Hotel KADIF Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Becia66 napisał(a):Marcin wierzę w ciebie... Ja też wierzę w Marcina! Chłopina co i rusz dzwoni do mnie z info o Elfiku i Erce a ja albo "kolnij później", "teraz jestem w sklepie", "teraz łapię psa" ! Marcinie przepraszam Cię strasznie! :oops: Ale i tak wiesz, że Cię kocham! :iloveyou: I pamiętaj, że masz zahaczyć niebawem o Halinów... Tego nie odpuszczę, obiecałeś mi! :mad: Quote
Ziutka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 DIFciu, zrobiłam bazarek dla "naszego" :) Czakusia i pozwalam sobie tutaj wkleić link, może ktosik się na coś skusi ;) http://www.dogomania.pl/threads/192775-Dla-DZIECI-smakowe-słomki-do-mleka-SIPAHH-i-coś-dla-facetów-)-do-24.08.?p=15372023#post15372023 Quote
Hotel KADIF Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='Ziutka']DIFciu, zrobiłam bazarek dla "naszego" :) Czakusia i pozwalam sobie tutaj wkleić link, może ktosik się na coś skusi ;) http://www.dogomania.pl/threads/192775-Dla-DZIECI-smakowe-słomki-do-mleka-SIPAHH-i-coś-dla-facetów-)-do-24.08.?p=15372023#post15372023 Ja się skusiłam! Pierwszy raz w życiu kupuję coś na bazarku! Lećcie wszyscy, bo zabraknie a to bardzo słodki bazarro jest! Quote
Hotel KADIF Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 A ja z kolei zaproszę na dwa wątki, świeżo założone, dwóch "moich" hotelowych suczek. Jana została po roku oddana z adopcji w totalnej rozsypce psychicznej oraz śmieszna, malutka Smoli ! Zapraszam na wątki! :loveu: Quote
zdrojka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Po prostu nie wierzę w to, co czytam, widzę, oglądam!!! :crazyeye: Dłuuugo mnie tu nie było, ale wróciłam w końcu i zamierzam pobyć trochę dłużej. Elfik i ELZA są po prostu nie do poznania :multi: Nie zdążyłam ich poznać osobiście, co obiecywałam Ani od dłuższego czasu (nie bij :oops: ), ale nasłuchałam się i naczytałam dość, żeby wiedzieć, że adopcja będzie trudna, a tu takie wieści! Marcinie, uwielbiam Cię, z tym klonowaniem to na prawdę trzeba będzie pomyśleć :evil_lol: A co z tą Archimedesową Eureką? :cool3: Quote
malibo57 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 U Eureki nie możemy doczekać się na zdjęcie, choćby jedno, aktualne... Quote
Hotel KADIF Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 zdrojka napisał(a):Po prostu nie wierzę w to, co czytam, widzę, oglądam!!! Dłuuugo mnie tu nie było, ale wróciłam w końcu i zamierzam pobyć trochę dłużej. Elfik i ELZA są po prostu nie do poznania Nie zdążyłam ich poznać osobiście, co obiecywałam Ani od dłuższego czasu (nie bij ), ale nasłuchałam się i naczytałam dość, żeby wiedzieć, że adopcja będzie trudna, a tu takie wieści! Marcinie, uwielbiam Cię, z tym klonowaniem to na prawdę trzeba będzie pomyśleć A co z tą Archimedesową Eureką? E-R-K-A , kobieto... Nie Elza...:eviltong::evil_lol: A jeśli chodzi o poznanie... sama widzisz co tracisz nie przyjeżdżając do mnie. No, chociaż zawsze możemy się zwalić Marcinowi i Pani Ewie na głowę...:megagrin: Quote
zdrojka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Marcin coś pisa, że im się źle kojarzy i że ma być Elza... Ale może coś mi się pozajączkowało... :hmmmm: Quote
Hotel KADIF Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 zdrojka napisał(a):Marcin coś pisa, że im się źle kojarzy i że ma być Elza... Ale może coś mi się pozajączkowało... :hmmmm: Oczywiście, że masz rację! Ale ostatecznie została Erka :p. A ja nie mam wątku Małej. Nie mogę go znaleźć. Podeślesz mi na pw? Quote
Becia66 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Marcin - na wątku Eureki jest więcej zdjęć, da się coś wybrać, myśl chłopie o tej biednej psinie, proszę.... Quote
MarcinPe Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='Becia66']Marcin - na wątku Eureki jest więcej zdjęć, da się coś wybrać, myśl chłopie o tej biednej psinie, proszę.... myślę ciągle. i rozsyłam. nawet gdy jeżdżę po Polsce na spotkania autorskie, wspominam o niej i dzieciakom, i Bibliotekarkom. na razie nie ma odzewu.. :( gdybym tylko miał dom, a nie 2-pokojowe mieszkanie, to sam przecież bym ją wziął... ehhh :/ Quote
zdrojka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Ileż razy ja miałam ten sam dylemat w związku z małym mieszkaniem... Quote
wapiszon Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 MarcinPe napisał(a):myślę ciągle. i rozsyłam. nawet gdy jeżdżę po Polsce na spotkania autorskie, wspominam o niej i dzieciakom, i Bibliotekarkom. na razie nie ma odzewu.. :( gdybym tylko miał dom, a nie 2-pokojowe mieszkanie, to sam przecież bym ją wziął... ehhh :/ No to Marcinie, czas na zakup domu:evil_lol: Quote
Becia66 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 wapiszon napisał(a):No to Marcinie, czas na zakup domu:evil_lol: może jakaś zbiórka na dogo ? :diabloti: Quote
Hotel KADIF Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Becia66 napisał(a):może jakaś zbiórka na dogo ? To ja na początek zadeklaruję 5 zł miesięcznie! Albo nie.... Jak dla Marcina to 10 zeta! Niech ma chłopak....:evil_lol::eviltong: Quote
wapiszon Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 DIF napisał(a):To ja na początek zadeklaruję 5 zł miesięcznie! Albo nie.... Jak dla Marcina to 10 zeta! Niech ma chłopak....:evil_lol::eviltong: Ale za to Marcin przygarnie jeszcze trzy psiaki :) Quote
Hotel KADIF Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 wapiszon napisał(a):Ale za to Marcin przygarnie jeszcze trzy psiaki :) Właśnie na to liczę!;) Quote
MarcinPe Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Kochani Moi, Króciutka relacja z kolejnych tygodni/miesięcy spędzonych z Elfem.. Jest tak pełen życia, jest tak pogodnym i pełnym radości psem, że to aż niewiarygodne. Do każdego - czy to człowieka, czy psiaka - podchodzi z kredytem zaufania i merdającym ogonem. Wyjątkiem są sytuacje w domu, gdy ktoś zapuka do drzwi, wtedy Elf jest czujny i daje znak, że JEST i że CZUWA ;-) Dziś na spacerze mnie rozczulił. Znalazł zdechłego wróbelka. Piszczał nad nim, delikatnie trącał łapą.. a potem wziął w pyszczek i nosił. Bardzo delikatnie. Co jakiś czas kładł go na trawniku i sprawdzał, czy wróbelek przypadkien nie ożył... Wiem, że NIE powinien go nosić, ale widok był wzruszający. Kolejny rozdział do książki, którą o nim piszę. Jest już tytuł i sporo treści, skończę przed Nowym Rokiem. Ooo on jest tego wart! Niesamowicie dziękuję Wam, że dzięki Wam właśnie znalazłem takiego Przyjaciela. Marcin Quote
MarcinPe Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 lika1771 napisał(a):Marcin nikt nie chce mamy? promuję ją ciągle. i brak zgłoszeń... :( Quote
lika1771 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 MarcinPe napisał(a):promuję ją ciągle. i brak zgłoszeń... :( Dzieki szkoda mi Jej Quote
wapiszon Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 To może napisz o mamie Elfa w tej książce? Może w ten sposób znajdzie dom? Quote
MarcinPe Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Eureka już jest w tekście. I nawet na końcu jest wzmianka o niej, tak wprost: jeśli Ktoś by chciał.. itd. Ale może, do kiedy książka się ukaże, to Eureka jednak znajdzie swój domek.... oby Quote
wapiszon Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 A kiedy się ukaże i gdzie będzie można kupić? Quote
MarcinPe Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 wapiszon napisał(a):A kiedy się ukaże i gdzie będzie można kupić? Myślę, że do końca roku skończę ją pisać. Proces wydawniczy trochę trwa (redakcja, ilustracje, okładka itp.), ale jak dobrze pójdzie to przed wakacjami "Sposób na Elfa" będzie już we wszystkich księgarniach :D Quote
Recommended Posts