Kasia_zg Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Zaglądamy sie przywitać i zostawiamy mocne tulasy i pozdrowionka:loveu: Quote
Patikujek Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Cześć Kasia Ja też się ze wszystkimi witam i żegnam na 2 dni jednocześnie do zobaczenia w niedzielę:multi: Quote
BBeta Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Będziemy tęsknić... :diabloti: Pa :calus: Quote
Moniskaa Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Patikujek napisał(a):Cześć Kasia Ja też się ze wszystkimi witam i żegnam na 2 dni jednocześnie do zobaczenia w niedzielę:multi: Witamy i żegnamy... weź aparat ;p nowe zdjęcia z zajęć chcemy :] Quote
Patikujek Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 BBeta napisał(a):Będziemy tęsknić... :diabloti: Pa :calus: Mysia_ napisał(a):już tęsknimy :evil_lol:;) Uważajcie bo uwierzę:razz: moniska napisał(a):Witamy i żegnamy... weź aparat ;p nowe zdjęcia z zajęć chcemy :] Aparatu zapomniałam ale odkryłam że internet mamy w internacie Eriu napisał(a):To co, imprezka? ;) :diabloti:::evil_lol: No a jakże by inaczej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Patikujek Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Musiałam zobaczyć jak znów balujecie i opijacie mój wyjazd:PP Quote
Asia & Ginger Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Pati szpieguje, czy nie rozrabiamy. :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 jak widzisz jesteśmy grzeczne i nic nie zdemolowałyśmy tutaj :evil_lol: Quote
Patikujek Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 [quote name='Asia & Ginger']Pati szpieguje, czy nie rozrabiamy. :evil_lol: Trzeba was pilnować [quote name='Mysia_']jak widzisz jesteśmy grzeczne i nic nie zdemolowałyśmy tutaj :evil_lol: Nie zepsułyście nic tylko dlatego że nic się tutaj zepsuć nie dało:cool3: A tak w ogóle to WRóCIłAM Quote
rose Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Jak tam sie moja dziewczynka zachowywała?:eviltong: Grzeczna była?:eviltong: Quote
Pimpek Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Czeeeeeeeeeeeeeeść :cool3: Foteczik, ploooooooooooooooosze :lol: Quote
Patikujek Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 rose napisał(a):Jak tam sie moja dziewczynka zachowywała?:eviltong: Grzeczna była?:eviltong: Aż za grzeczna była:shake: Pimpek napisał(a):Czeeeeeeeeeeeeeeść :cool3: Foteczik, ploooooooooooooooosze :lol: Foteczek z Legnicy nie będzie bo tak jak pisałam aparatu nie wzięłam, ale jak koleżanka mi odda baterie z aparatu to zaraz porobię jakieś fotki Baksikowi:) Quote
BORA Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Pati pamiętasz naszą przygodę z tirem we Wrocławiu? :diabloti: W sobotę przywalił w nas tir :roll: W bok...jechaliśmy prawym pasem, a on jechał lewym i nagle stwierdził, że zmieni pas...szkoda tylko, że nas nie widział. Przypomina Ci coś ta sytuacja? :razz: No i mamy do naprawy drzwi i bok...dobrze, że wolno jechaliśmy i Tora z nami z tyłu nie jechała :shake: No i dobrze, że jego ubezpieczenie to pokryje, bo to oczywiście jego wina... Quote
Patikujek Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 wtedy się nam udało tym razem już nie...dobrze że nikomu nic nie jest ale widać tir miał w ciebie uderzyć:shake: No i ważne że was to nie będzie nic kosztowało bo nie byłoby wesoło Ty to masz ... Quote
Pimpek Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Patikujek napisał(a): koleżanka mi odda baterie z aparatu to zaraz porobię jakieś fotki Baksikowi:) No to fajnie :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 BORA napisał(a):Pati pamiętasz naszą przygodę z tirem we Wrocławiu? :diabloti: W sobotę przywalił w nas tir :roll: W bok...jechaliśmy prawym pasem, a on jechał lewym i nagle stwierdził, że zmieni pas...szkoda tylko, że nas nie widział. Przypomina Ci coś ta sytuacja? :razz: No i mamy do naprawy drzwi i bok...dobrze, że wolno jechaliśmy i Tora z nami z tyłu nie jechała :shake: No i dobrze, że jego ubezpieczenie to pokryje, bo to oczywiście jego wina... Borcia, Ty to masz pecha. :shake: Quote
Medorowa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Cześć koleżanko z grupy:multi::multi::multi: Jak było w szkole:diabloti: Quote
Medorowa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Cześć koleżanko z grupy:multi::multi::multi: Jak było w szkole:diabloti: Quote
Patikujek Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Dobry wieczór:multi: A co tu tak pusto?? Quote
Recommended Posts