ronja Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 mam filmik z "chodzenia na smyczy", wgram wieczorem. straty podczas naszych wyjść świątecznych to jajko święcone razem z łupinką oraz torba (wyprute dno i pociachane na w miarę kształtne pasy)... Quote
mmd Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Może od tego jajka coś się naprawi ;) A poprzedni filmik fajny - "ciągnij sobie ten sznurek, ale dawaj to dobre, będę udawał, że nie widzę" :) Quote
mysza 1 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Ale dzielny jest :) A zniszczenia minimalne uważam ;) Quote
ronja Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 mysza 1 napisał(a):Ale dzielny jest :) A zniszczenia minimalne uważam ;) jak na jego możliwości;) [video=youtube;-ycFRW86vvQ]http://www.youtube.com/watch?v=-ycFRW86vvQ[/video] w momencie zrywania się Kaluchnego, puszczamy od razu linkę, by nie było szarpnięcia Quote
Ewa Marta Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Sporo pracy przed Wami, ale już widać, że coś się ruszyło:-) Cudownie!!!!!!! DZIĘKUJĘ!!!!!! Quote
mysza 1 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Nauczy się, nie zraża się chłopak, wraca po smakołyki ;) Quote
ronja Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 mysza 1 napisał(a):Nauczy się, nie zraża się chłopak, wraca po smakołyki ;) i tego się trzymamy;) Quote
Ellig Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Obejrzalam wszystkie filmiki i jak zawsze jestem pod wrazeniem, serce mi po prostu oszalalo na widok Soni idacej na "smyczy" , a Kaluchny to dopiero lobuziak ukochany!:) Pozdrawiam Wszystkich serdecznie!Pisanka z Kaluchnym-cudo!:) Quote
Ewa Marta Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Zapraszam na bazarek dla Kajusia i Soni z dużymi, damskimi ciuchami:-) Właściwie to całkiem duży bazar, bo mam na nim 77 ciuchów:-) http://www.dogomania.pl/threads/207070-Mega-bazar-dużych-ciuchów-damskich!-do-11-maja-do-godz.-22-00 Quote
ronja Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Karmę Hillsa, która została po Jurysiu od Ellig (10kg), Ela podarowała dla Soni i Kaluchnego:smile: Dzi Aj Dzołek ćwiczy na dworzu na karmę - lizanie pasztetu trochę go stresuje, dlatego póki się nie oswoi, stosujemy tylko suchą karmę. W domu ćwiczę tylko za pieszczoty i słowne nagradzanie. W domu w ogóle pracuje dużo ładniej niż na dworzu. Quote
Ewa Marta Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 No tak, Kaluch musi być inny, niż pozostałe psiaki:-) Inne uspokaja lizanie, on łobuziak woli suchą karmę:-) Muszę upiec ciasteczka wątrobowe i podrzucić:-) Eluniu, bardzo Ci kochana dziękujemy za karmę. Wiesz, że to ogromne odciążenie dla nas:-) A do tego doskonala karma, którą z powodzeniem może jeść też Sonieczka:-) A z domu dla Jurysia cieszę się bardzo:-) Już sobie poczytałam, gdzie chłopak trafił. NARESZCIE!!!!! Quote
Ellig Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Ewus, wiesz jak jak kocham te cudne psiaki:) Wlasnie odkladam dla calej "Rodzinnej" gromadki psiakow tych co sa u Ronji i Bartka 20 kg przysmakow w tym mam nadzieje beda te najsmaczniejsze-kolorowe :) Quote
ronja Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 wielkie dzięki Elu:) Kaluchny będzie wniebowzięty i będzie znowu mruczał te swoje "mniam mniam" Quote
Ewa Marta Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='Ellig']Ewus, wiesz jak jak kocham te cudne psiaki:) Wlasnie odkladam dla calej "Rodzinnej" gromadki psiakow tych co sa u Ronji i Bartka 20 kg przysmakow w tym mam nadzieje beda te najsmaczniejsze-kolorowe :)[/QUOTE] ŁAŁ!!!!!!! Cudownie!!!! Eluś, wielkie, ogromne uściski!!! Quote
Ellig Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='ronja']wielkie dzięki Elu:) Kaluchny będzie wniebowzięty i będzie znowu mruczał te swoje "mniam mniam"[/QUOTE] Od razu zrobilo mi sie weselo na duszy:) Mniam, mniam ....Juz to widze , oczami wyobrazni:) Quote
Ellig Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Ewa Marta']ŁAŁ!!!!!!! Cudownie!!!! Eluś, wielkie, ogromne uściski!!![/QUOTE] Ewa, sciskam !:):) Quote
Ewa Marta Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='Ellig']Od razu zrobilo mi sie weselo na duszy:) Mniam, mniam ....Juz to widze , oczami wyobrazni:)[/QUOTE] Ty to w końcu musisz zobaczyć na żywo. Muszę Cie któregoś dnia zawieźć tam na dwie godzinki:-) Wtedy dopiero się zakochasz;-) Quote
mysza 1 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Bardzo dziękuję za bazarek i karmę dla Soni :) Wielka pomoc dla mnie. Quote
gusia0106 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Jurand ma dom??? Gdzie, co i jak?:) Aleeee super! :) Quote
mmd Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='gusia0106']Jurand ma dom??? Gdzie, co i jak?:) Aleeee super! :)[/QUOTE] Wiesz co, Ty idź do lekarza od tej choroby co nie boli:) Sama Ronji podałaś mój telefon. Quote
gusia0106 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='mmd']Wiesz co, Ty idź do lekarza od tej choroby co nie boli:) Sama Ronji podałaś mój telefon.[/QUOTE] No podać podałam, ale za skandal uważam fakt, iż nie znałam wyników wizyty ;) Quote
mysza 1 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='gusia0106']No podać podałam, ale za skandal uważam fakt, iż nie znałam wyników wizyty ;)[/QUOTE] Wątków się nie czyta ;) a było napisane nawet o tym, jak syn Mmd drożdżowe piekł w nocy ;) Quote
Ewa Marta Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='mysza 1']Wątków się nie czyta ;) a było napisane nawet o tym, jak syn Mmd drożdżowe piekł w nocy ;)[/QUOTE] No właśnie:-) zazdroszczę mmd. Mój 22-latek tylko wyjeść potrafi, jak ja upiekę:-) Quote
mmd Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Po tamtym pierwszym kolejny niestety był zakalec ;) Za to następne już ok, a wczoraj zrobił takie, że opędzlowaliśmy przed snem 4/5. Młody zaczyna gadać o makowcu :) Quote
ronja Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 pożycz nam swojego syna na trochę:) ps. dzięki mmd - doszla umowa Jurysia Quote
Recommended Posts