Greven Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Weszłam do Gapcia i oczywiście patologia, mega offtop... od razu człowiek czuje się, jak u siebie :diabloti: Quote
Szarotka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Boze co sie tu dzialo :):) stron ciotki zuzyly chyba 200. :):) Quote
furciaczek Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [B]Cioteczki kochane...balgam podrzucajcie chociaz ten watek... [url]http://www.dogomania.pl/threads/182814-CANE-CORSO-sztuk-2-Neron-i-Toro-w-hotelu-potrzebne-deklaracje-i-ogloszenia[/url] Dwa CCty w hotelu...zero deklaracji:placz:[/B] Quote
Szarotka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='furciaczek']Cioteczki kochane...balgam podrzucajcie chociaz ten watek... [url]http://www.dogomania.pl/threads/182814-CANE-CORSO-sztuk-2-Neron-i-Toro-w-hotelu-potrzebne-deklaracje-i-ogloszenia[/url] Dwa CCty w hotelu...zero deklaracji:placz:[/QUOTE] A co to jest CCT ?? Quote
furciaczek Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Szarotka']A co to jest CCT ??[/QUOTE] CC=Cane Corso= Milosc mojego zycia:loveu: Quote
Szarotka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Juz podrzucilam. Czy one sa lagodne, bo wygladaja dosyc groznie :) Quote
furciaczek Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Szarotka']Juz podrzucilam. Czy one sa lagodne, bo wygladaja dosyc groznie :)[/QUOTE] Neronek zaburczal na pracownika schroniska pierwszego dnia...ale co sie dziwic, tez bym burczala gdyby obcy facet nademna stanal i cos kombinowal. Torcio to szczenior i pieszczoch straszliwy:loveu: Quote
Szarotka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Moja Maya wyglada jak by chciala kazdego zalizac na smierc, ale nie radze sie zblizac bo pokazuje zeby :):) wyglad jest zwodniczy :):) Quote
Szarotka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ingrid nie przyszla :(:( czuje sie osamotniona:(:( A furciaczek tez sie stracil .......... Quote
Ingrid44 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Jestem , jestem. Lazilam po innych watkach i pewnie sie spoznilam .:candle: Quote
Wunia Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Dzień Dobry :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu: Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: Quote
agada Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 A chętnie, chętnie poproszę:p, ale słoneczko dzisiaj piękne mamy:loveu: Quote
mysza 1 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ale fajnie, ze on w hotelu. Kiedyś zaglądałam ale umnknął mi potem wątek. Quote
Ra_dunia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/kaffee_2.gif[/IMG] pychotka :) [B]Mysza 1[/B] - toż to karygodne niedopatrzenie a właściwie zaniedbanie mieć ten wątek umknięty. [B]Lu [/B]- tak sobie myślę, że możemy spółę do tych pierogów założyć, bo ja umiem ciasto robić i lubię lepić (wiem, jakaś nienormalna jestem... ale to już zostało komisyjnie potwierdzone i zatwierdzone). Farsz mogę zaproponować z grzybków i kapustki, lub indyka i kaszy gryczanej ;) [B]Belka[/B]... kurcze, nie fajnie z tą dysplazją :shake: Ale będzie dobrze, zobaczysz! A jak tam Gapciostwo i jego leczenie? Quote
mmd Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 bry... Szłam spać - pierogi wstaję - pierogi:evil_lol: Czy zostałam zgłoszona do głupio-szpitalika? Bo jak ruskie pierogi to nawet mogę coś posymulować, chociaż raczej nie musze... Quote
Wunia Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='agada']A chętnie, chętnie poproszę:p, ale słoneczko dzisiaj piękne mamy:loveu:[/QUOTE] u nas słoneczka niet ;( [quote name='Sylwia M.']Dzięki za kawę [B]Wuniu[/B] :)[/QUOTE] Na zdrówko ;) [quote name='mysza 1']Ale fajnie, ze on w hotelu. Kiedyś zaglądałam ale umnknął mi potem wątek.[/QUOTE] To teraz pilnuj wątku, a ja będę pilnowała Ciebie ;) [quote name='Ra_dunia']A jak tam Gapciostwo i jego leczenie?[/QUOTE] Gapciuś 15 jedzie na odjajczenie, pełen przegląd (głównie skóra i to lewe oczko) z ewentualnym leczeniem i wskazaniami, i na czipa, z Panią doktor jestem już ugadana, co sobie życzymy u Gapcia i gdzie mu zajrzeć trzeba by było ;) [quote name='mmd'] Czy zostałam zgłoszona do głupio-szpitalika? Bo jak ruskie pierogi to nawet mogę coś posymulować, chociaż raczej nie musze...[/QUOTE] Nie musisz symulować, Twój stan też kwalifikuje się ;) Quote
Wunia Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='Greven']Weszłam do Gapcia i oczywiście patologia, mega offtop... od razu człowiek czuje się, jak u siebie :diabloti:[/QUOTE] no Ciocia Greven zwabiona :razz::razz::razz: Quote
mmd Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Wunia']no Ciocia Greven zwabiona :razz::razz::razz:[/QUOTE] No co miała nie przyjść jak tu gniazdo rozwiązłości... i tak ostatnio spokój po święceniu jaj we wszystkie strony, chyba cioteczki zmęczone Quote
furciaczek Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Wiosna wkoncu zawitala:multi::multi::loveu: Quote
Szarotka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 U nas wiosna juz dawno jest :):) Wiitajcie o poranku, cos dzisiaj malo gadane bylo ........... Quote
RenW Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Ra_dunia'] [B]Lu [/B]- tak sobie myślę, że możemy spółę do tych pierogów założyć, bo ja umiem ciasto robić i lubię lepić (wiem, jakaś nienormalna jestem... ale to już zostało komisyjnie potwierdzone i zatwierdzone). Farsz mogę zaproponować z grzybków i kapustki, lub indyka i kaszy gryczanej ;) [B]Belka[/B]... kurcze, nie fajnie z tą dysplazją :shake: Ale będzie dobrze, zobaczysz![/QUOTE] Dajcie już spokój z tymi pierogami, bo nadmiernie soki trawienne się wytwarzają i ślina się zbiera.:evil_lol: Poza tym uwielbiam ruskie, tylko z ciastem jestem trochę na bakier, więc trochę Wasze pisanie jak wyśmienite pierogi robicie, budzi we mnie irytację i frustrację:evil_lol::evil_lol::diabloti: [quote name='Wunia'] Nie musisz symulować, Twój stan też kwalifikuje się ;)[/QUOTE] Dopiero weszłam i od razu te słowa mnie rozbawiły. No bo któż zna lepiej[B] mmd?[/B] Czuję trafność wypowiedzi..:diabloti: [quote name='Szarotka']U nas wiosna juz dawno jest :):) Wiitajcie o poranku, cos dzisiaj malo gadane bylo ...........[/QUOTE] Witajcie po południu, no coś mało gadają:roll::shake: Quote
Ra_dunia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 a ja wiem, dlaczego wszyscy milczą... bo są zdezorientowani, gdyż dzisiaj nie został ogłoszony żaden temat przewodni...[IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_rolleyes.gif[/IMG] Quote
Szarotka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ja za chwile lece z Maya na spacer a potem ide na lunch networkingowy :):) Bawcie sie dobrze :):) Quote
RenW Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Ra_dunia']a ja wiem, dlaczego wszyscy milczą... bo są zdezorientowani, gdyż dzisiaj nie został ogłoszony żaden temat przewodni...[IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_rolleyes.gif[/IMG][/QUOTE] A ja nie piszę, bo raz - nie mam czasu, dwa - zamknęłam się w sobie - to ta zwariowana pogoda, poza tym nikt nie prowokuje do dyskusji.:roll: Nawet ka(Wunia) zimna zresztą, nie smakowała mi dzisiaj:shake: Wunia, trzymaj rezon!:icon_roc: Quote
Recommended Posts