Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wyslalam pare pw. Wysle jeszcze pare. Moze ktos wpadnie :):)
W ilosci sila :):)
Jak chodzi o tego malego to tylko kwestia pieniedzy lub ukladow :):) jak zawsze, ale entuzjazm bardzo pomaga w obydwu wypadkach :):)

Posted

[quote name='Wunia']no, ja już tyle offów dzisiaj wypuściłam i tyle PW napisałam, że pewnie zaraz dostanę banna :D[/QUOTE]

Eee, i tu sie myslisz, napewno nie dostaniesz :):)

Posted

[quote name='Ingrid44']Mialam czytac jutro ale mnie wciagnelo i przeczytalam caaaaly watek. Biedna psinka :([/QUOTE]
oj biedna, oj biedna :(

Posted

Wpłacę coś dziewczyny, ale dopiero po 20 marca i będzie to wpłata jednorazowa.
Przepraszam, ale nie czytałam całego wątku:oops: i stąd pytanie: czy jest szansa dla niego na jakiś ciepły i bezpieczny kąt?:-(

Posted

:multi::multi: [B]a oto info od Jamora[/B] :lol:
"mam 1 wolne miejsce. koszt 15 zł. obecnie od trzech dni mam nawet psa ktory wyglada jak klon tego GAPCIA. Psa dowiezli mi z siedlec, ma uszkodzoną powaznie noge."

I co Wy na to? U Jamora dla naszego Gapcia to raj ;)
Zbieramy deklaracje na hotel i transport :)

Posted

Dobre wiadomosci Wunia...Pomozemy Gapciowi, niech chlopak szybko jedzie do dt...:) Cos wymyslimy....HmmmTez ma byc takie wybieraanie sobie pól??? Tylko tym razem zrobie elektroniczne dyplomy, bo rzeczywiscie bez sensu jest wysylanie tego pocztą...popelnilam blad wtedy na bazarku i chce sie ustrzec przed drugim;)