sylwiaskalska Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 No i doczekalismy okularków dla psów ;) [IMG]http://lib.store.yahoo.net/lib/doggles/maindog.jpg[/IMG] [URL="http://store.yahoo.com/doggles/home.html"]http://store.yahoo.com/doggles/home.html[/URL] sklep jest w USA w Polsce nie ma takiego czegoś. Mają też fajne gadżety ubranka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasia i PePe Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 to ma sens;) przeciez psy tez maja prawo dobrze widziec podczas mgly, no i te filtry uv... :p :p :p kasia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olund Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Jak nie ma jak jest ?? :lol: [URL="http://www.czterylapy.pl/product.php?p=1406"]http://www.czterylapy.pl/product.php?p=1406[/URL] Tylko cena :roll:. No ale w końcu to produkt luxusowy. Zastanawia mnie tylko czy jest jakiś inny poza estetycznym powód do zakładania psu okularów?? Może jakieś wskazania zdrowotne, albo co?? Jak myślicie?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylwiaskalska Posted March 1, 2006 Author Share Posted March 1, 2006 [quote name='Olund']Jak nie ma jak jest ?? :lol: [URL="http://www.czterylapy.pl/product.php?p=1406"]http://www.czterylapy.pl/product.php?p=1406[/URL] Tylko cena :roll:. No ale w końcu to produkt luxusowy. Zastanawia mnie tylko czy jest jakiś inny poza estetycznym powód do zakładania psu okularów?? Może jakieś wskazania zdrowotne, albo co?? Jak myślicie??[/quote] A widzisz nie wiedziałam że nawet u nas jest do kupienia no cena troche powala :crazyeye: producenci tych okularów zapewniają że mają one chronić oczy przed pyłami, kurzem, ostrymi drobinami noszone przez wiatr no i zatrzymuja promienie UV. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigos Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Myślę, że mój psiak nie byłby zadowolony z takiego eksluzywnego prezentu (cena!!!!!!!!!!!!!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagutek Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Takie okulary mają sens, jeżeli wozi się psa otwartym samochodem albo w koszu motocykla :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebellia Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Przydatne są chyba też, jesli piesek ma chore oczy - musi być chroniony przed ostrym światłem etc... :razz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just-tea Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 hmm...może pieskom pracującym np. ratownikom przydałby się takie okularki, w końcu często pracują w ciezkich warunkach, gdzie pyli się i mogą występować substancje drażniące:hmmmm: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mi. Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 alo dla bernardyna odkopującego ludzi w śniegu :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebellia Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 [quote name='*luthien*']alo dla bernardyna odkopującego ludzi w śniegu :lol:[/quote] jeszcze by mu zaparowały :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mi. Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 hehe, no. ale szczerze to to jest dla uszczęśliwienia włąściciela, a pies by się w tym męczył po prostu. Uwarzajcie jak chcecie :shake: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just-tea Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 [quote name='*luthien*']alo dla bernardyna odkopującego ludzi w śniegu :lol:[/QUOTE] hehe raczej dla bernerdyna po godzinach pracy, na narty w sam raz :megagrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misio311 Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 naprawde niezły bajer hehehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olynda Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 naprawde te okularki są fajne... przecierz pies tez peweni ma trudnosci z widocznością podczas jakiejś mgły albo słońca fajna rzecz, a zarazem śmieszna :):):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwiezdny-wyslannik Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Takie okulary to bardzo przydatna rzecz,tylko,że podejrzewam,że pieskowi mogą przeszkadzać :shake: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greven Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Bardzo przydatne! Nie wyobrażam sobie, jak w słoneczny dzień pies ma prowadzić samochód bez takich okularów :cool1: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mi. Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 [quote name='Cavalierka']Takie okulary to bardzo przydat prna rzecz, tylko,że podejrzewam,że pieskowi przeszkadzać :shake:[/quote] o to mi właśnie chodzi..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parysówna Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 [quote name='Greven']Bardzo przydatne! Nie wyobrażam sobie, jak w słoneczny dzień pies ma prowadzić samochód bez takich okularów :cool1:[/quote] [B]Greven[/B], samochód to jeszcze pół biedy, gorzej z rowerem :lol: ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greven Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 [quote name='Parysówna'][B]Greven[/B], samochód to jeszcze pół biedy, gorzej z rowerem[/quote] A co powiesz na ścigacz? Ja bym psu nie pozwolił jeździć na motocyklu bez okularów :evil_lol: National Geographic nr 5 grudzień 2005/styczeń 2006, dodatek Traveler, str. 115 u góry: psy w okularach, jak by kto miał ochotę oglądanąć. Oprócz okularów mają jeszcze... daszki, albo czapeczki, trudno stwierdzić. Wg mnie przesada, ale psy w sumie nie wyglądają na udręczone tymi gadżetami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parysówna Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 [quote name='Greven']A co powiesz na ścigacz? Ja bym psu nie pozwolił jeździć na motocyklu bez okularów :evil_lol: [/quote] Hmmm... Motocykl... Ja bym dodała jeszcze do okularków skórzaną kurteczkę :lol: :evil_lol: Jak szpan to na całego :diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loona Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Ale nie zapominajmy o kasku - bezpieczeństwo przede wszystkim ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greven Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Wyobraziłem sobie mojego pitbulla w takich bajeranckich okularach a'la Matrix, czarnym kasku i czarnej, skórzanej kurteczce nabijanej ćwiekami :diabloti: Tak swoją drogą, to myślę, że pies nie odczuwał by szczególnego dyskomfortu nosząc okulary. Zobaczcie, większość psów dość szybko przyzwyczaja się do kagańca, szelek, kubraka, czy pasów bezpieczeństwa, a nawet bucików. Dlaczego więc nie do okularów? Może sprawię Tandzie takie na lato? Ona ma wrażliwe oczka :diabloti: Tylko niech stanieją.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebellia Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Greven - offtopicując - gdzie Twój ava z koniem? taki fajny był :razz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts