zerduszko Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 malawaszka napisał(a):fajni ci ludzie z forum beaglowego - już widziałam w kilku miejscach, że pomagają - im się chce :klacz: Czyli jednak mi się nie śniło :) Lolka ma wątek na ich forum :) Quote
zerduszko Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Aaaaaaaaa!!!! Miałam w końcu normalny telefon, rodzina mi się widzi super :) Z Częstochowy, znacie kogoś tam? Pani nie oddała swoich papug, na które dzieci miały uczulenie, bo nie wiadomo do kogo by trafiły i przecież można sobie jakoś poradzić! Aż nierealnie to brzmi, może to blef ;) Przez niektórych #$%^, to przestałam wierzyć w ludzi :) Trzymać i zaciskać... poślady :evil_lol: Quote
__Lara Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Sunia przepiękna!! chętnie bym ją sama adoptowała...ach, cudo!!! Tutaj allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=939999823 Napewno znajdzie szybko domek :D Quote
__Lara Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/3dkanapowo054.jpg To zdjęcie jest cudneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! :D zresztą jak większość zdjęć Loli :D Quote
Energy Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 __Lara napisał(a):http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/3dkanapowo054.jpg To zdjęcie jest cudneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! :D zresztą jak większość zdjęć Loli :D I jak sama Lola:loveu: Quote
zerduszko Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Dzięki za allegro. Domek musi być najlepszy :) Quote
Energy Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 zerduszko napisał(a):Dzięki za allegro. Domek musi być najlepszy :) Jasne, że najlepszy:lol: Jak minęła nocka ślicznej sunieczce? Quote
zerduszko Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Jak zwykle dobrze, przecież jest w najlepszych rękach :eviltong: Ona jest słodka, całą noc śpi an psich miejscach, a nad ranem pakuje się do łóżka, liże, ale idzie jeszcze spać, jak ja ładnie poproszę :lol: Quote
Energy Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 zerduszko napisał(a):Jak zwykle dobrze, przecież jest w najlepszych rękach :eviltong: Ona jest słodka, całą noc śpi an psich miejscach, a nad ranem pakuje się do łóżka, liże, ale idzie jeszcze spać, jak ja ładnie poproszę :lol: W najlepszych, szczera prawda:loveu: Quote
zerduszko Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Energy napisał(a):W najlepszych, szczera prawda:loveu: Teraz już jest w innych, ale też najlepszych :) Można się cieszyć :D A mi serducho znów na milion części pękło ;( Quote
Energy Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 zerduszko napisał(a):Teraz już jest w innych, ale też najlepszych :) Można się cieszyć :D A mi serducho znów na milion części pękło ;( Zerduszko sunia w nowym domku??? Z tego co piszesz to tak wnioskuję;) Szczęścia maleńka w nowym domku:loveu::loveu::loveu: Zerduszko trzymaj się:glaszcze: Quote
zerduszko Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Energy napisał(a):Zerduszko sunia w nowym domku??? Tak :) Ciesze się strasznie, ale te rozstania są za ciężkie ;( A jeszcze z takim małym siusiumajtkiem ;( Quote
halbina Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 szybkciutko znalazła domek... fajnie! jakby co, to mam jeszcze czarną suczkę do wydania... Quote
zerduszko Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 halbina napisał(a):szybkciutko znalazła domek... fajnie! jakby co, to mam jeszcze czarną suczkę do wydania... Pamiętam :) Wczoraj był jakiś dzień na szukanie szczyla, dziś cisza. Już dostałam info po pierwszej nocy w nowym domku oraz zdjęcia poprzedniego pieska, który wygląda zupełnie identycznie jak Lola, nawet ogonka brak. Domkiem jestem zachwycona. Jakoś te moje tymczasy ostatnio znajdują szybko fajne domki, pewnie wynagrodzenie po ostatnim, który siedzi od maja ;) Quote
malawaszka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 cudne wieści!!!!! Lolunia bądź szczęśliwa!!!!! :laola: Zerduszko :calus: Quote
Agucha Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Parę dni mnie nie było na dogo, a tu z wejścia takie cudne wieści! Dobrze, że nie mogłam jej wziąć do siebie, jak widać Ty jej byłaś pisana hi hi ;) Masz dobrą rękę do psiaków! Szczęścia dla "siusiumajtki" życzę :) Quote
*Monia* Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Super wieści :multi:. Świetny tymczas z Ciebie :loveu:. Dużo szczęścia malutkiej życzymy! Quote
__Lara Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ściągnąć jej allegro Kochani? czy zastąpić innym psem? Quote
zerduszko Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 __Lara napisał(a):Ściągnąć jej allegro Kochani? czy zastąpić innym psem? Możesz wrzucić innego psa. Jeśli nie za dużo roboty dla Ciebie :) Quote
al'akir Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 chwile mnie nie było a tu takie wieści:laola: Quote
__Lara Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 zerduszko napisał(a):Możesz wrzucić innego psa. Jeśli nie za dużo roboty dla Ciebie :) oki ;) :) nie ma sprawy. Quote
zerduszko Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Lolkowe uszka ciągle niepokorne Z kolegą :-o Quote
malawaszka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ale wyrosła :laola: i jaki koleżka wow!!!! Lola ma osobistego ochroniarza :klacz: Quote
Recommended Posts