Wunia Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 [quote name='RenW']Nie jest źle, po chwilowym dołowaniu, samopoczucie znowu zwyżkuje:evil_lol::evil_lol::diabloti: :bigcry::bigcry::bigcry::calus: Zabrzmiało, jak przy ostatecznym pożegnaniu. Czyś Ty Kobieto zwariowała??[/QUOTE] no co? Humor mam wisielczy ... no i jak zawsze stracha mam ... Quote
RenW Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='Wunia']no co? Humor mam wisielczy ... no i jak zawsze stracha mam ...[/QUOTE] Eeee, będzie dobrze! Przecież idziesz na "zmartwychwstanie".. Myślami będziemy przy Tobie i ślemy pozytywne fluidy:loveu::loveu::buzi: :kciuki::kciuki: :bigcry::bye::bye: Quote
Wunia Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 idę do łóżeczka ... do zobaczenia rano na ka(Wuni) :D Spokojnego nockowania ;) Quote
Wunia Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 [quote name='RenW']Eeee, będzie dobrze! Przecież idziesz na "zmartwychwstanie".. Myślami będziemy przy Tobie i ślemy pozytywne fluidy:loveu::loveu::buzi: :kciuki::kciuki: :bigcry::bye::bye:[/QUOTE] Ty jako Żona Zaufania pilnujesz wątku i Gapcia i kawę robisz od piątku do odwołania ;) Quote
furciaczek Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Trzymaj sie Wuniu, czekoladki Ci przywioze:loveu::loveu: Quote
RenW Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='Wunia']Ty jako Żona Zaufania pilnujesz wątku i Gapcia i kawę robisz od piątku do odwołania ;)[/QUOTE] Stawiam się do dyspozycji, tylko nie wiem czy podołam!:evil_lol::evil_lol::D:D:diabloti: Quote
Wunia Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 [quote name='Isadora7']ooo i tu towarzycho nie śpi[/QUOTE] jeżeli o mnie chodzi to prawie śpi ;) [quote name='furciaczek']Trzymaj sie Wuniu, czekoladki Ci przywioze:loveu::loveu:[/QUOTE] Dzięki Furciaczku :modla: znowu będzie wojna domowa z moim chłopstwem :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Wunia Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 [quote name='RenW']Stawiam się do dyspozycji, tylko nie wiem czy podołam!:evil_lol::evil_lol::D:D:diabloti:[/QUOTE] podołasz, podołasz, Ty niezniszczalna jesteś :D:D Quote
RenW Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='Wunia']podołasz, podołasz, Ty niezniszczalna jesteś :D:D[/QUOTE] Ja niezniszczalna?! No niee, trochę nadszarpniętam i obgryziona zębem czasu :D:D:D:D Przecież widzisz, że podniszczona jestem i serum kupuje :D:D:D Tylko ostrzegam, Twój niebyt ma trwać niedługo, bo przyjedziem do szpitalnej Łodzi - bojkot robić i osobiście dokonać Twojego porwania!:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Wunia Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 [quote name='RenW']Ja niezniszczalna?! No niee, trochę nadszarpniętam i obgryziona zębem czasu :D:D:D:D Przecież widzisz, że podniszczona jestem i serum kupuje :D:D:D Tylko ostrzegam, Twój niebyt ma trwać niedługo, bo przyjedziem do szpitalnej Łodzi - bojkot robić i osobiście dokonać Twojego porwania!:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE] będzie wyjątkowo króciutko, bo już moje cud buteleczki lecą do szpitalika ;) więc wpadnę tam tuż przed buteleczkami i rachu ciachu 5 dni męki (piątek-wtorek) i wracam w środę ;) Quote
Ingrid44 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Wuniu, powodzenia i wracaj do nas szybciutko .:loveu: Bedzie nam smutno tutaj bez Ciebie:sadCyber: Quote
Szarotka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Oczywiscie nie wie co sie dzieje. Czemu Wunia idzie do szpitala ? Quote
Wunia Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 [quote name='Ingrid44']Wuniu, powodzenia i wracaj do nas szybciutko .:loveu: Bedzie nam smutno tutaj bez Ciebie:sadCyber:[/QUOTE] Dzięki Ingrid, wrócę ino mig ;) [quote name='Szarotka']Oczywiscie nie wie co sie dzieje. Czemu Wunia idzie do szpitala ?[/QUOTE] A bo Wunia już tak ma, taki mały feler i musi raz na kwartał na lifting chodzić do szpitala ;) Quote
Wunia Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Dzień Dobry wszystkim :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu: Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: Quote
Ra_dunia Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Dzień dobry :) Jak zwykle wpadłam na poranną kaWunie :) Widzę, że zadania rozdzielone. Bardzo dobrze. Porządek musi być. Wuniu - a Ty się pięknie zreaktywuj i zliftinguj i szybciutko do nas wracaj :calus: Quote
Piromanka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Witam na porannej :morning: Pozabijam Was za te zdołowane humory ;-) "Jesteś tym, czym twoje myśli". Siła sprawcza myśli to fakt. Trzeba myśleć pozytywnie, a wszystko zacznie się układać. Gwarantuję. Quote
bela51 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 A może ktoś zasponsoruje, taki piękny szablon ogłoszeniowy dla Gapcia, z bazarku lilki? [url]http://www.dogomania.pl/threads/184153-ADOPCYJNE-SZABLONY-NA-ALLEGRO-dla-Binga-na-DT-do-30-IV-do-godz-24.00?p=14534911#post14534911[/url] Quote
WiosnaA Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Dzień dobry! Trzymaj się Wuniu! Wracaj zdrowiutka! Jesteśmy z Tobą. Lakuś pozdrawia:lol: Quote
Lu_Gosiak Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Piromanka']...... [B]"Jesteś tym, czym twoje myśli". Siła sprawcza myśli to fakt.[/B] Trzeba myśleć pozytywnie, a wszystko zacznie się układać. Gwarantuję.[/QUOTE] popieram....to teraz wszystkie uruchamiamy pozytywne myslenie, zeby jak Wunia wyjdzie ze szpitala domek juz na Gapcia czekał:) Quote
Lu_Gosiak Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='bela51']A może ktoś zasponsoruje, taki piękny szablon ogłoszeniowy dla Gapcia, z bazarku lilki? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/184153-ADOPCYJNE-SZABLONY-NA-ALLEGRO-dla-Binga-na-DT-do-30-IV-do-godz-24.00?p=14534911#post14534911[/URL][/QUOTE] edit: wlasnie zauwazylam, ze Gapcio juz ma piekne allegro od furciaczka Quote
Wunia Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']Gapcio ma sporo pieniazkow na koncie, mysle, ze warto zainwestowac w takie piekne allegro....Wuniu to Ty jestes tu szefem...wypowiedz sie:evil_lol:[/QUOTE] Gapcio będzie miał zrobione full wypasione allegro z wszelkimi wyróżnieniami przez Ciocię Isadorkę ;) Ma obiecane ;) Quote
RenW Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Witam Ciotki:loveu: Delektuję się ka(Wunią) mniaam, mniaam..:kaffee_2: Dzisiaj dzień pożegnaniowy:bigcry::glaszcze::sadCyber: Wunia opuszcza nas na krótko, wróci zrelaksowana i jak nowo narodzona, i to się liczy:multi::happy1::Cool!: Piromanka ma całkowitą rację, trzeba myśleć pozytywnie, a wszystko ładnie z oczekiwanym efektem się wyklaruje. Ooo takich słów mi trzeba było !:multi::cool2: Quote
Wunia Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Uciekam już :bye::bye::bye::bye: Buziaki dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts