Nutusia Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 ronja napisał(a):trzecia jest Bartka:) moja trójka to jeszcze Didi To się tylko tak mówi! ;) Quote
mysza 1 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Co ten Kaluchny taki jakiś bez życia? Przejedzony po Świętach? ;) Quote
Ewa Marta Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 mysza 1 napisał(a):Co ten Kaluchny taki jakiś bez życia? Przejedzony po Świętach? ;) Dorośleje może:-) W końcu czas na to najwyższy;-) Quote
ronja Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 mysza 1 napisał(a):Co ten Kaluchny taki jakiś bez życia? Przejedzony po Świętach? ;) pozory mylą. Kaluszek to świrek:) zawsze jak wracam z radości przez 15 minut lata jak nawiedzony z piszczącą zabawką, z tym swoim tupaniem. a jak na mikołajki dostal nową zabawkę - spał z nią w naszym łózku. jak jadł, nie mógł się zdecydowac, czy jeść, czy piszczeć zabawką. jak wylizywał już miskę, to wsadził sobie zabawkę do miski. był Piotr, mamy nowe wyzwana, ale podejmiemy próby za 2 tygodnie, jak będę miała ferie. Quote
Ewa Marta Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 ronja napisał(a):pozory mylą. Kaluszek to świrek:) zawsze jak wracam z radości przez 15 minut lata jak nawiedzony z piszczącą zabawką, z tym swoim tupaniem. a jak na mikołajki dostal nową zabawkę - spał z nią w naszym łózku. jak jadł, nie mógł się zdecydowac, czy jeść, czy piszczeć zabawką. jak wylizywał już miskę, to wsadził sobie zabawkę do miski. był Piotr, mamy nowe wyzwana, ale podejmiemy próby za 2 tygodnie, jak będę miała ferie. Super, że był Piotr. Marta, ile jestem Ci winna, bo przecież płaciłaś za wizytę z własnej kieszeni? Tym razem chciałabym zapłacić za całą wizytę bez względu na to ile psiaków było konsultowanych. Jakby nie patrzeć, Kajuś bardzo zyskuje dzięi tym spotkaniom. Już się nie mogę doczekać efektów nowych wyzwań:-) Quote
ronja Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Ewa, napisałam Ci pw. Piotr konsultował 4 psy, w tym naszego Karmelka, Pana Imciułę, więc absolutnie nie możesz płacić za wizytę. Kaluchny dostał tylko wytyczne do nowych ćwiczeń. Nie liczę go zupełnie w tej wizycie:) Quote
ronja Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Siseto jest cudowna!!!!!!!! Robi postępy, jest tak kochana, że Bartek wieczory spędza z nią na kanapie w psim pokoju (to miłość jest:) ) Quote
mysza 1 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='ronja']Siseto jest cudowna!!!!!!!! Robi postępy, jest tak kochana, że Bartek wieczory spędza z nią na kanapie w psim pokoju (to miłość jest:) ) A jaka obronna, niczym Imciułek ;) Quote
Ewa Marta Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 (edited) [quote name='ronja']Ewa, napisałam Ci pw. Piotr konsultował 4 psy, w tym naszego Karmelka, Pana Imciułę, więc absolutnie nie możesz płacić za wizytę. Kaluchny dostał tylko wytyczne do nowych ćwiczeń. Nie liczę go zupełnie w tej wizycie:) Moja kochana. To kolejna wizyta, za którą nie chcesz wziąć ode mnie kasy. Nie zgadzam się i już:-) Odpisałam Ci na PW i tej wersji będę się trzymać:eviltong: [FONT=Calibri][/FONT] Edited January 7, 2012 by Ewa Marta Quote
ronja Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Imciułek vel Pan Bułeczka też się poprawił. a tu mój Kaluszek Quote
Ewa Marta Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 mysza 1 napisał(a):Zakochana para ;) Pasują do siebie;-) Quote
ronja Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 wczoraj zaczęliśmy:) początki jak zwykle trudne, nie chciał przechodzić nad kijem leżacym na ziemi, ale po chwili już skakał:) ten pies nigdy nie przestanie mnie zadziwiać:) [video=youtube;n3bzYfmx43A]http://www.youtube.com/watch?v=n3bzYfmx43A&feature=youtu.be[/video] Quote
Ewa Marta Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 No szok po prostu:-) Kaluszek, którego na początku wzięłyśmy za głupokla jest naprawdę super mądrym Kaluchem. Musiał tylko uwierzyć, zaufać i pokochać:-) Szepnij mu Marta do wielkiego uszyska, że kupiłam już wątróbkę i jutro chcę upiec dla niego i innych łobuziaków ciasteczka:-) Jeśli jutro się nie uda, to najpóźniej w poniedziałek. Pewnie ostatnia dostawa została już dawno zjedzona;-) Quote
ronja Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 fajnie, dziękuję za ciacha. przy skokach idzie nam bardzo dużo przysmaczków:) cieszę się, że wróciliśmy do ćwiczeń - dla mnie też to jest ważne, napędza mnie i daje ogromną radość:) ps. mikołajkowe ciacha już dawno zjedzone:) Quote
mysza 1 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Przeszkoda nie robi na nim żadnego wrażenia ;) skacze jakby robił to od zawsze :) Quote
ronja Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 dziś zdobylismy 3 dziurkę na pachołku:) muszę kupić profesjonalne koło do skoków:) Quote
Ewa Marta Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 ronja napisał(a):dziś zdobylismy 3 dziurkę na pachołku:) muszę kupić profesjonalne koło do skoków:) A gdzie się kupuje takie koło? Ciasteczka upieczone, zabawki kupione i mam nadzieję, że uda mi się skontaktować z Agatą, żeby to wszystko zabrała do pracy:-) Quote
mysza 1 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 ronja napisał(a):dziś zdobylismy 3 dziurkę na pachołku:) muszę kupić profesjonalne koło do skoków:) Obręcz płonącą jeszcze :evil_lol: Quote
ronja Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Ewa Marta napisał(a):A gdzie się kupuje takie koło? Ciasteczka upieczone, zabawki kupione i mam nadzieję, że uda mi się skontaktować z Agatą, żeby to wszystko zabrała do pracy:-) dzięki wielkie takie koło z regulowaną wysokością widziałam na allegro, ale do końca nie jestem przekonana co do stabilności. poza tym wolałabym raczej poprzeczkę. jeszcze popatrzę:) mysza 1 napisał(a):Obręcz płonącą jeszcze :evil_lol: się zdziwisz kiedyś:) Quote
mysza 1 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 ronja napisał(a): się zdziwisz kiedyś:) Przecież już się dziwię ;) nieustannie :evil_lol: A pisałam jak mój Piotek pojechał do Bartka po cos tam i po powrocie mówi do mnie, że taki bardzo fajny piesek biegał po podwórku :p I chociaż to niezwykłe, chodziło o Dżi Aj Dżołę ;) Quote
Ewa Marta Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 ronja napisał(a):bardzo lubię Twojego Piotrka:) Fajny facet, zna się na psach;-) Quote
mysza 1 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Ewa Marta napisał(a):Fajny facet, zna się na psach;-) Taaa, to on jakoś nie bardzo chciał oddawać Brunka ;) Quote
Recommended Posts