Dorothy Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 http://allegro.pl/item927630183_piesek_czeka_na_pomoc_charytatywna.html jak dla mnie to jest naciagana aukcja anonimowej osoby, podpierajaca sie haslem dogomania. Skads kojarze tego psa,ale raczej nie z Siedlec, i wcale nie ma nuzycy grzybicy ani swierzba, jak rowniez nie jest slepy. Moze ktos go kojarzy? Zglosic do administratora allegro? Quote
Dorothy Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 nie ma nazwy zadnej fundacji, zadnej instytucji,zadnego imienia, zadnego miasta nie ma podanego, namiarow ani danych kontaktowych tez nie ma, chorob, o ktore posadzony jest pies wcale jakos nie widze na nim, jest zaglodzony ale nuzyca swierzb grzyb i slepota? Mysle ze ktos zarabia... Quote
elmira Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Moim zdaniem, to próba oszustwa. Napisane, jak by dziecko z 2 klasy pisało. Link nie prowadzi do żadnego wątku. No i oczywiście brak danych. Jeżeli ktoś miał dobre intencje, to niech lepiej nie wystawia już akcji, bo robi to wyjątkowo nieudolnie. Quote
Lionees Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='elmira']Moim zdaniem, to próba oszustwa. Napisane, jak by dziecko z 2 klasy pisało. Link nie prowadzi do żadnego wątku. No i oczywiście brak danych. Jeżeli ktoś miał dobre intencje, to niech lepiej nie wystawia już akcji, bo robi to wyjątkowo nieudolnie. Elmirko,to chyba jednak nie dobre intencje,a próba zarobku. Latam po różnych wątkach,a tego psa w życiu nie widziałam,a co by nie mówić,jest to pies,który łatwo wpadłby w pamięć:shake: BTW,skąd Ty jesteś???:-o;) Quote
Guest Elżbieta481 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ludzie kupują-już 5cegiełek sprzedanych.. A tak mi się wydaje,że ja tego psa widziałam na dogo,ale za Chiny Ludowe nie mogę sobie przypomnieć. Można zrobić jedno-wysłać pytanie do wystawiającego.. A to nie jest pies z Dobrocina? E Quote
burbono Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ja też uważam ze jest to próba oszustwa .Jedynie oprócz zagłodzenia to można zauważyć u tego psa jakieś podrażnienia oczu(może zapalenie spojówek) bo ma wyciek.Chorób skórnych też jakoś nie widzę. Quote
elmira Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='Renata5']Elmirko,to chyba jednak nie dobre intencje,a próba zarobku. Latam po różnych wątkach,a tego psa w życiu nie widziałam,a co by nie mówić,jest to pies,który łatwo wpadłby w pamięć:shake: BTW,skąd Ty jesteś???:-o;) A to taka dzielnica jest;) Jak byś wiedziała, to byś ze mną wtedy nie pojechala, co?;) Quote
Dorothy Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 wydaje mi sie ze na bank jest to pies z dogo, jakis ogolny watek nie wiem, katowicki? poslalam prosbe o wyjasnienie do admina allegro. Quote
wilczyca Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 nie wiem, może się mylę i nie chce też robić niepotrzebnego zamieszania, ale ten opis jest to opis z krakowskieg wątku Moona. Niestety nie wiem jak się wstawia link, ale tytuł tego wątku "Kiedyś był owczarkiem". Wątek Moona zaczyna się słowami:"Kiedyś był owczarkiem" a tu jest zmienione na "Kiedyś był pięknym pieskiem" Reszta jest z wątku i jedynie zostało opuszczone słowo "Towarzystwo" Quote
wilczyca Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 nie zdjęcie jest innego psa z jakiegoś innego schroniska (nasze nie przyczepia takich numerków do obróż - bo ta blaszka to chyba numer psa w schronisku) Quote
Dorothy Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 mamy zlokalizowanego bohatera http://www.dogomania.pl/threads/177176-Szkieletor-rufus-pod-skrzydaA-ami-animalsA-w-i-weta-czeka-na-dom-staA-y allegro to sciema pies jest pod opieka for animals podane w aukcji konto nie ma nic wspolnego z kontem for animals :p Quote
Lionees Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 No to już wiem,dlaczego nie kojarzyłam psiaka...porobili województwa,psiak jest w dolnośląskim,a ja generalnie latam na ogólnym dziale... Quote
Porta Nigra Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Właśnie miałam napisać, że to psiak z Wrocławskiego schronu. Strasznie wkurzające, że ktoś postanowił go wykorzystać :-( Przy okazji zapraszam na bazarek na naszą koszmarnie wychudzoną nowofundlandkę, gdyby nie futerko yo byłaby tak chuda jak on, waży 24 zamiast ok 55 kg. http://www.dogomania.pl/threads/180168-Jajka-Wielkanocne-A-wieczki-pA-ywajAE-ce-A-wiecznika-na-wychudzonAE-niufkAE-do-28-02?p=14136510#post14136510 Quote
Recommended Posts