furciaczek Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Moze ktos z Was bedzie mial jakis pomysl...:( [url]http://www.dogomania.pl/threads/185158-Strzelce-Opolskie-GLODUJACE-ZANIEDBANE-POMYSLOW-BRAK-POMOC-POTRZEBNA!?p=14635996#post14635996[/url] zaniedbane i glodujace...bez opieki... Quote
Ingrid44 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Dawno mnie tutaj nie bylo. Przepraszam Gapciu ale siedzialam na ogloszeniami calymi nocami. Dzisiaj u nas Dzien Matki to Szarotka pewnie Swietuje i dopiero pozniej sie pojawi :) :) :) Quote
Wunia Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Cześć wszystkim :D Fur jakże się cieszę, że wróciłaś :D Belka jest bo matmą pachnie :D Ingrid to super, że jesteś, ale jakoś nie Twoja godzina ;) Buziaki wszystkim ... Quote
Cajus JB Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Wunia w streszczeniu nie zawarła informacji, że wątek jest dodatkowo matematyczno-filozoficzno-spożywczy. :evil_lol: I sami kawosze na nim. :lol: Witaj nocą Gapciu. Quote
ilon_n Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 astronomiczny też już jest .. z uwagi na swój rozmiar :evil_lol: a ja zazwyczaj tak backgroundowo tu bywam .. popijając kawę, a jakże .. Quote
RenW Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Cajus JB']Wunia w streszczeniu nie zawarła informacji, że wątek jest dodatkowo matematyczno-filozoficzno-spożywczy. :evil_lol: I sami kawosze na nim. :lol: Witaj nocą Gapciu.[/QUOTE] O seksie też było...:eviltong::evil_lol::diabloti::diabloti: [quote name='ilon_n']astronomiczny też już jest .. z uwagi na swój rozmiar :evil_lol: a ja zazwyczaj tak backgroundowo tu bywam .. popijając kawę, a jakże ..[/QUOTE] Monumentalny.. bo Wunia lubi wszystko co monumentalne:cool3::diabloti::diabloti: Quote
belka123 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 moze dzisiaj nawet zasluze na jakies wspomnienie w streszczeniu :) Quote
Cajus JB Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='RenW']O seksie też było...:eviltong::evil_lol::diabloti::diabloti: Monumentalny.. bo Wunia lubi wszystko co monumentalne:cool3::diabloti::diabloti:[/QUOTE] A było coś w stylu rozpustny. :evil_lol: Monumentalny :crazyeye::crazyeye::crazyeye:??? To i tak bardzo słabe określenie. :cool3: [quote name='belka123']moze dzisiaj nawet zasluze na jakies wspomnienie w streszczeniu :)[/QUOTE] Streszczenia podobno są co 100 stron. :evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Na watku Gapcia chyba o wszyskim bylo pisane. Jesli dobrze pamietam to nawet o jakis robalach i jak one wychodza przez skore u ludzi:crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ilon_n Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Cajus JB']A było coś w stylu rozpustny. :evil_lol: Monumentalny :crazyeye::crazyeye::crazyeye:??? To i tak bardzo słabe określenie. :cool3: Streszczenia podobno są co 100 stron. :evil_lol:[/QUOTE] czy rozpustny to nie wiem, ale z pewnością rozpasany .. :evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Cajus JB'] Streszczenia podobno są co 100 stron. :evil_lol:[/QUOTE] na poczatku byly codziennie...ostatnio Wunia sie cos opuścila:evil_lol::evil_lol: i dawno streszczenia juz nie bylo... Quote
mmd Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Wunia jest w kiepskiej formie, mamy obie zawirowania, ona zdrowotne, ja rodzinne i obie mamy również końcówkę studiów. Prosimy więc, aby goście czuli się jak u siebie, rozsiedli się wygodnie i gaworzyli dużo i miło nawet o najpaskudniejszych robakach, kawę robili, i nie marudzili:evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='mmd']Wunia jest w kiepskiej formie, mamy obie zawirowania, ona zdrowotne, ja rodzinne i obie mamy również końcówkę studiów. Prosimy więc, aby goście czuli się jak u siebie, rozsiedli się wygodnie i gaworzyli dużo i miło nawet o najpaskudniejszych robakach, kawę robili, i nie marudzili:evil_lol:[/QUOTE] Sie robi Prose Pani :) Quote
ilon_n Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Cajus JB'] Streszczenia podobno są co 100 stron. :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Lu_Gosiak']na poczatku byly codziennie...ostatnio Wunia sie cos opuścila:evil_lol::evil_lol: i dawno streszczenia juz nie bylo...[/QUOTE] I pewnie nie mniej stron zajmują?! :lol: Quote
polubek Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='belka123']moze dzisiaj nawet zasluze na jakies wspomnienie w streszczeniu :)[/QUOTE] ależ oczywiście nawet streszczenie streszczenia :D Quote
Cajus JB Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Idę sobie strzelić kawę z wiadomego urządzenia :cool3:( nie pralki ) i na spacer z Elą. Ciekawe o której w nocy będzie to streszczenie. :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
ilon_n Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Cajus JB']Idę sobie strzelić kawę z wiadomego urządzenia :cool3:( nie pralki ) i na spacer z Elą. Ciekawe o której w nocy będzie to streszczenie. :eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] Sądziłam, że na spacer z Elą nie potrzeba strzelać sobie kawy .. Ela doskonale podnosi aktywność wszystkich receptorów, nawet tych, o których istnieniu dotąd nie zdawaliśmy sobie sprawy .. :diabloti: .. szatan nie pies .. i nie kawa .. ostatnie 8 minut dzisiaj a Ty jeszcze z Elą nie byłeś??!! :mad::mad::mad: Quote
Cajus JB Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Zabierzcie polubek komputer. :user::comp26: Na ka(Wunię) nie da odejść. :diabloti: Quote
ilon_n Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 to wyrzuć swój!! i mikrofalówke też!! niech nie myślę o tym co w niej profanujesz!! a ja idę się już wyprać .. tylko, że moja pralka ma qrcze wrzutnię z góry :S Quote
polubek Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Cajus JB']Zabierzcie polubek komputer. :user::comp26: Na ka(Wunię) nie da odejść. :diabloti:[/QUOTE] a trzeba było mnie za skórę nie zachodzić. :eviltong: zobacz może w ekspresie siedzę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
RenW Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='ilon_n']czy rozpustny to nie wiem, ale z pewnością rozpasany .. :evil_lol:[/QUOTE] Rozpustny, rozpasany, rozwiązły.. i jaki tam jeszcze...:eggface::lying: Niektórzy piją kawę z automatu;):diabloti: Idę spać, jutro na macchiato się wstawię..:sleep2::sleep2::sleep2: :hand::hand::hand: Quote
polubek Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='RenW'] Idę spać, jutro na macchiato się wstawię..:sleep2::sleep2::sleep2: :hand::hand::hand:[/QUOTE] . . . albo nie Quote
Recommended Posts