Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lola została porzucona na jednym z osiedli. Próbowała zwrócić uwagę mijających ją ludzi, chodziła za nimi z miejsca na miejsce. Tak trafiła na miejskie targowisko, jednak i tu nikt się nie pochylił nad samotnym dzieckiem. W końcu postanowiła wziąć sprawy w swoje ręce i poszła za jedną z upatrzonych sobie osób do jej domu. Oczywiście najprościej wywieźć sunię do azylu.... wzięłam ją do siebie, ale mam nadzieję, że szybko znajdzie dom... nie wyobrażam sobie zostawić szczeniaka na 8 h samego.

Lola ma ok. 3 m-cy, jest słodka, przytulaśna i sprytna. Bardzo towarzyska, odważna i ciekawska. Nie boi się psów i ludzi. Nic tylko kooochać :loveu: Nie wyrośnie na dużą sunię.

Została odrobaczona i odpchlona.

Przebywa w Rybniku.
Kontakt:
[email protected]
519 186 694

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ona ten ogonek ma śmeiszny, kość się już kończy, a jeszcze trochę jest skóry i sierści - stad taki efekt.

Zostały same w domu - było cicho :) Smyczy się nie boi, windy też. Mała cwaniara :) A jak kica na łóżka ;)

Posted

Mam w domu durszlak :lol:

Martwi mnie brak kupki i gazy.... mordercze ;)

Ale za to jaka ona jest grzeczna. Wie czym się można bawić i co można niszczyć, jak ciocię Lizkę wyrolować :lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Mam w domu durszlak :lol:

Martwi mnie brak kupki i gazy.... mordercze ;)

Ale za to jaka ona jest grzeczna. Wie czym się można bawić i co można niszczyć, jak ciocię Lizkę wyrolować :lol:

O jaka dzielna dziewczynka Ci się trafiła:lol:
Wcale kupki nie robiła?

Posted

Energy napisał(a):
No tak zachwyt jest wypisany na pyszczku:evil_lol:a te oczka mówią wszystko:diabloti:

Podobną miała minę na jednym zdjeciu z Supełkiem.

Rozpuszczone dziewuchy, zawsze stroją fochy jak im konkurencji przybywa.

Mam nadzieję, ze będzie koooo, już mam stresa.

Posted

[quote name='zerduszko']Moniu, ale to prezent dla Cię
Do moich urodzin ponad miesiąc, więc nawet nie ma okazji na prezent :eviltong:. Z resztą trzeci pies pojawi się u nas najwcześniej za 3 lata, bo te głupole muszą dorosnąć do tego (jedna dorasta już 5,5 roku i dorosnąć nie może, a druga 7,5 miesiąca i dopiero niedawno się zorientowała że ona szczeniak jest :evil_lol:).

http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/LiziLola016.jpg - świetna minka :loveu: