Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie ma nazwy zadnej fundacji, zadnej instytucji,zadnego imienia, zadnego miasta nie ma podanego,
namiarow ani danych kontaktowych tez nie ma,
chorob, o ktore posadzony jest pies wcale jakos nie widze na nim, jest zaglodzony ale nuzyca swierzb grzyb i slepota?
Mysle ze ktos zarabia...

Posted

Moim zdaniem, to próba oszustwa.
Napisane, jak by dziecko z 2 klasy pisało. Link nie prowadzi do żadnego wątku. No i oczywiście brak danych.

Jeżeli ktoś miał dobre intencje, to niech lepiej nie wystawia już akcji, bo robi to wyjątkowo nieudolnie.

Posted

[quote name='elmira']Moim zdaniem, to próba oszustwa.
Napisane, jak by dziecko z 2 klasy pisało. Link nie prowadzi do żadnego wątku. No i oczywiście brak danych.

Jeżeli ktoś miał dobre intencje, to niech lepiej nie wystawia już akcji, bo robi to wyjątkowo nieudolnie.
Elmirko,to chyba jednak nie dobre intencje,a próba zarobku.
Latam po różnych wątkach,a tego psa w życiu nie widziałam,a co by nie mówić,jest to pies,który łatwo wpadłby w pamięć:shake:
BTW,skąd Ty jesteś???:-o;)

Guest Elżbieta481
Posted

Ludzie kupują-już 5cegiełek sprzedanych..
A tak mi się wydaje,że ja tego psa widziałam na dogo,ale za Chiny Ludowe nie mogę sobie przypomnieć.
Można zrobić jedno-wysłać pytanie do wystawiającego..
A to nie jest pies z Dobrocina?
E

Posted

Ja też uważam ze jest to próba oszustwa .Jedynie oprócz zagłodzenia to można zauważyć u tego psa jakieś podrażnienia oczu(może zapalenie spojówek) bo ma wyciek.Chorób skórnych też jakoś nie widzę.

Posted

[quote name='Renata5']Elmirko,to chyba jednak nie dobre intencje,a próba zarobku.
Latam po różnych wątkach,a tego psa w życiu nie widziałam,a co by nie mówić,jest to pies,który łatwo wpadłby w pamięć:shake:
BTW,skąd Ty jesteś???:-o;)

A to taka dzielnica jest;)
Jak byś wiedziała, to byś ze mną wtedy nie pojechala, co?;)

Posted

nie wiem, może się mylę i nie chce też robić niepotrzebnego zamieszania, ale ten opis jest to opis z krakowskieg wątku Moona. Niestety nie wiem jak się wstawia link, ale tytuł tego wątku "Kiedyś był owczarkiem". Wątek Moona zaczyna się słowami:"Kiedyś był owczarkiem" a tu jest zmienione na "Kiedyś był pięknym pieskiem" Reszta jest z wątku i jedynie zostało opuszczone słowo "Towarzystwo"

Posted

Właśnie miałam napisać, że to psiak z Wrocławskiego schronu. Strasznie wkurzające, że ktoś postanowił go wykorzystać :-(

Przy okazji zapraszam na bazarek na naszą koszmarnie wychudzoną nowofundlandkę, gdyby nie futerko yo byłaby tak chuda jak on, waży 24 zamiast ok 55 kg.
http://www.dogomania.pl/threads/180168-Jajka-Wielkanocne-A-wieczki-pA-ywajAE-ce-A-wiecznika-na-wychudzonAE-niufkAE-do-28-02?p=14136510#post14136510