Asiaczek Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 To ja z początkiem tygodnia zaciskam za ten nowy domek dla Gapcia:) pzdr. Quote
polubek Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Witam wszystkich poniedziałkowo :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: [B]x dużo razy[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu: [B]Ka(Wunia) dla wszystkich [/B]:loveu::loveu::loveu: z wszelkimi indywidualnymi zapotrzebowaniami :czytaj::czytaj::czytaj: gapciu tobie szkuje się super domek a zobacz to czy chciałbyś aby twój kolega porter został przetopiony na smalec przez jakiegoś hycla? on ma tylko tydzien [URL="http://www.dogomania.pl/threads/186152-Pi%C4%99kny-wy%C5%BCe%C5%82-ma-tydzie%C5%84-potem-do-ODSTRZA%C5%81U%21%21-Wezwano-ju%C5%BC-HYCLA%21*-Zbieramy-na-HOTEL*"]http://www.dogomania.pl/threads/186152-Pi%C4%99kny-wy%C5%BCe%C5%82-ma-tydzie%C5%84-potem-do-ODSTRZA%C5%81U!!-Wezwano-ju%C5%BC-HYCLA!*-Zbieramy-na-HOTEL*[/URL] Quote
Ra_dunia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Bry :) Hej Majuska! Fajnie, że sprawdzisz domek dla chłopaka. wierzę mocno, że to będzie ten najwłaściwszy z właściwych... :) Quote
Wunia Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='polubek']Witam wszystkich poniedziałkowo :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: [B]x dużo razy[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu: [B]Ka(Wunia) dla wszystkich [/B]:loveu::loveu::loveu: z wszelkimi indywidualnymi zapotrzebowaniami :czytaj::czytaj::czytaj:[/QUOTE] o Ciocia Polubek Ka(Wunię) już zarzuciła :D Dzięki Wielkie Polubek :loveu::loveu: No i witam wszystkich :loveu::loveu::loveu: Quote
Ellig Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='majuska']No jak to? A czerwone dywany, złote klamki i dżakuzi nie???:roll::evil_lol: No dobra jutro zdam relację jak się umówiliśmy.... W takim razie proszę ja Was o dobre fluidy i trzymanie kciuków za znalezienie Buni!!![/QUOTE] Majuska ja Ci bardzo, bardzo serdecznie, osobiscie dziekuje, dobra Kobieto:) Milego dnia! Quote
Wunia Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 cytat z Wujka Jamora: [quote name='jamor']dzwonił juz do mnie. ogladac to on nie chce bo juz sie zdecydował. kazałem mu wpierw dzwonic do Was i przygotowac sie na kontrole przedadopcyjną , czyli ogolić się, załozyc czyste majty , wszystko na błysk bo dziewczyny wszystko sprawdzac będą.[/QUOTE] Quote
Cajus JB Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 O jak mi brakowało porannej ka(Wuni). Witam Gapcia. Wszystkich. Wieczorem chyba nadrobię zaległości. Quote
ilon_n Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Ka(Wunia) bardzo potrzebna .. wypijam zaległości .. i Gapcio widzę adresik zmienia, daj Boże!!! Quote
Wunia Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='Cajus JB']O jak mi brakowało porannej ka(Wuni). Witam Gapcia. Wszystkich. Wieczorem chyba nadrobię zaległości.[/QUOTE] Na zdrówko ;) Witaj Wujo ;) [quote name='ilon_n']Ka(Wunia) bardzo potrzebna .. wypijam zaległości .. i Gapcio widzę adresik zmienia, daj Boże!!![/QUOTE] Po Waszych wczorajszych zmaganiach to i coś mocniejszego by się przydało :diabloti::diabloti: Taaaaaaaaak ... Gapcio pewnie zmieni adresik, czekamy tylko na info z wizyty od Majuski :cool3::cool3::cool3: Pan już jest pewny, że Gapcia chce, wysłałam mu wczoraj podstępnie link do galerii zdjęć ślicznoty naszej pluszowej :cool3::cool3::cool3: więc trzymamy kciuki za wizytę ;) Quote
Ellig Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Wunia']cytat z Wujka Jamora:[/QUOTE] Gacie zalozyc czyste to podstawa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 dzień dobry:) Gapcio już jutro się okaże czy masz domek:cool3::cool3:.. Quote
RenW Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Witam wszystkich!:) Dzięki za ka(Wunię).. czekamy niecierpliwie na relację z wizyty:):) Quote
Ra_dunia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 czekamy i paznokcie obgryzamy. Dobrze, że ten tydzień jestem na miejscu, bo jak bym teraz miała gdzieś znów jechać i zostać bez wiadomości... to... Quote
Wunia Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='Ra_dunia']czekamy i paznokcie obgryzamy. Dobrze, że ten tydzień jestem na miejscu, bo jak bym teraz miała gdzieś znów jechać i zostać bez wiadomości... to...[/QUOTE] jak chcesz mieć wieści to dawaj sms z numerem telefonu do mnie i będziesz miała serwis sms ;) Quote
RenW Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Wuuuunia! Masz zapchana skrzyneczkę; wymościłam PW.. niestety, nic z tego:shake: Quote
Wunia Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='RenW']Wuuuunia! Masz zapchana skrzyneczkę; wymościłam PW.. niestety, nic z tego:shake:[/QUOTE] odetkana ... przepraszam umknęło mi :( Quote
Ra_dunia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 do końca tygodnia jestem ;) więc sobie poradzę bez smsków :D Już mi MagdaNS zdaje relacje co słychać u Mielczaków :evil_lol: więc niedługo to mi się dogo na komórkę przeniesie :evil_lol: Ufff... padnięta dzisiaj jestem, bo właśnie robiłam przejęcie wątku (kurcze, ostatnio to jakieś takie modne normalnie na dogo :diabloti:). Na szczęście wątek nie miał miliona stron, więc udało mi się wszystko dokładnie przeczytać :razz: Ale jakby ktoś teraz chciał Gapcia wątek przejąć to... miejsce na zameczku musiałby mięć od ręki :evil_lol: Quote
Wunia Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 zameczek to mi się przyda i bez kolejnego przejęcia wątku ;) Quote
RenW Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Ra_dunia']do końca tygodnia jestem ;) więc sobie poradzę bez smsków :D Już mi MagdaNS zdaje relacje co słychać u Mielczaków :evil_lol: więc niedługo to mi się dogo na komórkę przeniesie :evil_lol: Ufff... padnięta dzisiaj jestem, bo właśnie robiłam przejęcie wątku (kurcze, ostatnio to jakieś takie modne normalnie na dogo :diabloti:). Na szczęście wątek nie miał miliona stron, więc udało mi się wszystko dokładnie przeczytać :razz: [B]Ale jakby ktoś teraz chciał Gapcia wątek przejąć to[/B]... miejsce na zameczku musiałby mięć od ręki :evil_lol:[/QUOTE] Całe szczęście nie będzie takiej potrzeby..;) Gapcia przejmie już nowy wlaściciel:multi::multi: Poleciało do Gapcia 8 dyszek...:puuufff.. w końcu.. Quote
mmd Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Ellig']Gacie zalozyc czyste to podstawa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] To na wizytach czystość gaci tez sie sprawdza? Nikt mi nie powiedział :(:( Quote
RenW Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='mmd']To na wizytach czystość gaci tez sie sprawdza? Nikt mi nie powiedział :(:([/QUOTE] Biedna Ciociunia.. tyle straciła.:-(:-(:diabloti: Nie martw się, jeszcze niejedna wizyta przed Tobą, odbijesz sobie:cool3::cool3::diabloti::diabloti: Quote
Wunia Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='RenW']Biedna Ciociunia.. tyle straciła.:-(:-(:diabloti: Nie martw się, jeszcze niejedna wizyta przed Tobą, odbijesz sobie:cool3::cool3::diabloti::diabloti:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti: no nie chyba padnę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już to widzę jak Ciocia mmd sanitarkę robi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wojtuś Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Dzień dobry Gapciowi:) a Wszystkim pięknie się w pas kłaniam;);) I za jutrzejsza wizyte trzymam:) Majuska dzięki a zostaniesz pewnie zapisana do Klubu Sprawdzających Domki;);) uciekam dalej....... Quote
Recommended Posts