Ewa Marta Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 CUDOWNY jest ten filmik:-) Kaluch naprawdę mnie szokuje szybkością uczenia:-) A Ty Marta cierpliwością;-) Quote
mysza 1 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Pozwolę sobie zaprosić na bazarek na mojego tymczasa :) Idealny dla posiadaczy psów, bo z piłkami dla nich :) http://www.dogomania.pl/threads/213279-Pi%C5%82ki-dla-ps%C3%B3w-idealne-aportowania-kup-teraz-na-leczenie-Szarusia-do-30.08-do-21?p=17486254#post17486254 Quote
ronja Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 znaleźliśmy z Kaluszkiem ładne podejście do dzikiego stawu. co prawda droga do niego koszmarna, przez krzaki, pajęczyny, trawy mojego wzrostu, chmary komarów. Kaluchny wody się nie boi, włazi śmiało i pije:) i widok fajny:) różowe kwiatuszki - zbliżenie dla Myszy;) Quote
mmd Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Ładnie macie :) Mój się boi ale go podprowadzam i już zaczyna popijać z bajorek. Zapraszam tez na bazarek smutnej ON-ki: http://www.dogomania.pl/threads/213365-Swetry-sweterki-sp%C3%B3dniczki-i-troch%C4%99-ksi%C4%85%C5%BCek-dla-Emki-do-5.09. Quote
ronja Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 też lubię ten staw. powstał w tym roku na wiosnę. wczesniej była tu zwykła łąka, ale na jesieni dziki ją bardzo poryły, a na wiosnę pojawiła się woda. i lubię z Kaluchnym łazić poza ścieżkami. kochany jest, bo idzie wszędzie tam gdzie go prowadzę, nawet jak musi przeskoczyć rów albo gałęzie. Quote
Ewa Marta Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Rozczula mnie widok Kalucha idącego na spacer poza teren domowy:loveu: Poznaje świat i jak widać bardzo mu się to podoba:multi: Cudne zdjęcia!!!! Quote
mysza 1 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Fajne takie krajobrazy blisko domu ;) Obyście jak najdłużej się nimi cieszyli, bo teraz ciągle wszystko się zabudowuje... U mnie też niedawno wszędzie były kwiatuszki... a teraz szkoda gadać. Dziękuję za zbliżenie ;) Bardzo jestem ciekawa czy Kaluchny grzeczny ;) Quote
ronja Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='mysza 1']Fajne takie krajobrazy blisko domu ;) Obyście jak najdłużej się nimi cieszyli, bo teraz ciągle wszystko się zabudowuje... U mnie też niedawno wszędzie były kwiatuszki... a teraz szkoda gadać. Dziękuję za zbliżenie ;) Bardzo jestem ciekawa czy Kaluchny grzeczny ;) 3,5 godziny poza domem = demolka śmieciowa. opróznił kosz na śmieci. na szczęscie nowa kanapa ocalała Quote
mmd Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Nutusia by powiedziała, że sprawdzał, czy nie wyrzuciliście czegoś potrzebnego ;) I NA PEWNO tak było :) Quote
ronja Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 no tak:) szkoda tylko, że jak już się upewnił, to nie powrzucał z powrotem do kosza tego, co narozwalał. padalec. Quote
mmd Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 ronja napisał(a):no tak:) szkoda tylko, że jak już się upewnił, to nie powrzucał z powrotem do kosza tego, co narozwalał. padalec. W głowach Wam się przewraca :diabloti: I może jeszcze obiad miał zrobić, i prasowanie, co? Quote
ronja Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 mmd napisał(a):W głowach Wam się przewraca :diabloti: I może jeszcze obiad miał zrobić, i prasowanie, co? prasowanie mogę mu odpuścić:) Quote
Ellig Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Padalec kochany, on i prasowac niebawem bedzie umial:) Quote
mysza 1 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Właśnie tak obstawiłam ;) śmietki są zbyt atrakcyjne, żeby przejść obok nich obojętnie ;) Quote
ronja Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 on to chyba robi z nudów. bo potrafi rozwalić kosz z papierowymi odpadami i je poszatkować (a tam nic do jedzenia nie ma i nie nęci zapachami). wychodzi na to, że dłużej niż na godzinę nie powinniśmy wychodzić z domu... dziś już się na niego nie gniewam:) Quote
Nutusia Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 No ludzie... kto NORMALNY zostawia kosz na śmieci w zasięgu psów?!?!?!!? :) U mnie do chowania kosza dochodzi chowanie poduszek, pojemnika na chleb, okularów (już 2 pary poszły się paść :(), gazet, książek, mydła, papieru toaletowego, chusteczek higienicznych, butów, długopisów, cukru, pokrowców na krzesła, ceraty ze stołu ogrodowego, węża do podlewania, przytrzaskiwanie klapy od skrzyni na węgiel i wielu, wielu innych "atrakcyjnych zabaweczek" Quote
ronja Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 normalny to nie wiem, ale ja zostawiam:cool3:. chyba prościej byloby schować gdzieś Kaluchnego:diabloti: Quote
Nutusia Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Uwierz doświadczonej opiekunce bandy szkodników - łatwiej schować kosz :) U mnie - owszem - łatwiej byłoby przywiązać łachudry na łańcuchach, ale w przypadku szkodnictwa jedynie koszowego, zamknięcie kosza w areszcie jest nad wyraz skuteczne :) Quote
Ewa Marta Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 mmd napisał(a):Nutusia by powiedziała, że sprawdzał, czy nie wyrzuciliście czegoś potrzebnego ;) I NA PEWNO tak było :) To przecież jasne jak słońce:evil_lol: ronja napisał(a):no tak:) szkoda tylko, że jak już się upewnił, to nie powrzucał z powrotem do kosza tego, co narozwalał. padalec. mmd napisał(a):W głowach Wam się przewraca :diabloti: I może jeszcze obiad miał zrobić, i prasowanie, co? Wtedy musiałby dostawać kaskę za swoją ciężką pracę:evil_lol: Ech, Kaluch dogadałby się znakomicie z moją Barsą, która zostając sama w domu robi przegląd torby Jacka, którą ten zostawia na podłodze. Zawsze znajdzie tam jakąś niedojedzoną kanapkę, czy gazetę do poszatkowania..... Quote
Nutusia Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 No i bardzo dobrze! Strach pomyśleć co by było gdyby taka niedojedzona kanapka dłużej poleżała w torbie :) A tak się przynajmniej nie zmarnuje! Quote
Ewa Marta Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Nutusia napisał(a):No i bardzo dobrze! Strach pomyśleć co by było gdyby taka niedojedzona kanapka dłużej poleżała w torbie :) A tak się przynajmniej nie zmarnuje! No kocham Cię za ten Twój optymizm:loveu: Quote
Nutusia Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Nabywa się go z każdym kolejnym... szkodnikiem w domu :) Quote
Recommended Posts