Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='RenW']Nie jest źle, po chwilowym dołowaniu, samopoczucie znowu zwyżkuje:evil_lol::evil_lol::diabloti:
:bigcry::bigcry::bigcry::calus:
Zabrzmiało, jak przy ostatecznym pożegnaniu. Czyś Ty Kobieto zwariowała??[/QUOTE]
no co? Humor mam wisielczy ... no i jak zawsze stracha mam ...

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Wunia']no co? Humor mam wisielczy ... no i jak zawsze stracha mam ...[/QUOTE]
Eeee, będzie dobrze! Przecież idziesz na "zmartwychwstanie".. Myślami będziemy przy Tobie i ślemy pozytywne fluidy:loveu::loveu::buzi:
:kciuki::kciuki:
:bigcry::bye::bye:

Posted

[quote name='RenW']Eeee, będzie dobrze! Przecież idziesz na "zmartwychwstanie".. Myślami będziemy przy Tobie i ślemy pozytywne fluidy:loveu::loveu::buzi:
:kciuki::kciuki:
:bigcry::bye::bye:[/QUOTE]
Ty jako Żona Zaufania pilnujesz wątku i Gapcia i kawę robisz od piątku do odwołania ;)

Posted

[quote name='Wunia']Ty jako Żona Zaufania pilnujesz wątku i Gapcia i kawę robisz od piątku do odwołania ;)[/QUOTE]
Stawiam się do dyspozycji, tylko nie wiem czy podołam!:evil_lol::evil_lol::D:D:diabloti:

Posted

[quote name='Isadora7']ooo i tu towarzycho nie śpi[/QUOTE]
jeżeli o mnie chodzi to prawie śpi ;)
[quote name='furciaczek']Trzymaj sie Wuniu, czekoladki Ci przywioze:loveu::loveu:[/QUOTE]
Dzięki Furciaczku :modla: znowu będzie wojna domowa z moim chłopstwem :cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='RenW']Stawiam się do dyspozycji, tylko nie wiem czy podołam!:evil_lol::evil_lol::D:D:diabloti:[/QUOTE]
podołasz, podołasz, Ty niezniszczalna jesteś :D:D

Posted

[quote name='Wunia']podołasz, podołasz, Ty niezniszczalna jesteś :D:D[/QUOTE]
Ja niezniszczalna?! No niee, trochę nadszarpniętam i obgryziona zębem czasu :D:D:D:D Przecież widzisz, że podniszczona jestem i serum kupuje :D:D:D
Tylko ostrzegam, Twój niebyt ma trwać niedługo, bo przyjedziem do szpitalnej Łodzi - bojkot robić i osobiście dokonać Twojego porwania!:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']Ja niezniszczalna?! No niee, trochę nadszarpniętam i obgryziona zębem czasu :D:D:D:D Przecież widzisz, że podniszczona jestem i serum kupuje :D:D:D
Tylko ostrzegam, Twój niebyt ma trwać niedługo, bo przyjedziem do szpitalnej Łodzi - bojkot robić i osobiście dokonać Twojego porwania!:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE]
będzie wyjątkowo króciutko, bo już moje cud buteleczki lecą do szpitalika ;) więc wpadnę tam tuż przed buteleczkami i rachu ciachu 5 dni męki (piątek-wtorek) i wracam w środę ;)

Posted

[quote name='Ingrid44']Wuniu, powodzenia i wracaj do nas szybciutko .:loveu: Bedzie nam smutno tutaj bez Ciebie:sadCyber:[/QUOTE]
Dzięki Ingrid, wrócę ino mig ;)
[quote name='Szarotka']Oczywiscie nie wie co sie dzieje. Czemu Wunia idzie do szpitala ?[/QUOTE]
A bo Wunia już tak ma, taki mały feler i musi raz na kwartał na lifting chodzić do szpitala ;)

Posted

Dzień Dobry wszystkim :loveu::loveu::loveu:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu:
Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu:

Posted

Dzień dobry :) Jak zwykle wpadłam na poranną kaWunie :)
Widzę, że zadania rozdzielone. Bardzo dobrze. Porządek musi być.
Wuniu - a Ty się pięknie zreaktywuj i zliftinguj i szybciutko do nas wracaj :calus:

Posted

Witam na porannej :morning:
Pozabijam Was za te zdołowane humory ;-)
"Jesteś tym, czym twoje myśli". Siła sprawcza myśli to fakt.
Trzeba myśleć pozytywnie, a wszystko zacznie się układać. Gwarantuję.

Posted

A może ktoś zasponsoruje, taki piękny szablon ogłoszeniowy dla Gapcia, z bazarku lilki?

[url]http://www.dogomania.pl/threads/184153-ADOPCYJNE-SZABLONY-NA-ALLEGRO-dla-Binga-na-DT-do-30-IV-do-godz-24.00?p=14534911#post14534911[/url]

Posted

[quote name='Piromanka']......
[B]"Jesteś tym, czym twoje myśli". Siła sprawcza myśli to fakt.[/B]
Trzeba myśleć pozytywnie, a wszystko zacznie się układać. Gwarantuję.[/QUOTE]
popieram....to teraz wszystkie uruchamiamy pozytywne myslenie, zeby jak Wunia wyjdzie ze szpitala domek juz na Gapcia czekał:)

Posted

[quote name='bela51']A może ktoś zasponsoruje, taki piękny szablon ogłoszeniowy dla Gapcia, z bazarku lilki?

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/184153-ADOPCYJNE-SZABLONY-NA-ALLEGRO-dla-Binga-na-DT-do-30-IV-do-godz-24.00?p=14534911#post14534911[/URL][/QUOTE]
edit: wlasnie zauwazylam, ze Gapcio juz ma piekne allegro od furciaczka

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']Gapcio ma sporo pieniazkow na koncie, mysle, ze warto zainwestowac w takie piekne allegro....Wuniu to Ty jestes tu szefem...wypowiedz sie:evil_lol:[/QUOTE]
Gapcio będzie miał zrobione full wypasione allegro z wszelkimi wyróżnieniami przez Ciocię Isadorkę ;) Ma obiecane ;)

Posted

Witam Ciotki:loveu:
Delektuję się ka(Wunią) mniaam, mniaam..:kaffee_2:
Dzisiaj dzień pożegnaniowy:bigcry::glaszcze::sadCyber:
Wunia opuszcza nas na krótko, wróci zrelaksowana i jak nowo narodzona, i to się liczy:multi::happy1::Cool!:
Piromanka ma całkowitą rację, trzeba myśleć pozytywnie, a wszystko ładnie z oczekiwanym efektem się wyklaruje. Ooo takich słów mi trzeba było !:multi::cool2: