Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mysza 1 napisał(a):
Co ten Kaluchny taki jakiś bez życia? Przejedzony po Świętach? ;)

pozory mylą. Kaluszek to świrek:)
zawsze jak wracam z radości przez 15 minut lata jak nawiedzony z piszczącą zabawką, z tym swoim tupaniem. a jak na mikołajki dostal nową zabawkę - spał z nią w naszym łózku. jak jadł, nie mógł się zdecydowac, czy jeść, czy piszczeć zabawką. jak wylizywał już miskę, to wsadził sobie zabawkę do miski.

był Piotr, mamy nowe wyzwana, ale podejmiemy próby za 2 tygodnie, jak będę miała ferie.

Posted

ronja napisał(a):
pozory mylą. Kaluszek to świrek:)
zawsze jak wracam z radości przez 15 minut lata jak nawiedzony z piszczącą zabawką, z tym swoim tupaniem. a jak na mikołajki dostal nową zabawkę - spał z nią w naszym łózku. jak jadł, nie mógł się zdecydowac, czy jeść, czy piszczeć zabawką. jak wylizywał już miskę, to wsadził sobie zabawkę do miski.

był Piotr, mamy nowe wyzwana, ale podejmiemy próby za 2 tygodnie, jak będę miała ferie.

Super, że był Piotr. Marta, ile jestem Ci winna, bo przecież płaciłaś za wizytę z własnej kieszeni? Tym razem chciałabym zapłacić za całą wizytę bez względu na to ile psiaków było konsultowanych. Jakby nie patrzeć, Kajuś bardzo zyskuje dzięi tym spotkaniom. Już się nie mogę doczekać efektów nowych wyzwań:-)

Posted

Ewa, napisałam Ci pw. Piotr konsultował 4 psy, w tym naszego Karmelka, Pana Imciułę, więc absolutnie nie możesz płacić za wizytę. Kaluchny dostał tylko wytyczne do nowych ćwiczeń. Nie liczę go zupełnie w tej wizycie:)

Posted

[quote name='ronja']Siseto jest cudowna!!!!!!!! Robi postępy, jest tak kochana, że Bartek wieczory spędza z nią na kanapie w psim pokoju (to miłość jest:) )
A jaka obronna, niczym Imciułek ;)

Posted (edited)

[quote name='ronja']Ewa, napisałam Ci pw. Piotr konsultował 4 psy, w tym naszego Karmelka, Pana Imciułę, więc absolutnie nie możesz płacić za wizytę. Kaluchny dostał tylko wytyczne do nowych ćwiczeń. Nie liczę go zupełnie w tej wizycie:)

Moja kochana. To kolejna wizyta, za którą nie chcesz wziąć ode mnie kasy. Nie zgadzam się i już:-) Odpisałam Ci na PW i tej wersji będę się trzymać:eviltong:

[FONT=Calibri][/FONT]

Edited by Ewa Marta
Posted

wczoraj zaczęliśmy:)
początki jak zwykle trudne, nie chciał przechodzić nad kijem leżacym na ziemi, ale po chwili już skakał:) ten pies nigdy nie przestanie mnie zadziwiać:)
[video=youtube;n3bzYfmx43A]http://www.youtube.com/watch?v=n3bzYfmx43A&feature=youtu.be[/video]

Posted

No szok po prostu:-) Kaluszek, którego na początku wzięłyśmy za głupokla jest naprawdę super mądrym Kaluchem. Musiał tylko uwierzyć, zaufać i pokochać:-)
Szepnij mu Marta do wielkiego uszyska, że kupiłam już wątróbkę i jutro chcę upiec dla niego i innych łobuziaków ciasteczka:-) Jeśli jutro się nie uda, to najpóźniej w poniedziałek. Pewnie ostatnia dostawa została już dawno zjedzona;-)

Posted

fajnie, dziękuję za ciacha. przy skokach idzie nam bardzo dużo przysmaczków:) cieszę się, że wróciliśmy do ćwiczeń - dla mnie też to jest ważne, napędza mnie i daje ogromną radość:)
ps. mikołajkowe ciacha już dawno zjedzone:)

Posted

ronja napisał(a):
dziś zdobylismy 3 dziurkę na pachołku:)
muszę kupić profesjonalne koło do skoków:)

A gdzie się kupuje takie koło?
Ciasteczka upieczone, zabawki kupione i mam nadzieję, że uda mi się skontaktować z Agatą, żeby to wszystko zabrała do pracy:-)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
A gdzie się kupuje takie koło?
Ciasteczka upieczone, zabawki kupione i mam nadzieję, że uda mi się skontaktować z Agatą, żeby to wszystko zabrała do pracy:-)

dzięki wielkie
takie koło z regulowaną wysokością widziałam na allegro, ale do końca nie jestem przekonana co do stabilności. poza tym wolałabym raczej poprzeczkę. jeszcze popatrzę:)

mysza 1 napisał(a):
Obręcz płonącą jeszcze :evil_lol:

się zdziwisz kiedyś:)

Posted

ronja napisał(a):

się zdziwisz kiedyś:)

Przecież już się dziwię ;) nieustannie :evil_lol:

A pisałam jak mój Piotek pojechał do Bartka po cos tam i po powrocie mówi do mnie, że taki bardzo fajny piesek biegał po podwórku :p
I chociaż to niezwykłe, chodziło o Dżi Aj Dżołę ;)