Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 722
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo ładne zdjęcia Bezy. Też podrzucę ją na górną półkę chociaż to stanowczo za mało. Tutaj na dogomanii wszyscy zapsieni po same uszy. Paweł, a nie ma u Was jakiejś gazety, żeby można było dać tam ogłoszenie o Bezie z jakimś fajnym zdjęciem.

Posted

Jest. Postaram się tam dać zdjęcie Bezy z opisem . Namawiam też taką jedną Panią ze Szczytna żeby adoptowała Bezę ponieważ adoptowała małego psa do domu z naszego schronu i chciała by jakiegoś dużego na podwórze . Mam nadzieję że coś się uda i ta Pani nie zrezygnuje. A ja będę ją dalej namawiać . !

Posted

[quote name='paweeł']Jest. Postaram się tam dać zdjęcie Bezy z opisem . Namawiam też taką jedną Panią ze Szczytna żeby adoptowała Bezę ponieważ adoptowała małego psa do domu z naszego schronu i chciała by jakiegoś dużego na podwórze . Mam nadzieję że coś się uda i ta Pani nie zrezygnuje. A ja będę ją dalej namawiać . !No to trzymam kciuki za Twoją siłę perswazji.

Posted

Dobre pytanie. Ja Bezę ogłosiłam na adopcje.org , ketunia na allegro , Paweł na kilku innych stronach. Jest tekst od marysi, a więc można ogłaszać.

Posted

Super Allegro ! .
dziękuję za Allegro , dziękuję za przepiękny tekst .
z Panią co ją namawiam na Bezę to nic nie wiadomo . ;/
a jeżeli chodzi o ogłoszenie to zrobię ale niedługo bo teraz już będzie ogłoszenie ze zdjęciem i nie da rady ;).