Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaki ten sposób na oduczenie sikania? Może mi się na przyszłość przyda :razz:. Shinulec sama w końcu wpadła, że trzeba sikać na spacerach a nie w domu (co nie przeszkodziło jej niedawno nalać u rodziców w garderobie :oops:).

Posted

*Monia* napisał(a):
Jaki ten sposób na oduczenie sikania? Może mi się na przyszłość przyda :razz:. Shinulec sama w końcu wpadła, że trzeba sikać na spacerach a nie w domu (co nie przeszkodziło jej niedawno nalać u rodziców w garderobie :oops:).

Klap w dupę :lol:

Posted

A ja żyłam w przekonaniu, że najlepsze jest wepchnięcie pyska w to co psiak wyprodukował, o ja głupia :wallbash:. A 'klapać' to ręką trzeba czy można też gazetą? A może ścierą do ścierania siuśków? Oczywiście po uprzednim ich sprzątnięciu :evil_lol:

Posted

*Monia* napisał(a):
A ja żyłam w przekonaniu, że najlepsze jest wepchnięcie pyska w to co psiak wyprodukował, o ja głupia :wallbash:. A 'klapać' to ręką trzeba czy można też gazetą? A może ścierą do ścierania siuśków? Oczywiście po uprzednim ich sprzątnięciu :evil_lol:

Najlepiej to z ukrycia z procy strzelać, żeby efekt był trwały również jak człowieka nie ma na horyzoncie :eviltong:

Chętnie bym podyskuciła jeszcze :diabloti:

Powiedzcie, ze coś się ruszy, jak ludzie powracają z feriów ;) Aaaaaa :lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Najlepiej to z ukrycia z procy strzelać, żeby efekt był trwały również jak człowieka nie ma na horyzoncie

Chętnie bym podyskuciła jeszcze

Powiedzcie, ze coś się ruszy, jak ludzie powracają z feriów ;) Aaaaaa

Jak mi Shina lała na łóżko to chyba bym musiała na szafie się schować, żeby z ukrycia było. Tylko jak ja bym się ukryła żeby ona nie wiedziała że tam jestem...

Dyskuć, wątek się podnosi :razz:.

Ruszy się, bo się cieplej zaczyna robić - spacery z psem będą przyjemniejsze i nie będzie się trzeba martwić że szczeniak zamarznie ;)

Posted

Dzieciarnia szaleje... ale jest taki jeden pies... znaczy suka, co padła na mózg :roll: Rok temu jak miałam szczeniaki na pół godziny, zanim nie przyjechali ludzie je odbierać, to ona w kagańcu i na smyczy po domu pomykała, a ja za nią, coby ich nie uszkodziła... patrzcie co dzieciarni wolno dziś!

A tu młoda jest na szkoleniu :evil_lol: Nie chce myśleć na co one ją namawiają :lol:

Monia, rusz głową, nowoczesna technika: kamerka internetowa, oe :diabloti:

Posted

Agucha napisał(a):
Podrzuciłam ją do corgów, bo tak mi jakoś przypomina tą rasę ;) Może ktoś zajrzy

Dzięki. Nie tylko Tobie :) Te uszy są niesforne, one się chyba zabierają, zeby wstać :P

Ps. Ma ktoś wątek szczeniaczkowy pod reką?

Posted

malawaszka napisał(a):
WOW!!!!!!!! ale masz sielankę!!!!!! :mdleje: te fotki są zajebiaszcze!!!!!! :klacz:

Żebyś wiedziała :D

Jestem w szoku i bardzo dumna z Kluski mojej. Nie wzięłam jednej miski od rodziców i karmię Klucha jak młode skończą, ona czeka - a przeciez oan takei awantury wszczynała o żarcie :lol:

Dzięki za wątek :)

Posted

zerduszko przyznaj się, wypchałaś Kluchę i udajesz że niby ona tak się zmieniła :mad:
Ja też Hexy nie poznaję po jej 'wakacjach' - nie ciągnie, czeka na każdy mój ruch, gest czy słowo żeby działać :razz:

Monia, rusz głową, nowoczesna technika: kamerka internetowa, oe :diabloti:

Ale oe ma mały zasięg i z pracy nie da się dosięgnąć prądem :shake:. Chyba że zamontować głośnik i jak się dostrzeże na kamerze że sikać zaczyna to ryknąć tak głośno żeby się szczeniakowi siku na długo odechciało :diabloti:. Jak młodą nagrałam jak została sama to się dowiedziałam ciekawych rzeczy o jej zachowaniu i jednak wcale nie śpi tylko penetruje najpierw mieszkanie, zjada to co dostanie i film się niestety skończył na etapie skakania na drzwi od pokoju więc dalszy ciąg mi nie jest znany :roll:. Ale już drzwi od pokoju nie zamykam i dzieciuch może sobie na parapecie posiedzieć (co również lubi w nocy czynić ;)).

Te uszy są niesforne, one się chyba zabierają, zeby wstać :P

Będzie nietoperz :loveu::loveu:. I szybciej do super domku poleci :razz:

Posted

Klucha ktoś podmienił. Młoda wczoraj spałą z nią w klatce, potem wyniosła się do Lizki, więc Kluch spał na podłodze!! żeby razem z resztą... Świat się kończy ;)

Ja ją mogę ma miotle zafrunąć, póki uszy nie staną :eviltong:

Posted

zerduszko napisał(a):
Klucha ktoś podmienił. Młoda wczoraj spałą z nią w klatce, potem wyniosła się do Lizki, więc Kluch spał na podłodze!! żeby razem z resztą... Świat się kończy ;)

Ja ją mogę ma miotle zafrunąć, póki uszy nie staną :eviltong:

Zdjęcia cudne, wspaniałe ciotki uczą szczylka:loveu:
Gdzie Ty chcesz tego szkraba na tej miotle:razz: