zerduszko Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Dawaj sposób :P Odcinamy pępowinę... Mała SAMA poszła spać do klateczki :D Quote
Agucha Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Postępy zdumiewające :) Czy ktoś się Laleczką interesował? Quote
malawaszka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 zerduszko napisał(a):Dawaj sposób :P no ale Tobie się nie podobał :lol: na innym wątku :roll: Quote
zerduszko Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Agucha napisał(a):Postępy zdumiewające :) Czy ktoś się Laleczką interesował? Tylko pobieżnie... Ps. Lać tez trza umieć. A pisanie bzdur lubię najbardziej :) Quote
*Monia* Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Jaki ten sposób na oduczenie sikania? Może mi się na przyszłość przyda :razz:. Shinulec sama w końcu wpadła, że trzeba sikać na spacerach a nie w domu (co nie przeszkodziło jej niedawno nalać u rodziców w garderobie :oops:). Quote
zerduszko Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 *Monia* napisał(a):Jaki ten sposób na oduczenie sikania? Może mi się na przyszłość przyda :razz:. Shinulec sama w końcu wpadła, że trzeba sikać na spacerach a nie w domu (co nie przeszkodziło jej niedawno nalać u rodziców w garderobie :oops:). Klap w dupę :lol: Quote
*Monia* Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 A ja żyłam w przekonaniu, że najlepsze jest wepchnięcie pyska w to co psiak wyprodukował, o ja głupia :wallbash:. A 'klapać' to ręką trzeba czy można też gazetą? A może ścierą do ścierania siuśków? Oczywiście po uprzednim ich sprzątnięciu :evil_lol: Quote
zerduszko Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 *Monia* napisał(a):A ja żyłam w przekonaniu, że najlepsze jest wepchnięcie pyska w to co psiak wyprodukował, o ja głupia :wallbash:. A 'klapać' to ręką trzeba czy można też gazetą? A może ścierą do ścierania siuśków? Oczywiście po uprzednim ich sprzątnięciu :evil_lol: Najlepiej to z ukrycia z procy strzelać, żeby efekt był trwały również jak człowieka nie ma na horyzoncie :eviltong: Chętnie bym podyskuciła jeszcze :diabloti: Powiedzcie, ze coś się ruszy, jak ludzie powracają z feriów ;) Aaaaaa :lol: Quote
*Monia* Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 zerduszko napisał(a):Najlepiej to z ukrycia z procy strzelać, żeby efekt był trwały również jak człowieka nie ma na horyzoncie Chętnie bym podyskuciła jeszcze Powiedzcie, ze coś się ruszy, jak ludzie powracają z feriów ;) Aaaaaa Jak mi Shina lała na łóżko to chyba bym musiała na szafie się schować, żeby z ukrycia było. Tylko jak ja bym się ukryła żeby ona nie wiedziała że tam jestem... Dyskuć, wątek się podnosi :razz:. Ruszy się, bo się cieplej zaczyna robić - spacery z psem będą przyjemniejsze i nie będzie się trzeba martwić że szczeniak zamarznie ;) Quote
Agucha Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Podrzuciłam ją do corgów, bo tak mi jakoś przypomina tą rasę ;) Może ktoś zajrzy Quote
zerduszko Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Dzieciarnia szaleje... ale jest taki jeden pies... znaczy suka, co padła na mózg :roll: Rok temu jak miałam szczeniaki na pół godziny, zanim nie przyjechali ludzie je odbierać, to ona w kagańcu i na smyczy po domu pomykała, a ja za nią, coby ich nie uszkodziła... patrzcie co dzieciarni wolno dziś! A tu młoda jest na szkoleniu :evil_lol: Nie chce myśleć na co one ją namawiają :lol: Monia, rusz głową, nowoczesna technika: kamerka internetowa, oe :diabloti: Quote
zerduszko Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Agucha napisał(a):Podrzuciłam ją do corgów, bo tak mi jakoś przypomina tą rasę ;) Może ktoś zajrzy Dzięki. Nie tylko Tobie :) Te uszy są niesforne, one się chyba zabierają, zeby wstać :P Ps. Ma ktoś wątek szczeniaczkowy pod reką? Quote
malawaszka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 WOW!!!!!!!! ale masz sielankę!!!!!! :mdleje: te fotki są zajebiaszcze!!!!!! :klacz: Quote
malawaszka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/179156-SZCZENIAKI-w-potrzebie-Pomagamy-maluchom-PomA-A-i-TY-OGLOSZENIA-POTRZEBNE?p=14190674#post14190674 wątek szczeniaczkowy Quote
zerduszko Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 malawaszka napisał(a):WOW!!!!!!!! ale masz sielankę!!!!!! :mdleje: te fotki są zajebiaszcze!!!!!! :klacz: Żebyś wiedziała :D Jestem w szoku i bardzo dumna z Kluski mojej. Nie wzięłam jednej miski od rodziców i karmię Klucha jak młode skończą, ona czeka - a przeciez oan takei awantury wszczynała o żarcie :lol: Dzięki za wątek :) Quote
*Monia* Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 zerduszko przyznaj się, wypchałaś Kluchę i udajesz że niby ona tak się zmieniła :mad: Ja też Hexy nie poznaję po jej 'wakacjach' - nie ciągnie, czeka na każdy mój ruch, gest czy słowo żeby działać :razz: Monia, rusz głową, nowoczesna technika: kamerka internetowa, oe :diabloti: Ale oe ma mały zasięg i z pracy nie da się dosięgnąć prądem :shake:. Chyba że zamontować głośnik i jak się dostrzeże na kamerze że sikać zaczyna to ryknąć tak głośno żeby się szczeniakowi siku na długo odechciało :diabloti:. Jak młodą nagrałam jak została sama to się dowiedziałam ciekawych rzeczy o jej zachowaniu i jednak wcale nie śpi tylko penetruje najpierw mieszkanie, zjada to co dostanie i film się niestety skończył na etapie skakania na drzwi od pokoju więc dalszy ciąg mi nie jest znany :roll:. Ale już drzwi od pokoju nie zamykam i dzieciuch może sobie na parapecie posiedzieć (co również lubi w nocy czynić ;)). Te uszy są niesforne, one się chyba zabierają, zeby wstać :P Będzie nietoperz :loveu::loveu:. I szybciej do super domku poleci :razz: Quote
zerduszko Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Klucha ktoś podmienił. Młoda wczoraj spałą z nią w klatce, potem wyniosła się do Lizki, więc Kluch spał na podłodze!! żeby razem z resztą... Świat się kończy ;) Ja ją mogę ma miotle zafrunąć, póki uszy nie staną :eviltong: Quote
Energy Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 zerduszko napisał(a):Klucha ktoś podmienił. Młoda wczoraj spałą z nią w klatce, potem wyniosła się do Lizki, więc Kluch spał na podłodze!! żeby razem z resztą... Świat się kończy ;) Ja ją mogę ma miotle zafrunąć, póki uszy nie staną :eviltong: Zdjęcia cudne, wspaniałe ciotki uczą szczylka:loveu: Gdzie Ty chcesz tego szkraba na tej miotle:razz: Quote
zerduszko Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Energy napisał(a):Zdjęcia cudne, wspaniałe ciotki uczą szczylka:loveu: Gdzie Ty chcesz tego szkraba na tej miotle:razz: Do domku :razz: Quote
Energy Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/3dkanapowo066.jpg cudne zdjęcie, masz przekochane psiaki:loveu: Quote
malawaszka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/3dkanapowo054.jpg nie mogę się na to napatrzeć!!!! u mnie nie miałaby racji bytu taka bliskość i lezenie na Lunie :mdleje: Quote
halbina Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 cudne są, a malutka super, opisuj w ogłoszeniach, jak dobrze ułożona, to szybko domek znajdzie! Quote
zerduszko Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Dziś miałam telefon z ofertą pomocy w znalezieniu jej domku :) bodajże z forum beaglowego. Nikt chętny nie dzwoni, nie pisze. Nie wiem teraz czy ona ma to allegro, czy nie. Quote
malawaszka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 fajni ci ludzie z forum beaglowego - już widziałam w kilku miejscach, że pomagają - im się chce :klacz: Quote
Recommended Posts