Patikujek Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 http://pieskiswiat.boo.pl/mapa/index.php Wpisujcie się Każda pomoc się przydaje:) Quote
Patikujek Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 No, w galerii spacerowej są tez te zdjęcia:) Quote
Basia.sk8 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 A ja poważnie zastanawiam się nad rezygnacją z szkoły Quote
Pimpek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Jakie piękne te schroniskowe zdjęcia :loveu: To tak cudnie wygląda tyle psów na spacerku :loveu: I sobie biegają,brykają,bawią się :loveu: Quote
Mysia_ Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Pimpek napisał(a):Jakie piękne te schroniskowe zdjęcia :loveu: To tak cudnie wygląda tyle psów na spacerku :loveu: I sobie biegają,brykają,bawią się :loveu: dokładnie :loveu::loveu::loveu: Pati gdzieś dzisiaj wcieło :eviltong: Quote
Mysia_ Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Mona4 napisał(a):Na porodowke:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Patikujek Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Nie mam czasu ostatnio na neta miałam trochę załatwiania:) Basiu a czemu chcesz zrezygnować?? Pimpek zajrzyj tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19585 tu jest więcej takich ślicznych zdjęć Quote
Sara_i_Aris Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Cześć Pati :calus: Jak dawno u ciebie nie byłam :-o Tzn. byłam mimochodem, trochę poczytałam, ale nic nie pisałam. Zdjęcia piesków schroniskowych śliczne :loveu: Lubię patrzeć na taką gromadkę wspólnie brykającą, cudowne uczucie :loveu: http://images31.fotosik.pl/7/f46dae96362e3508med.jpg O, moja imienniczka :eviltong: Quote
Patikujek Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Cześć Sara:multi: ja muszę też do was w końcu zajrzeć ale kurczę czasu nie mam ostatnio:shake: Tak w ten weekend mam szkołę a co?? Quote
Asia & Ginger Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Patikujek napisał(a):Cześć Sara:multi: ja muszę też do was w końcu zajrzeć ale kurczę czasu nie mam ostatnio:shake: Tak w ten weekend mam szkołę a co?? Co Ty masz tak szkołę co tydzień? :-o Quote
Patikujek Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Co 2 tyg Asiu w ten weekend nie byłam Quote
BBeta Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Patikujek napisał(a):Co 2 tyg :crazyeye: Jaka to szkoła ?? :cool3: ;) Quote
Patikujek Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 zaoczna szkoła policealna, w kierunku technika weterynarii Quote
Mysia_ Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 pytałam apropo tego co Ci na gg wysłałam, ale raczej odpada :roll: Jakbyś nie dostała tego to tu przekopiuję : "Od tej soboty (potem w każdą nastepną) o godzine 11 przez 90 minut w schronisku, a raczej na terenach przy nim Pani Ala z Pastela poprowadzi szkolenie, które bedzie odbywać się co tydzień. Szkolenie pozwoli nauczyć nam schroniskowe psiaki pewnych komend i zachowania się w pewnych sytuacjach ;) Jesli chcesz wziąć udział musisz wybrac w miarę młodego psiaka (tak maksymalnie do 5 lat), który ma szansę na adopcję, a takiekie szkolenie mogło by mu w tym pomóc. Daj mi znac czy jesteś zainteresowana i z jakim psiakiem bedziesz chciała ćwiczyć ;)" Quote
Patikujek Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 na gg nic nie dostałam a jestem bardzo chętna jednak jesli mogłabym być co drugi tydzień?? Jak tak to będę ćwiczyć z Metrem oczywiście:):loveu: Quote
Recommended Posts