Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam filmik z "chodzenia na smyczy", wgram wieczorem.
straty podczas naszych wyjść świątecznych to jajko święcone razem z łupinką oraz torba (wyprute dno i pociachane na w miarę kształtne pasy)...

Posted

Może od tego jajka coś się naprawi ;)
A poprzedni filmik fajny - "ciągnij sobie ten sznurek, ale dawaj to dobre, będę udawał, że nie widzę" :)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ale dzielny jest :)
A zniszczenia minimalne uważam ;)

jak na jego możliwości;)

[video=youtube;-ycFRW86vvQ]http://www.youtube.com/watch?v=-ycFRW86vvQ[/video]
w momencie zrywania się Kaluchnego, puszczamy od razu linkę, by nie było szarpnięcia

Posted

Obejrzalam wszystkie filmiki i jak zawsze jestem pod wrazeniem, serce mi po prostu oszalalo na widok Soni idacej na "smyczy" , a Kaluchny to dopiero lobuziak ukochany!:)
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie!Pisanka z Kaluchnym-cudo!:)

Posted

Karmę Hillsa, która została po Jurysiu od Ellig (10kg), Ela podarowała dla Soni i Kaluchnego:smile:
Dzi Aj Dzołek ćwiczy na dworzu na karmę - lizanie pasztetu trochę go stresuje, dlatego póki się nie oswoi, stosujemy tylko suchą karmę. W domu ćwiczę tylko za pieszczoty i słowne nagradzanie. W domu w ogóle pracuje dużo ładniej niż na dworzu.

Posted

No tak, Kaluch musi być inny, niż pozostałe psiaki:-) Inne uspokaja lizanie, on łobuziak woli suchą karmę:-) Muszę upiec ciasteczka wątrobowe i podrzucić:-)

Eluniu, bardzo Ci kochana dziękujemy za karmę. Wiesz, że to ogromne odciążenie dla nas:-) A do tego doskonala karma, którą z powodzeniem może jeść też Sonieczka:-)

A z domu dla Jurysia cieszę się bardzo:-) Już sobie poczytałam, gdzie chłopak trafił. NARESZCIE!!!!!

Posted

Ewus, wiesz jak jak kocham te cudne psiaki:) Wlasnie odkladam dla calej "Rodzinnej" gromadki psiakow tych co sa u Ronji i Bartka 20 kg przysmakow w tym mam nadzieje beda te najsmaczniejsze-kolorowe :)

Posted

[quote name='Ellig']Ewus, wiesz jak jak kocham te cudne psiaki:) Wlasnie odkladam dla calej "Rodzinnej" gromadki psiakow tych co sa u Ronji i Bartka 20 kg przysmakow w tym mam nadzieje beda te najsmaczniejsze-kolorowe :)[/QUOTE]

ŁAŁ!!!!!!! Cudownie!!!! Eluś, wielkie, ogromne uściski!!!

Posted

[quote name='ronja']wielkie dzięki Elu:)
Kaluchny będzie wniebowzięty i będzie znowu mruczał te swoje "mniam mniam"[/QUOTE]

Od razu zrobilo mi sie weselo na duszy:) Mniam, mniam ....Juz to widze , oczami wyobrazni:)

Posted

[quote name='Ellig']Od razu zrobilo mi sie weselo na duszy:) Mniam, mniam ....Juz to widze , oczami wyobrazni:)[/QUOTE]

Ty to w końcu musisz zobaczyć na żywo. Muszę Cie któregoś dnia zawieźć tam na dwie godzinki:-) Wtedy dopiero się zakochasz;-)

Posted

[quote name='gusia0106']Jurand ma dom???

Gdzie, co i jak?:) Aleeee super! :)[/QUOTE]
Wiesz co, Ty idź do lekarza od tej choroby co nie boli:) Sama Ronji podałaś mój telefon.

Posted

[quote name='mmd']Wiesz co, Ty idź do lekarza od tej choroby co nie boli:) Sama Ronji podałaś mój telefon.[/QUOTE]

No podać podałam, ale za skandal uważam fakt, iż nie znałam wyników wizyty

;)

Posted

[quote name='gusia0106']No podać podałam, ale za skandal uważam fakt, iż nie znałam wyników wizyty

;)[/QUOTE]
Wątków się nie czyta ;) a było napisane nawet o tym, jak syn Mmd drożdżowe piekł w nocy ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Wątków się nie czyta ;) a było napisane nawet o tym, jak syn Mmd drożdżowe piekł w nocy ;)[/QUOTE]

No właśnie:-) zazdroszczę mmd. Mój 22-latek tylko wyjeść potrafi, jak ja upiekę:-)

Posted

Po tamtym pierwszym kolejny niestety był zakalec ;) Za to następne już ok, a wczoraj zrobił takie, że opędzlowaliśmy przed snem 4/5. Młody zaczyna gadać o makowcu :)