Lulka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 juz podaje na pw najserdeczniej dziekuje :loveu: Misia juz super, lobuzuje, ciagle ja zakraplam ale i tak ma kleszcze :placz: Quote
MyrkurDagur Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Lulka napisał(a):juz podaje na pw najserdeczniej dziekuje :loveu: Misia juz super, lobuzuje, ciagle ja zakraplam ale i tak ma kleszcze :placz: Cieszę się, że Misia czuje się dobrze :) A czy można by liczyć na nowe zdjęcia Misi ??? ;) Quote
MyrkurDagur Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Właśnie wpłaciłam dla Misi parę groszy ;) Na razie 30 zł, ale będę o niej na pewno pamiętać, to jeszcze coś dorzucę ;) Quote
Gosiapk Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Czy można auktualnić 1 post i dodać zdjęcie Misi? Pomogłoby to w szukani domu Quote
Lulka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Właśnie wpłaciłam dla Misi parę groszy ;) Na razie 30 zł, ale będę o niej na pewno pamiętać, to jeszcze coś dorzucę ;) dzieki serdeczne :loveu::loveu::loveu: 1 post moze tylko Iza, ale jest ciagle w rozjazdach za psami i nie ma za bardzo kiedy :shake: tu sa aktualane fotki i tekst Milka mix owczarek niemiecki juz tyle przeszła (602431958) - Aukcje internetowe Allegro jesli moze ktos pomoc w oglaszaniu bedziemy wdzieczne Quote
Lulka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 zapraszam na bazarki na Miske i społke wszystkie linki w moim banerku wielkie przeogromne dzieki znow dla Aleksandry P od ktorej dostalam 100 zł na Misie :loveu::loveu::loveu: serdecznie dziekuje!!!!! Quote
Gosiapk Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Zapraszamy na bazarki i szukamy domu dla Misi Quote
Gosiapk Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Misieńka szuka domu i ludzia, któremu będzie mogła zaufać Quote
Lulka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Dzień dobry Misieńko ;) doszła od Ciebie wplata na Misie 30 zł bardzo bardzo serdecznie dziekuje za wsparcie :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Lulka napisał(a):doszła od Ciebie wplata na Misie 30 zł bardzo bardzo serdecznie dziekuje za wsparcie :loveu: Cieszę się, że mogę pomóc ;) Quote
Lulka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 za chwile minie rok jak Misia jest w hotelu :-( nie mam juz na nia pomyslu :-( Quote
Gosiapk Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Lulka, może zrobić plakaty i pozrozwieszać w Warszawie w sklepach Zoo, lecznicach i na słupach ogłoszeniowych? Quote
xmartix Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 czy można przenieść aktualne ogłoszenia na pierwszą stronę? Quote
MyrkurDagur Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Lulka napisał(a):za chwile minie rok jak Misia jest w hotelu :-( nie mam juz na nia pomyslu :-( Ciężka sprawa... :shake: Misieńko kochana... :-( Quote
Lulka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 mozna pomyslec o plakatach choc robilam juz tak wielokrotnie z innymi naszymi podopiecznymi i zero odzewu niestety ogloszenia ma na allegro, gumtree, eoferty i paru innych portalach, odnawiaja 2 osoby regularnie, do tego daje oferte i Gw papierowe i zero w 1 post ja nie moge bo nie zakladalam watku Quote
Recommended Posts