! Sunia dzisiaj zdobyla CWC i NSwR, a nazywa się Double Scotch GOLD WESTERN WITCH. Czy mogłabym poprosić o orginalny rozmiar zdjec na maila? [email protected] i czy mogłabym je umiescić u siebie na stronie ?

Posted

To ostatnie zdjecie to raczej zwyciezcy grupy I. Bo weteranka w collie była jedna i to na pewno nie ta suka na zdjeciu.

natasza dziękuję za zdjęcia!!!

Posted

joan2 napisał(a):
Na ostatnim zdjęciu są najpiękniejsze juniory :lol: a na drugim, chyba szczenięta.

O właśnie :) Dokładnie tak :)

Posted

Diana14 napisał(a):
To ostatnie zdjecie to raczej zwyciezcy grupy I. Bo weteranka w collie była jedna i to na pewno nie ta suka na zdjeciu.

natasza dziękuję za zdjęcia!!!

To Rauni powinnaś podziękować,bo to ona robila zdjęcia na PIP przecież :evil_lol:

Posted

natasza napisał(a):
To Rauni powinnaś podziękować,bo to ona robila zdjęcia na PIP przecież :evil_lol:

Pomyliły mi się nicki bo Ty tez wstawiałas zdjecia:oops:

shangri_la na tym pierwszym zdjeciu to znowu moja suczka :grins:

Posted

To ja bym bardzo prosiła te fotki mojego kolaczka na maila [email protected]:lol:

shangri_la dziękuję za fotki! Nie wiedziałam nawet, ze tyle dogomaniaków było na wystawie i że ktoś robił mojej Vedze foteczki. Ja nie miałam aparatu ani możliwosci więc tym bardziej się cieszę :D