Mysia_ Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 http://images33.fotosik.pl/52/9d0f651f849db9fd.jpg słoneczko :loveu: Quote
Patikujek Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='Asia & Ginger']http://images33.fotosik.pl/52/2b1f5eaea1343e2d.jpg Taki mały piesek a taaaka wielka paszczęka. :evil_lol: A co tak Pańcię ucięło? :cool3: Sama się wykadrowała:evil_lol: [quote name='Mysia_']http://images33.fotosik.pl/52/9d0f651f849db9fd.jpg słoneczko :loveu: No jak dzisiaj je zobaczyłam to aż mi się przyjemniej zrobiło Quote
Mysia_ Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 ja mam nadzieje, że już wiosna idzie :lol: Quote
Patikujek Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Ja też jak dla mnie śniegu już być wcale nie musi:) Quote
rose Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 http://images33.fotosik.pl/52/2b1f5eaea1343e2d.jpg jaki boski :D A my sie moze w piątek zobaczymy, bo planuje z Kara jechac do Legnicy:eviltong: Ale to jeszcze nic pewnego nie jest;) Quote
Patikujek Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Ale fajie Aniu:multi: A zostajesz do niedzieli?? Bo z piatku na sobotę nie będzie najciekawiej i spimy w internacie a z soboty na niedziele będzie więcej osób i oni spią w hotelu to może też tam na drugą nockę się przeniesiemy(tam będzie impreza ale to jak będziemy chciały) W takim razie do zobaczenia:) Quote
Patikujek Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Cześć Anetko U nas wszystko OK jak widać z resztą na zdjęciach:multi: A co tam u Ciebie?? Przygotowania do studniówki trwają?? A w ogóle kiedy ją masz?? Quote
Asia & Ginger Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='rose']http://images33.fotosik.pl/52/2b1f5eaea1343e2d.jpg jaki boski :D A my sie moze w piątek zobaczymy, bo planuje z Kara jechac do Legnicy:eviltong: Ale to jeszcze nic pewnego nie jest;) [quote name='Patikujek']Ale fajie Aniu:multi: A zostajesz do niedzieli?? Bo z piatku na sobotę nie będzie najciekawiej i spimy w internacie a z soboty na niedziele będzie więcej osób i oni spią w hotelu to może też tam na drugą nockę się przeniesiemy(tam będzie impreza ale to jak będziemy chciały) W takim razie do zobaczenia:) Ale macie fajnie. :cool3: Pati, a Wy tam do szkoły jeździcie, czy na imprezy? :razz: :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Asia & Ginger napisał(a):Ale macie fajnie. :cool3: Pati, a Wy tam do szkoły jeździcie, czy na imprezy? :razz: :evil_lol: no właśnie? :eviltong: Quote
Aga K Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Patikujek napisał(a):http://images33.fotosik.pl/52/2b1f5eaea1343e2d.jpg Baksik nie lubi całusków hhhahahahahahaha ............... aż sie zaksztusilam hhahahaha:crazyeye::lol::cool3: nie mogeee witam sie tak wogole :buzi: użekła mnie ta fotkaa hhahahaha pozdrawiam Quote
Patikujek Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Ja tam jadę po jedno i drugie a właściwie rano/do południa się uczę a jak wieczorm jest impreza to czemu nie korzystać??:evil_lol: Cześć AgaK:) Quote
Anecioreczek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Patikujek napisał(a):Cześć Anetko U nas wszystko OK jak widać z resztą na zdjęciach:multi: A co tam u Ciebie?? Przygotowania do studniówki trwają?? A w ogóle kiedy ją masz?? Taaak suknia u krawcowej sie poprawia (bo za chuda podobno jestem :o{ściema totalna babka sie chciała pewnie podlizac zebym droższą sukienke kupiła :D }) Facecika już mom:evil_lol: a Studniówka 4 stycznia:cool3: Kiedy idziemy na "soczek"?:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Anecioreczek napisał(a):Kiedy idziemy na "soczek"?:evil_lol: Pati od ostatniego dogomaniackiego spotkania w Poznaniu, nie pija już soczków, woli coś mocniejszego. :diabloti: Więc nie musicie się już kryć, wszyscy wiemy co to ma być ten "soczek". :eviltong: :evil_lol: Quote
Patikujek Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Asiuniu ja soczki pijam (czasami) ale to zależy od dnia, po poznaniu po prostu pijam częściej inne rzeczy:evil_lol: A na soczek musimy się kiedyś umówić, to się jeszcze okaże na kiedy Quote
Patikujek Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Mam kilka fotek zrobionych na wieczornym spacerku ale wstawię wam je jutro bo dzisiaj i tak coś mały ruch tutaj Quote
Mysia_ Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 o ja cieeeee... ja też chcę studniówkę, jeszcze raz :roll::eviltong: A co do Ciebie Pati, to ja już patrząc na Ciebie w przedszkolu wiedziałam, że z Ciebie pijak wyrośnie :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Patikujek napisał(a): A na soczek musimy się kiedyś umówić, to się jeszcze okaże na kiedy a no to ja czekam na date:cool3: Quote
Patikujek Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 ok To prędzej ja się dostosuję to Ty masz podobno całą masę nauki i na nic czasu nie masz Quote
Asia & Ginger Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Patikujek napisał(a):Asiuniu ja soczki pijam (czasami) ale to zależy od dnia, po poznaniu po prostu pijam częściej inne rzeczy:evil_lol: No w końcu zaczynasz wychodzić na ludzi. :evil_lol: Patikujek napisał(a):Mam kilka fotek zrobionych na wieczornym spacerku ale wstawię wam je jutro bo dzisiaj i tak coś mały ruch tutaj Dawaj fotki. :mad: Bez fotek nie ma ruchu. :evil_lol: Mysia_ napisał(a):A co do Ciebie Pati, to ja już patrząc na Ciebie w przedszkolu wiedziałam, że z Ciebie pijak wyrośnie :evil_lol: Czyli w końcu wyszło na jaw, że Pati już w przedszkolu zaczynała próbować "soczki"? :cool3: Quote
Patikujek Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='Mysia_']o ja cieeeee... ja też chcę studniówkę, jeszcze raz :roll::eviltong: Ja na swojej studniówce nie byłam i wcale nie żałuję Czyli w końcu wyszło na jaw, że Pati już w przedszkolu zaczynała próbować "soczki"? :cool3: Wypraszam sobie Mysza:mad: Ja w przeczkolu byłam bardzo grzeczna w ogóle to momentu aż zaczęłam jeździć do schroniska nie przeklinałam, a póki nie skończyłam liceum nie piłam z resztą musiałam jakoś maturę odreagować Asiu a Ty Myszy nie słuchaj bo to wredny gryzoń i tyle A w przedszkole jedynie co było nie tak to moje podbite oko na zdjęcich karnawałowych:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 No powiedzmy, że Ci wierzę. :evil_lol: Patikujek napisał(a):A w przedszkole jedynie co było nie tak to moje podbite oko na zdjęcich karnawałowych:evil_lol: A to podbite oko, to niby skąd się wzięło? :cool3: Quote
Patikujek Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Od brata Masz siostre więc nie wiesz jakie zagrożenie niesie ze sobą posiadanie młodszego brata:shake: Quote
Patikujek Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Dobra macie kilka fotków na odczepnego Na spacerze nic ciekawego:shake: Śnieg się topi, brudno zimno, błoto i zdjęcia w tym stylu Quote
Recommended Posts