paweeł Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Świetny tekst można wstawiać na allegro ;) . Dzięki Marysia ! A kogo nr tel i mail będzie podany ? Quote
marysia55 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Dzieki. Mail i nr telefonu musicie sami ustalić :-). Allegro tez nie zrobię bo nie umiem, ale tu na wątku była Ketunia. Jak sie do niej uśmiechniecie , to na pewno pomoże. Chyba, że pomylił mi się wąteczek z wątkiem Bumela. Spdam do pracy, porządki czekają Quote
ketunia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Dziękuję pięknie Marysiu za cudny tekst :) Zaraz wystawię jej allegro. Niestety zwykłe. Jednak z takim tekstem na niunia szansę :) Gazzy kontakt podam do Ciebie. Quote
ketunia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Marysiu kochana czy mogłabyś jeszcze w wolnej chwili machnąć tekst Perełce i Capri? Wystawiłabym je także na allegro. Quote
paweeł Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Ale czemu kontakt do Gazzy ? Przecież ja zajmuję się Bezą ... a nie Gazyy . Nie chcę obrazić Gazzy ale ona może mieć u swoich podopiecznych na allegro swoje na miary a nie u mnie .:angryy: Quote
ketunia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ja tego nie wiem Paweeł. Nie podałeś mi swoich namiarów. Quote
paweeł Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 namiary : mail- [email protected] gg- 12786906 tel - 512204155 Quote
ketunia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 To powinieneś wpisać w pierwszym poście. Wtedy wiadomo na kogo podawać namiary. Czy porobiłeś Bezie jakies ogłoszenia? Quote
paweeł Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 powysyłałem do ludzi. a stron to za bardzo nie znam gdzie się oglasza psy. Quote
ala Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Beza jest śliczną suczką i mam nadzieję, że szybko uda jej się znaleźć dom. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale chyba potrzebne były zbliżenia Bezy do ogłoszeń :niewiem: Zrobiłam kilka wersji może Wam się przydadzą;) Quote
marysia55 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 ketunia napisał(a):Marysiu kochana czy mogłabyś jeszcze w wolnej chwili machnąć tekst Perełce i Capri? Wystawiłabym je także na allegro.ketunia, odpowiem ci kochanie na pw :razz: paweeł napisał(a):Ale czemu kontakt do Gazzy ? Przecież ja zajmuję się Bezą ... a nie Gazyy . Nie chcę obrazić Gazzy ale ona może mieć u swoich podopiecznych na allegro swoje na miary a nie u mnie .:angryy:oj Paweł , no to nie obrażaj. Nie powinieneś używać takiego emotikonka :angryy: najwyżej takiego :evil_lol: Powiedz mi, czy Ty już kiedyś przeprowadzałeś adopcje psa, czy wiesz o co się pytać ewentualnych 'chętnych' na psa. Nie kwestionuje w tym momencie Twoich kwalifikacji i doświadczenia w tej sprawie, ale Twoja reakcja dosyc mnie zaskoczyła (chyba, że nie umiem czytac między wierszami:evil_lol:). Gazzy bardzo ci pomogła przy Bezie, stąd moje zdziwienie :roll: Dogomania to "gra zespołowa" sam niczego nie zdziałasz :cool3: paweeł napisał(a):powysyłałem do ludzi.a stron to za bardzo nie znam gdzie się oglasza psy. skoro nie wiesz to Ci podpowiem przygarnijzwierzaka.pl petworld.pl adopcjapsa.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl animalia.pl kupiepsa.pl ogloszenia.interpress.net.pl cwirek.pl pineska.pl (do akceptacji) polskasfera.eu i.bazar.pl kokosy.pl rozglos.net pajeczyna.pl (do akceptacji) e-gratka.pl nasipupile.pl ofertka.pl offer.pl portalogloszen.pl anonseogloszenia.pl (do akceptacji) owi.pl (do akceptacji) argetto.pl (do akceptacji) neeon.pl fistak.pl bono-polska.pl zwierzeta.5aleja.pl psy.pl ogloszenia.wp.pl (do akceptacji) gielda.bai.pl (do akceptacji) mammisia.pl e-zwierzak.pl (do akceptacji) morusek.pl nalepka.info i możesz mi wierzyć na słowo, że nie są to wszystkie strony gdzie można ogłaszać psa Quote
marysia55 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 gazzy napisał(a):Super , dzięki Ala ;):)ala ja również przyłączam się do podziękowań. Na pewno ketunia wykorzysta te zdjęcia w allegro. ketunia , jak już będzie allegro to oczywiście prosimy o podrzucenie linka na wątek, a Paweł wklei go na pierwszą stronę :-) Quote
ala Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 gazzy napisał(a):Super , dzięki Ala ;):) marysia55 napisał(a):ala ja również przyłączam się do podziękowań. Na pewno ketunia wykorzysta te zdjęcia w allegro. Cieszę się że chociaż trochę mogłam pomóc i polecam się na przyszłość.:smile: Quote
marysia55 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 ala napisał(a):Cieszę się że chociaż trochę mogłam pomóc i polecam się na przyszłość.:smile: ala , każda pomoc jest na wagę życia psa i ma swoja niewymierną cenę. Tylko w zwartej akcji jest siła. Solo nic się nie zdziała. Buziaczki od Bezy i od nas:buzi:. Quote
marysia55 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 ala napisał(a): [CENTER]piękna Beza pokazuje się dogomanii może ktoś tutaj się w niej zakocha Quote
gazzy Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 O rety :crazyeye: Marysiu ile tych stron :D Bezę ogłosiłam jeszcze na www.adopcje.org no i ketunia na allegro. Quote
gazzy Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Alu jakbym mogła prosić to zrób takie ładniutkie grafiki dla reszty psiaków (patrz: podpis (mój)) to wrzucimy na allegra , ok ? Wiesz , takie przybliżenia itd. Jak u Bezuly naszej ;) Quote
paweeł Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 marysia55 napisał(a): oj Paweł , no to nie obrażaj. Nie powinieneś używać takiego emotikonka :angryy: najwyżej takiego :evil_lol: Powiedz mi, czy Ty już kiedyś przeprowadzałeś adopcje psa, czy wiesz o co się pytać ewentualnych 'chętnych' na psa. Nie kwestionuje w tym momencie Twoich kwalifikacji i doświadczenia w tej sprawie, ale Twoja reakcja dosyc mnie zaskoczyła (chyba, że nie umiem czytac między wierszami:evil_lol:). Gazzy bardzo ci pomogła przy Bezie, stąd moje zdziwienie :roll: Dogomania to "gra zespołowa" sam niczego nie zdziałasz :cool3: skoro nie wiesz to Ci podpowiem przygarnijzwierzaka.pl petworld.pl adopcjapsa.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl animalia.pl kupiepsa.pl ogloszenia.interpress.net.pl cwirek.pl pineska.pl (do akceptacji) polskasfera.eu i.bazar.pl kokosy.pl rozglos.net pajeczyna.pl (do akceptacji) e-gratka.pl nasipupile.pl ofertka.pl offer.pl portalogloszen.pl anonseogloszenia.pl (do akceptacji) owi.pl (do akceptacji) argetto.pl (do akceptacji) neeon.pl fistak.pl bono-polska.pl zwierzeta.5aleja.pl psy.pl ogloszenia.wp.pl (do akceptacji) gielda.bai.pl (do akceptacji) mammisia.pl e-zwierzak.pl (do akceptacji) morusek.pl nalepka.info i możesz mi wierzyć na słowo, że nie są to wszystkie strony gdzie można ogłaszać psa Wiem że mi pomogła tylko denerwuję mnie to że wszystkie informacje o Bezie dowiaduję się od Gazzy bo wy z nią rozmawiacie na temat Bezy . To nie jest w porządku do mnie ;/ . I wiem co się pytać jak ktoś zadzwoni w sprawie adopcji Bezy . ;] Ja wiem że tu sie liczy zgrana paczka . Dzięki za strony na pewno tam ogłoszę ;) Quote
paweeł Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Dzięki Ala za przerobione zdjęcia ;] na pewno się przydadzą ;] . Jesteś wielka ;] Quote
ketunia Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 marysia55 napisał(a):ketunia, odpowiem ci kochanie na pw :razz: W takim razie czekam z niecierpliwością:evil_lol: Quote
ketunia Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Już wystawiam Bezie allegro. Zaraz wrzucę link. Paweł spokojnie. Jesteś nowy a Gazzy już od jakiegoś czasu szaleje po wątkach.;) Nikt nie robi tego złośliwie. Dzieki Alu za fotki :) Quote
paweeł Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Wiem że nie złośliwie . Tylko czemu cały czas rozmawiacie z Gazzy o Bezie a nie ze mną ? ;/ . Tylko jak będziecie cały czas gadać z Gazzy to ja niczego się nie nauczę od was . Quote
ketunia Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 paweeł napisał(a):Wiem że nie złośliwie . Tylko czemu cały czas rozmawiacie z Gazzy o Bezie a nie ze mną ? ;/ . Tylko jak będziecie cały czas gadać z Gazzy to ja niczego się nie nauczę od was . Kiedy niby rozmawiałysmy z Gazzy o Bezie? Tutaj na wątku? Paweł wstaw więcej fotek Bezy do pierwszego postu.;) Tutaj allegro dla niuni: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=941534316 Quote
paweeł Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Nie na wątku tylko przez gg czy przec coś innego . Bo co jakiś czas Gazzy mi mówiła że rozmawiała z wami na temat Bezy . Dzięki Ketunia za allegro ! Jesteś wielka i niezastąpiona !:modla: ok , wstawię więcej zdjęć Quote
Recommended Posts