mysza 1 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Zaproszę znajomy wątek na fajny bazarek http://www.dogomania.pl/threads/2072...5#post16820695 Quote
Nutusia Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Jakby się jakaś ciastowa uczta szykowała z powodu kolejnego złotego domku, dajcie znać! Wypożyczę Małża i Dziecię - obaj za wypieki są w domu odpowiedzialni. Dodatkowo jeszcze za naleśniki, a Małż za kotlety mielone :) Quote
ronja Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Kaluchny zbój, złodziej i żarłok nasz 3 godzinny wyjazd do dr Garncarza z dwoma psami i znowu Kaluchny włamał się do pojemnika z karmą Soni. pojemnik stoi w kuchni. na wieczko stawiam ponad kilogramową puszkę z mięsem. puszkę zwalił, wieczko odchylił i zeżarł sporo. ma okrągłe boki i bardzo bardzo dobry nastrój. nie mam już siły do tego wstręciucha. jutro ma głodówkę Quote
Ewa Marta Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Muszę pomyśleć o jakimś mocno zamykającym sie pojemniku dla Soni, bo ten łobuz gotów się przeżreć kiedyś tak, że pęknie:-( Dogadałby się z moją Barsą.... Quote
Ewa Marta Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='mysza 1']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj tam oj tam ;)[/QUOTE] Co oj tam, wstyd mieć złodzieja pod opieką:-) Marta, zabierz łobuzowi z jego karmy i oddaj Sonieczce. najlepiej od razu podziel ten worek Hillsa po Jurysiu 2/3 dla Soni i 1/3 dla Kalucha... Quote
mmd Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ewa wrzucam Ci link na Twoim ukochanym wątku - teraz możesz grasowac :) http://www.dogomania.pl/threads/207354-Srebro-ubrania-torebki-i-mn%C3%B3stwo-innych-fant%C3%B3w-na-Sisi-i-Kajtuna-do-19-maja Quote
Ewa Marta Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='mmd']Ewa wrzucam Ci link na Twoim ukochanym wątku - teraz możesz grasowac :) http://www.dogomania.pl/threads/207354-Srebro-ubrania-torebki-i-mn%C3%B3stwo-innych-fant%C3%B3w-na-Sisi-i-Kajtuna-do-19-maja Dzięki!!! Pędzę i zapraszam wszystkich, bo fajny bazarek się wczoraj zapowiadał:-) Quote
mmd Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Nad Sonią sie rozpływają, a Ciebie biedaku nikt nie chwali, a takiego masz ślicznego zezika :) Quote
mysza 1 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Pięknie :loveu: A Ciuciu każdemu asystuje i na smaczki czyha ;) ? Quote
Ellig Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Ewa Marta napisał(a):Muszę pomyśleć o jakimś mocno zamykającym sie pojemniku dla Soni, bo ten łobuz gotów się przeżreć kiedyś tak, że pęknie:-( Dogadałby się z moją Barsą.... Ewa, kupilam karme dla Kaluchnego ,zeby nie "kradl" / zlodziej moj kochany/ Soni. Do tego nowy pojemnik:) Quote
ronja Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 mysza 1 napisał(a):Pięknie :loveu: A Ciuciu każdemu asystuje i na smaczki czyha ;) ? jak to Ciuciu - obłowi się przy Halinie i Kaluchnym Ellig napisał(a):Ewa, kupilam karme dla Kaluchnego ,zeby nie "kradl" / zlodziej moj kochany/ Soni. Do tego nowy pojemnik:) o rany, wielkie dzięki Kaluchny ma jeszcze tamten worek nienapoczęty. Będzie miał zapas na pół roku:) Quote
Nutusia Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 ronja napisał(a): Kaluchny ma jeszcze tamten worek nienapoczęty. Będzie miał zapas na pół roku:) Oj, mam nadzieję, że pojemnik Elunia kupiła pancerny, bo gdyby się dobrał do tego zapasu... lepiej nie myśleć :) Zabiorę może w takim razie od Eli wszystko i jak już spocznie w moim garażu dam Ci Ronju znać, byś się uśmiechnęła do swego Taty, dobra?... A dużo drogi nadkłada, bo może my byśmy mogli gdzieś wyjechać, żeby miał bliżej? Quote
ronja Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 chodzi głównie o powrót, bo wraca trasą i jest szybciej, od nas wraca przez miasto i to mu głównie nie pasuje. ale poproszony nie odmówi:) ps. A Ewa Marta to już nie lubi Kaluszka łotra?:) Quote
Ellig Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Nutusia napisał(a):Oj, mam nadzieję, że pojemnik Elunia kupiła pancerny, bo gdyby się dobrał do tego zapasu... lepiej nie myśleć :) Zabiorę może w takim razie od Eli wszystko i jak już spocznie w moim garażu dam Ci Ronju znać, byś się uśmiechnęła do swego Taty, dobra?... A dużo drogi nadkłada, bo może my byśmy mogli gdzieś wyjechać, żeby miał bliżej? Nutusiu, zapytamy Ewe jak nie bedzie mogla to poprosze Ciebie o pomoc a moze Ewa bedzie mogla umowic sie ze znajoma Ronji, ustalimyto jakos ,zeby bylo najwygodniej dla Wszystkich, jestes Kochana, dziekuje bardzo!:) Quote
Ewa Marta Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Po pierwsze rozpływam sie nad Kaluszkiem kochanym!!! Nie weszłam, bo obrabiam bazarek, na którym zarabiałam między innymi dla niego pieniądze:-) Nadal kocham tego łobuziaka i nadal o nim myśłę:-) Eluniu, ja nie wiem jak Ci dziękować, bo Ty co chwila coś dla Kajusia dajesz, a ja kompletnie nie muszę myśleć o karmie dla niego, bo od kilku miesięcy stale ma ją od Ciebie... Dziękuję to za mało, muszę Cię mocno wyściskać i zamierzam to lada moment zrobić. Może udałoby się spotkać jakoś w weekend? Dogadamy się jakoś:-) A karmę i pojemnik chętnie zawiozę sama, bo bardzo dawno nie widziałam Kalucha, no i wszystkich innych psiaków i bardzo chcę do nich pojechać. Dzięi kochana Nutusiu za dobre chęci, ale tym razem nie będziemy Cię absorbować:-) Marta - piękne zdjęcia Kalucha, widać, ze zaczyna reagować na komendy i choć zezulec z niego wielki, to ja go kocham i już:-) Quote
ronja Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='Ewa Marta']Po pierwsze rozpływam sie nad Kaluszkiem kochanym!!! Nie weszłam, bo obrabiam bazarek, na którym zarabiałam między innymi dla niego pieniądze:-) Nadal kocham tego łobuziaka i nadal o nim myśłę:-) Eluniu, ja nie wiem jak Ci dziękować, bo Ty co chwila coś dla Kajusia dajesz, a ja kompletnie nie muszę myśleć o karmie dla niego, bo od kilku miesięcy stale ma ją od Ciebie... Dziękuję to za mało, muszę Cię mocno wyściskać i zamierzam to lada moment zrobić. Może udałoby się spotkać jakoś w weekend? Dogadamy się jakoś:-) A karmę i pojemnik chętnie zawiozę sama, bo bardzo dawno nie widziałam Kalucha, no i wszystkich innych psiaków i bardzo chcę do nich pojechać. Dzięi kochana Nutusiu za dobre chęci, ale tym razem nie będziemy Cię absorbować:-) Marta - piękne zdjęcia Kalucha, widać, ze zaczyna reagować na komendy i choć zezulec z niego wielki, to ja go kocham i już:-) to dobrze, bo podły Kaluszek lekko się martwił;) Quote
Ewa Marta Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 ronja napisał(a):to dobrze, bo podły Kaluszek lekko się martwił;) Wcale Ci nie wierzę:-) Kombinował, jak dobrać się do kolejnej karmy albo jak capnąć dakocię łobuziak wstrętny:-) Quote
Ewa Marta Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Jak zobaczyłam filmik z Sonią, to przyleciałam tutaj myśląc, że może i tu zdarzył się cud. No, ale Kaluszkowi trzeba dać ciut więcej czasu, żeby tak poszedł na spacer:-) Quote
ronja Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ewa Marta napisał(a):Jak zobaczyłam filmik z Sonią, to przyleciałam tutaj myśląc, że może i tu zdarzył się cud. No, ale Kaluszkowi trzeba dać ciut więcej czasu, żeby tak poszedł na spacer:-) w kategoriach "cudu" można rozpatrzeć to, że mogę gmerać mu dłuższy czas przy obroży (a nawet przepiąć mu obrożę o o jedno oczko). pewnych rzeczy nie jesteśmy w stanie niestety przyspieszyć. Sonia nie bala się szarpania za obrożę, a Kair miał większą traumę w tym temacie i dłużej trwa jego odczulanie... Quote
Recommended Posts