Cajus JB Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Bałtyckie Foki zapraszają na wątek. :cool3::lol: Quote
ilon_n Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Cajus JB']Bałtyckie Foki zapraszają na wątek. :cool3::lol:[/QUOTE] Bubasowi, Fokowi i ich pannom tez założyłeś już focze wątki?? :evil_lol: .. wcale nie wyglądają na biedule:: [IMG]http://img706.imageshack.us/img706/1946/img4240h.jpg[/IMG] Quote
Ra_dunia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='RenW']Taaaa jak Ty oddelegujesz pracę, to przełożony oddeleguje Ciebie na długi nieodwracalny urlop....:razz::diabloti: Polubek, a Tobie wiecznie jęzor wisi na brodzie.:crazyeye::crazyeye::diabloti::diabloti:[/QUOTE] to trzeba się tak ustawić co by być przełożonym :diabloti: a potem wszystkie osiągnięcia teamu ładnie zebrać i przedstawić na spotkaniu miesięcznym :evil_lol: wtedy boss bossów nie ma się do czego przyczepić...:cool1: Ech Ren... chyba na szkoleniach managerskich nie byłaś :razz: Delegacja obowiązków to podstawa :cool3: Quote
RenW Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Ra_dunia']to trzeba się tak ustawić co by być przełożonym :diabloti: a potem wszystkie osiągnięcia teamu ładnie zebrać i przedstawić na spotkaniu miesięcznym :evil_lol: wtedy boss bossów nie ma się do czego przyczepić...:cool1: Ech Ren... chyba na szkoleniach managerskich nie byłaś :razz: Delegacja obowiązków to podstawa :cool3:[/QUOTE] Albo tygodniowym... miałam tak, a boss bossów i tak miał ujście, praca zespołowa i sukces spektakularny - tylko nie mój:diabloti::diabloti: całą śmietankę spijał boss bossów:evil_lol: Quote
polubek Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 ejże ciotki i wujowie coś się nie staracie. :mad: wracam z pracy chcę się odprężyć pośmiać a tu co? :crazyeye: d..... b.... nie ma co czytać nie ma nic puchy :shake: puchy :shake: i jeszcze raz puchy :shake: :shake: gdzie wy sie podziewacie co? :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Ra_dunia Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 no właśnie?? Gdzie kaWunia? Rano przychodzę, a tu pustki! Nawet nocnej zmiany nie było... Źle się dzieje... Quote
agada Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 A ja sobie sama kawę zrobiłam :p. Ciotki pewnie zajęte jakimś pilniejszym przypadkiem, bo u Gapiszona jak sadzę :cool3: psiejsko-czarodziejsko ;)? Quote
polubek Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 witam wszystkich :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu: ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: Dla Ellig i Isadora espresso :loveu: Dla RenW machiato w filiżance ze złotą łyżeczką :loveu: Dla Cajus w kubeczku z fokami :loveu: jest też coś takiego jak zmęczeni i sen a poza tym każdemu zdarzy si pospać dłużej nie? :diabloti: Quote
Wunia Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Czołem wszystkim :loveu::loveu::loveu: Polubeczku dzięki za ka(Wunię) :loveu::loveu::loveu::loveu: post rozliczeniowy uzupełniony ... jeszcze moment będzie mnie na dogo mało, bo zawalona jestem robotą po same uszy :shake: Pan od maila jeszcze się nie odezwał w sprawie Gapcia, a inne telefony ... szkoda gadać :roll: Quote
RenW Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 O jest ka(Wunia)!:multi: Lista coraz dłuższa....:crazyeye::evil_lol::evil_lol: Dzięki za ka(Wunię) pychotka..mmmmm;):diabloti: A właśnie.. Witojcie!:diabloti: Quote
Cajus JB Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 I ja dziękuję za ka(Wunię). :lol: Witam wszystkich. :loveu::loveu::loveu: Gapcia szczególnie. :loveu::loveu::loveu: Bałtyckie Foki nadal zapraszają na wątek. Quote
RenW Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Idę luknę jak tam finanse:p; od razu informuję moje (nasze) poleci w poniedziałek:p Quote
RenW Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Eeee kasa zabezpieczona, sytuacja finansowa stabilna:p:lol: Quote
Ra_dunia Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 a gdzie moja kaWunia z chilli?? :placz: Nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi, nawet ptaki na mnie srać nie chcą... :-( Quote
Wunia Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 [quote name='Ra_dunia']a gdzie moja kaWunia z chilli?? :placz: Nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi, nawet ptaki na mnie srać nie chcą... :-([/QUOTE] Ja Tobie [B]Ra [/B]takiego czegoś nie zaserwuję, z obawy przed pozbawieniem Ciebie życia ... :shake::shake::shake: Quote
Ellig Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Hej! Dziekuje za espresso(Wunie):) Znacie kogos z [B]Poznania[/B], pilnie potrzebny na wizyte przedadopcyjna dla [B]Nurki od urwiska[/B].....plisssssssssssss Quote
Cajus JB Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 To ja jutro poproszę kawę ze srebrną łyżeczką. :cool3: Teraz uciekam. Miłego dnia wszystkim, owocnej pracy i udanych adopcji. :lol::lol::lol: Quote
Lu_Gosiak Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='Ellig']Hej! Dziekuje za espresso(Wunie):) Znacie kogos z [B]Poznania[/B], pilnie potrzebny na wizyte przedadopcyjna dla [B]Nurki od urwiska[/B].....plisssssssssssss[/QUOTE] dzien doberek:):) z Poznania jest super Goga zaraz Ja zawolam na watek Urwiska:) Quote
RenW Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='Ra_dunia']a gdzie moja kaWunia z chilli?? :placz: Nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi, nawet ptaki na mnie srać nie chcą... :-([/QUOTE] [B]Ra[/B] nie mazgaj się...:evil_lol: W końcu czczono Cie w starożytnym Egipcie. Tyś bóg Słońca, Tyś stworzycielem świata jest, władcą wrót grobowców, świata podziemnego:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Kto Cię zrodził? Nie wiedzieć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mnie też nikt nie kocha, nikt mnie nie lubi, ino ptaki na mnie srać chcą:diabloti::diabloti::diabloti: Internet muli....wrrrr.......idę zająć się konkretną robotą;):lol: Quote
mmd Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='Ra_dunia']a gdzie moja kaWunia z chilli?? :placz: Nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi, nawet ptaki na mnie srać nie chcą... :-([/QUOTE] Ale masz fazę;) My Cię kochamy :* Quote
Ra_dunia Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [B]Wuniu [/B]- kawa z chilli jest rewelacyjna! Na serio polecam. A jeszcze lepsza jest czekolada na gorąco z chilli... niesamowita... No dobra, już się nie mazgaję. I w sumie fakt, lepiej, że te ptaki na mnie nie chcą srać :evil_lol: A nikt z Was nie wybiera się przez przypadek w trasę Kraków - Gdańsk? Transporciku dla TadeUszka szukamy...:razz: Quote
RenW Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='Ra_dunia'][B]Wuniu [/B]- kawa z chilli jest rewelacyjna! Na serio polecam. A jeszcze lepsza jest czekolada na gorąco z chilli... niesamowita... No dobra, już się nie mazgaję. I w sumie fakt, lepiej, że te ptaki na mnie nie chcą srać :evil_lol: A nikt z Was nie wybiera się przez przypadek w trasę Kraków - Gdańsk? Transporciku dla TadeUszka szukamy...:razz:[/QUOTE] Daj dokładny przepis na kawę z chilli i czekoladę tyż...:) Niby oczywiste, a jednak...:diabloti: Quote
Ellig Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='mmd']Ale masz fazę;) My Cię kochamy :*[/QUOTE] Kofamy, kofamy.... [attachment=717:4042.attach] Quote
mmd Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='Ra_dunia'] A nikt z Was nie wybiera się przez przypadek w trasę Kraków - Gdańsk? Transporciku dla TadeUszka szukamy...:razz:[/QUOTE] We fragment Kielce - Piaseczno mogę siostrę wrobić, jeśli nie zostanie skonsumowana podczas jazdy:) W weekendy jeżdżą z TZ-tem. Quote
Recommended Posts