Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Cajus JB']Bałtyckie Foki zapraszają na wątek. :cool3::lol:[/QUOTE]

Bubasowi, Fokowi i ich pannom tez założyłeś już focze wątki?? :evil_lol:

.. wcale nie wyglądają na biedule::

[IMG]http://img706.imageshack.us/img706/1946/img4240h.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='RenW']Taaaa jak Ty oddelegujesz pracę, to przełożony oddeleguje Ciebie na długi nieodwracalny urlop....:razz::diabloti:
Polubek, a Tobie wiecznie jęzor wisi na brodzie.:crazyeye::crazyeye::diabloti::diabloti:[/QUOTE]
to trzeba się tak ustawić co by być przełożonym :diabloti: a potem wszystkie osiągnięcia teamu ładnie zebrać i przedstawić na spotkaniu miesięcznym :evil_lol: wtedy boss bossów nie ma się do czego przyczepić...:cool1:
Ech Ren... chyba na szkoleniach managerskich nie byłaś :razz: Delegacja obowiązków to podstawa :cool3:

Posted

[quote name='Ra_dunia']to trzeba się tak ustawić co by być przełożonym :diabloti: a potem wszystkie osiągnięcia teamu ładnie zebrać i przedstawić na spotkaniu miesięcznym :evil_lol: wtedy boss bossów nie ma się do czego przyczepić...:cool1:
Ech Ren... chyba na szkoleniach managerskich nie byłaś :razz: Delegacja obowiązków to podstawa :cool3:[/QUOTE]
Albo tygodniowym... miałam tak, a boss bossów i tak miał ujście, praca zespołowa i sukces spektakularny - tylko nie mój:diabloti::diabloti: całą śmietankę spijał boss bossów:evil_lol:

Posted

ejże ciotki i wujowie coś się nie staracie. :mad:
wracam z pracy chcę się odprężyć pośmiać a tu co? :crazyeye:
d..... b.... nie ma co czytać nie ma nic puchy :shake: puchy :shake: i jeszcze raz puchy :shake: :shake: gdzie wy sie podziewacie co? :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

A ja sobie sama kawę zrobiłam :p. Ciotki pewnie zajęte jakimś pilniejszym przypadkiem, bo u Gapiszona jak sadzę :cool3: psiejsko-czarodziejsko ;)?

Posted

witam wszystkich :loveu::loveu::loveu:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu:
ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu:
Dla Ellig i Isadora espresso :loveu:
Dla RenW machiato w filiżance ze złotą łyżeczką :loveu:
Dla Cajus w kubeczku z fokami :loveu:

jest też coś takiego jak zmęczeni i sen a poza tym każdemu zdarzy si pospać dłużej nie? :diabloti:

Posted

Czołem wszystkim :loveu::loveu::loveu:
Polubeczku dzięki za ka(Wunię) :loveu::loveu::loveu::loveu:

post rozliczeniowy uzupełniony ... jeszcze moment będzie mnie na dogo mało, bo zawalona jestem robotą po same uszy :shake:

Pan od maila jeszcze się nie odezwał w sprawie Gapcia, a inne telefony ... szkoda gadać :roll:

Posted

O jest ka(Wunia)!:multi:
Lista coraz dłuższa....:crazyeye::evil_lol::evil_lol:
Dzięki za ka(Wunię) pychotka..mmmmm;):diabloti:
A właśnie.. Witojcie!:diabloti:

Posted

I ja dziękuję za ka(Wunię). :lol:

Witam wszystkich. :loveu::loveu::loveu: Gapcia szczególnie. :loveu::loveu::loveu:

Bałtyckie Foki nadal zapraszają na wątek.

Posted

[quote name='Ra_dunia']a gdzie moja kaWunia z chilli?? :placz:
Nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi, nawet ptaki na mnie srać nie chcą... :-([/QUOTE]
Ja Tobie [B]Ra [/B]takiego czegoś nie zaserwuję, z obawy przed pozbawieniem Ciebie życia ... :shake::shake::shake:

Posted

Hej!
Dziekuje za espresso(Wunie):)

Znacie kogos z [B]Poznania[/B], pilnie potrzebny na wizyte przedadopcyjna dla [B]Nurki od urwiska[/B].....plisssssssssssss

Posted

[quote name='Ellig']Hej!
Dziekuje za espresso(Wunie):)

Znacie kogos z [B]Poznania[/B], pilnie potrzebny na wizyte przedadopcyjna dla [B]Nurki od urwiska[/B].....plisssssssssssss[/QUOTE]

dzien doberek:):)

z Poznania jest super Goga zaraz Ja zawolam na watek Urwiska:)

Posted

Nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi, nawet ptaki na mnie srać nie chcą... :-([/QUOTE]
[B]Ra[/B] nie mazgaj się...:evil_lol: W końcu czczono Cie w starożytnym Egipcie. Tyś bóg Słońca, Tyś stworzycielem świata jest, władcą wrót grobowców, świata podziemnego:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Kto Cię zrodził? Nie wiedzieć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mnie też nikt nie kocha, nikt mnie nie lubi, ino ptaki na mnie srać chcą:diabloti::diabloti::diabloti:
Internet muli....wrrrr.......idę zająć się konkretną robotą;):lol:

Posted

Ale masz fazę;)
My Cię kochamy :*

Posted

[B]Wuniu [/B]- kawa z chilli jest rewelacyjna! Na serio polecam. A jeszcze lepsza jest czekolada na gorąco z chilli... niesamowita...

No dobra, już się nie mazgaję. I w sumie fakt, lepiej, że te ptaki na mnie nie chcą srać :evil_lol:

A nikt z Was nie wybiera się przez przypadek w trasę Kraków - Gdańsk? Transporciku dla TadeUszka szukamy...:razz:

Posted

[quote name='Ra_dunia'][B]Wuniu [/B]- kawa z chilli jest rewelacyjna! Na serio polecam. A jeszcze lepsza jest czekolada na gorąco z chilli... niesamowita...

No dobra, już się nie mazgaję. I w sumie fakt, lepiej, że te ptaki na mnie nie chcą srać :evil_lol:

A nikt z Was nie wybiera się przez przypadek w trasę Kraków - Gdańsk? Transporciku dla TadeUszka szukamy...:razz:[/QUOTE]
Daj dokładny przepis na kawę z chilli i czekoladę tyż...:) Niby oczywiste, a jednak...:diabloti:

Posted

[quote name='Ra_dunia']
A nikt z Was nie wybiera się przez przypadek w trasę Kraków - Gdańsk? Transporciku dla TadeUszka szukamy...:razz:[/QUOTE]
We fragment Kielce - Piaseczno mogę siostrę wrobić, jeśli nie zostanie skonsumowana podczas jazdy:) W weekendy jeżdżą z TZ-tem.