Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 czemu nerwowa? a tak z przyzwyczajenia :D Quote
Szarotka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='Wunia']czemu nerwowa? a tak z przyzwyczajenia :D[/QUOTE] O to moze Cie zaraze optymizmem :):) chociaz :):) Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 przyda się, oj przyda w przypadku Gapcia optymizmu zarazek się przyda :) Quote
Szarotka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Wyslalam pare pw. Wysle jeszcze pare. Moze ktos wpadnie :):) W ilosci sila :):) Jak chodzi o tego malego to tylko kwestia pieniedzy lub ukladow :):) jak zawsze, ale entuzjazm bardzo pomaga w obydwu wypadkach :):) Quote
Ingrid44 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Szarotka mnie zaprosila.:) :) Narazie zapisuje, jutro doczytam :) Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 no, ja już tyle offów dzisiaj wypuściłam i tyle PW napisałam, że pewnie zaraz dostanę banna :D Quote
Szarotka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='Wunia']no, ja już tyle offów dzisiaj wypuściłam i tyle PW napisałam, że pewnie zaraz dostanę banna :D[/QUOTE] Eee, i tu sie myslisz, napewno nie dostaniesz :):) Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='Ingrid44']Szarotka mnie zaprosila.:) :) Narazie zapisuje, jutro doczytam :)[/QUOTE] Dziękuję, dziękuję :) Quote
Szarotka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='Ingrid44']Szarotka mnie zaprosila.:) :) Narazie zapisuje, jutro doczytam :)[/QUOTE] Wielkie dzieki, ze przyszlas :):) Quote
Szarotka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Jutro moge jeszcze troche po pisac :):) teraz ide zobaczyc jak wyglada zycie poza dogo :):) Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 no, mnie też już chyba ciągnie łóżeczko ... napisałam jeszcze do Jamora ... Quote
Ingrid44 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Mialam czytac jutro ale mnie wciagnelo i przeczytalam caaaaly watek. Biedna psinka :( Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='Ingrid44']Mialam czytac jutro ale mnie wciagnelo i przeczytalam caaaaly watek. Biedna psinka :([/QUOTE] oj biedna, oj biedna :( Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='ulvhedinn']Zaznaczę sobie ....[/QUOTE] Dziękuję ... widzę u Ciebie w banerku Champa :) cudowny psiak ... Quote
furciaczek Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ja tez juz koncze sapomawnie na dzisiaj...zab mnie tak boli ze raczej nie zasne szybko ;/ Quote
agata51 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Stawiam się na zproszenie Szarotki i dorzucam 10zł/mies. Poczytam sobie jutro. Quote
Szarotka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Agata bardzo dziekuje, bo mysle, ze wszyscy inni to juz spia. Quote
Ingrid44 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ja nie spie i podnosze Gapcia :) Tak mi go zal jak patrze na zdjecia- Bidulek spi na srodku drogi na lodzie. Teraz pewnie w blocie :shake::shake::shake::-(:-(:-( Quote
irenaka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Wpłacę coś dziewczyny, ale dopiero po 20 marca i będzie to wpłata jednorazowa. Przepraszam, ale nie czytałam całego wątku:oops: i stąd pytanie: czy jest szansa dla niego na jakiś ciepły i bezpieczny kąt?:-( Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='agata51']Stawiam się na zproszenie Szarotki i dorzucam 10zł/mies. Poczytam sobie jutro.[/QUOTE] Dziękuję Agata :) Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='irenaka']Wpłacę coś dziewczyny, ale dopiero po 20 marca i będzie to wpłata jednorazowa. [/QUOTE] Dziękuję Irenaka :) Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 :multi::multi: [B]a oto info od Jamora[/B] :lol: "mam 1 wolne miejsce. koszt 15 zł. obecnie od trzech dni mam nawet psa ktory wyglada jak klon tego GAPCIA. Psa dowiezli mi z siedlec, ma uszkodzoną powaznie noge." I co Wy na to? U Jamora dla naszego Gapcia to raj ;) Zbieramy deklaracje na hotel i transport :) Quote
Nemko Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Dobre wiadomosci Wunia...Pomozemy Gapciowi, niech chlopak szybko jedzie do dt...:) Cos wymyslimy....HmmmTez ma byc takie wybieraanie sobie pól??? Tylko tym razem zrobie elektroniczne dyplomy, bo rzeczywiscie bez sensu jest wysylanie tego pocztą...popelnilam blad wtedy na bazarku i chce sie ustrzec przed drugim;) Quote
Recommended Posts