Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moze ktos z Was bedzie mial jakis pomysl...:(
[url]http://www.dogomania.pl/threads/185158-Strzelce-Opolskie-GLODUJACE-ZANIEDBANE-POMYSLOW-BRAK-POMOC-POTRZEBNA!?p=14635996#post14635996[/url]

zaniedbane i glodujace...bez opieki...

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dawno mnie tutaj nie bylo. Przepraszam Gapciu ale siedzialam na ogloszeniami calymi nocami.

Dzisiaj u nas Dzien Matki to Szarotka pewnie Swietuje i dopiero pozniej sie pojawi :) :) :)

Posted

Cześć wszystkim :D
Fur jakże się cieszę, że wróciłaś :D
Belka jest bo matmą pachnie :D
Ingrid to super, że jesteś, ale jakoś nie Twoja godzina ;)
Buziaki wszystkim ...

Posted

Wunia w streszczeniu nie zawarła informacji, że wątek jest dodatkowo matematyczno-filozoficzno-spożywczy. :evil_lol:

I sami kawosze na nim. :lol:

Witaj nocą Gapciu.

Posted

[quote name='Cajus JB']Wunia w streszczeniu nie zawarła informacji, że wątek jest dodatkowo matematyczno-filozoficzno-spożywczy. :evil_lol:

I sami kawosze na nim. :lol:

Witaj nocą Gapciu.[/QUOTE]
O seksie też było...:eviltong::evil_lol::diabloti::diabloti:

[quote name='ilon_n']astronomiczny też już jest .. z uwagi na swój rozmiar :evil_lol:
a ja zazwyczaj tak backgroundowo tu bywam .. popijając kawę, a jakże ..[/QUOTE]
Monumentalny.. bo Wunia lubi wszystko co monumentalne:cool3::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']O seksie też było...:eviltong::evil_lol::diabloti::diabloti:

Monumentalny.. bo Wunia lubi wszystko co monumentalne:cool3::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

A było coś w stylu rozpustny. :evil_lol:

Monumentalny :crazyeye::crazyeye::crazyeye:??? To i tak bardzo słabe określenie. :cool3:

[quote name='belka123']moze dzisiaj nawet zasluze na jakies wspomnienie w streszczeniu :)[/QUOTE]

Streszczenia podobno są co 100 stron. :evil_lol:

Posted

Na watku Gapcia chyba o wszyskim bylo pisane. Jesli dobrze pamietam to nawet o jakis robalach i jak one wychodza przez skore u ludzi:crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Cajus JB']A było coś w stylu rozpustny. :evil_lol:

Monumentalny :crazyeye::crazyeye::crazyeye:??? To i tak bardzo słabe określenie. :cool3:

Streszczenia podobno są co 100 stron. :evil_lol:[/QUOTE]

czy rozpustny to nie wiem, ale z pewnością rozpasany .. :evil_lol:

Posted

[quote name='Cajus JB']
na poczatku byly codziennie...ostatnio Wunia sie cos opuścila:evil_lol::evil_lol: i dawno streszczenia juz nie bylo...

Posted

Wunia jest w kiepskiej formie, mamy obie zawirowania, ona zdrowotne, ja rodzinne i obie mamy również końcówkę studiów. Prosimy więc, aby goście czuli się jak u siebie, rozsiedli się wygodnie i gaworzyli dużo i miło nawet o najpaskudniejszych robakach, kawę robili, i nie marudzili:evil_lol:

Posted

[quote name='mmd']Wunia jest w kiepskiej formie, mamy obie zawirowania, ona zdrowotne, ja rodzinne i obie mamy również końcówkę studiów. Prosimy więc, aby goście czuli się jak u siebie, rozsiedli się wygodnie i gaworzyli dużo i miło nawet o najpaskudniejszych robakach, kawę robili, i nie marudzili:evil_lol:[/QUOTE]

Sie robi Prose Pani :)

Posted

[quote name='Cajus JB']
[quote name='Lu_Gosiak']na poczatku byly codziennie...ostatnio Wunia sie cos opuścila:evil_lol::evil_lol: i dawno streszczenia juz nie bylo...[/QUOTE]

I pewnie nie mniej stron zajmują?! :lol:

Posted

Idę sobie strzelić kawę z wiadomego urządzenia :cool3:( nie pralki ) i na spacer z Elą.

Ciekawe o której w nocy będzie to streszczenie. :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Cajus JB']Idę sobie strzelić kawę z wiadomego urządzenia :cool3:( nie pralki ) i na spacer z Elą.

Ciekawe o której w nocy będzie to streszczenie. :eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE]
Sądziłam, że na spacer z Elą nie potrzeba strzelać sobie kawy .. Ela doskonale podnosi aktywność wszystkich receptorów, nawet tych, o których istnieniu dotąd nie zdawaliśmy sobie sprawy .. :diabloti: .. szatan nie pies .. i nie kawa ..

ostatnie 8 minut dzisiaj a Ty jeszcze z Elą nie byłeś??!! :mad::mad::mad:

Posted

to wyrzuć swój!! i mikrofalówke też!! niech nie myślę o tym co w niej profanujesz!!

a ja idę się już wyprać ..

tylko, że moja pralka ma qrcze wrzutnię z góry :S

Posted

[quote name='Cajus JB']Zabierzcie polubek komputer. :user::comp26: Na ka(Wunię) nie da odejść. :diabloti:[/QUOTE]

a trzeba było mnie za skórę nie zachodzić. :eviltong:

zobacz może w ekspresie siedzę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='ilon_n']czy rozpustny to nie wiem, ale z pewnością rozpasany .. :evil_lol:[/QUOTE]
Rozpustny, rozpasany, rozwiązły.. i jaki tam jeszcze...:eggface::lying:
Niektórzy piją kawę z automatu;):diabloti:

Idę spać, jutro na macchiato się wstawię..:sleep2::sleep2::sleep2:
:hand::hand::hand: