Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asia & Ginger']http://images23.fotosik.pl/107/e7ba227479ae2e10med.jpg
Ale rozkoszny widok. :loveu:
Baksik pewnie sobie myślał: Kto śmiał mnie obudzić!?! :mad:
:evil_lol:
A żebyś wiedziała - panicz pieroński

[quote name='Mona4']witamy milo:lol:
Mona jeszcze raz gratuluję wnuka i miło cię znów widzieć:)

[quote name='Mysia_']Pati on taki malućki, że by nikt go w tym internacie nie zauważył :evil_lol:
Trzymamy kciuki za pracę :cool3:
Może by i nie zauważył, ale jakby nie daj boże ktoś zapukał to na pewno by go usłyszeli
dzięki Myszka

Posted

Ale jestem zła, byliśmy z Baksikiem na Helence u babci i porobiłam mu trochę fajnych fotek(no by się okazało czy fajnych po ściągnięciu na komputer) ale kiedy wróciłam przed chwilą do domu okazało sie że aparatu zapomniałam:shake:
Jutro po niego pojadę to fotki powklejam:)

Posted

[quote name='Patikujek']A wy trzymajcie dzisiaj kciuki bo idę na próbę do pracy po południu i od tego zależy czy mnie przyjmą:kciuki::kciuki::kciuki:
Pati i jak tam praca? :cool3:

http://images23.fotosik.pl/108/32ab6e2768516e6emed.jpg
Ooo, macie śnieg, jak fajnie. :cool3: :diabloti:

[quote name='Patikujek']Ale jestem zła, byliśmy z Baksikiem na Helence u babci i porobiłam mu trochę fajnych fotek(no by się okazało czy fajnych po ściągnięciu na komputer) ale kiedy wróciłam przed chwilą do domu okazało sie że aparatu zapomniałam:shake:
Jutro po niego pojadę to fotki powklejam:)
Oj, widzę, że trzeba zacząć łykać lecytynkę. :cool3: Polecam Buer Lecithin, czy jak to się tam pisze. :evil_lol:

Posted

Na całe szczęście śniegu już nie ma, na całe nieszczęście teraz ciągle leje:shake:

A co do pracy to nici, najeździłam się jak głupia a nic z tego nie wyszło, z tego co wiem to w ogóle nikogo nie przyjęli z chetnych a tyle zamieszania narobili

kto chce mnie na staż przyjąć???

Posted

Ojoj bidoku, no może gdzie indziej się uda :).U nas tak samo lało wczoraj, teraz póki co cisza, ale pewnie po południu znów będzie paskudnie.

Posted

Patikujek napisał(a):
Na całe szczęście śniegu już nie ma, na całe nieszczęście teraz ciągle leje:shake:

A co do pracy to nici, najeździłam się jak głupia a nic z tego nie wyszło, z tego co wiem to w ogóle nikogo nie przyjęli z chetnych a tyle zamieszania narobili

kto chce mnie na staż przyjąć???

Pati a moze unasw Miechowicach u Kielczewskiego?

Posted

Mysia_ napisał(a):
nie ma lekko :roll:

nie ma, ale jakoś przezyję:D:D:D

Eriu napisał(a):
Ojoj bidoku, no może gdzie indziej się uda :).U nas tak samo lało wczoraj, teraz póki co cisza, ale pewnie po południu znów będzie paskudnie.

na pewno, a mi do tego jakoś szczególnie się ta praca nie podobała ale fundusze by się przydały:)

Mona4 napisał(a):
Pati a moze unasw Miechowicach u Kielczewskiego?

A kto to ten Kielczewski??

Posted

Wczoraj wieczorem podczas deszczu to wyskoczył tylko z klatki schodowej , obsiusiał róg budynku i z powrotem pędem bo co moknąć będzie:shake:
I siłą sie go nie wyciągnie

Posted

Mona4 napisał(a):
pati slonko wytnij mi z banerka bellisime:-( bladynka jestem i niepotrafie

Już ci wytne(a co się stało z Bellisimą???)
I napisz mi o co chodzi z tym panem K. co mi wcześniej o nim pisałaś

Mysia_ napisał(a):
Pati a co to za telefon sobie sprawiłaś z takim aparatem? :eviltong:

Nokia5200 kupowałam ją nie dla aparatu, ale myślałam że nieco lepszy ma:shake:
Ale po co mam aparat cyfrowy

Posted

Cześć BBeta ja też mam ochotę poleżeć z Baksikiem no ale niestety obowiązki, choź dziś i tak się wyleżałam bo coś mnie łapie:shake:

Myszka jutro w schronie się zobaczymy:D

Posted

Hej Asiu widze że mamy podobne poglądy czyli jak razem zamieszkamy to będzie problem, bo skoro żadna z łóżka wychodzić nie będzie to kto z psami na spacer pójdzie??? trza je będzie do kuwety nauczyć robić:evil_lol:

A ja się strasznie wkurzyłam bo robiłam sobie nowy banerek i narobiłam się jak głupia, wyszedł ładny a czasu straciłam że szkoda gadać a podczas zapisywania komp mi się na dobre zaciął i ani rusz i po pół godz czekania(nie chciałam wyłączać bo nie chciałam pracy tracić) sam się odciął jednak wszystko zniknęło, myślałam że go rozczasne:shake:

Posted

Patikujek napisał(a):
Hej Asiu widze że mamy podobne poglądy czyli jak razem zamieszkamy to będzie problem, bo skoro żadna z łóżka wychodzić nie będzie to kto z psami na spacer pójdzie??? trza je będzie do kuwety nauczyć robić:evil_lol:

Oj, chyba tak. Przynajmiej przez okres jesienno-zimowy. :evil_lol:

Patikujek napisał(a):
A ja się strasznie wkurzyłam bo robiłam sobie nowy banerek i narobiłam się jak głupia, wyszedł ładny a czasu straciłam że szkoda gadać a podczas zapisywania komp mi się na dobre zaciął i ani rusz i po pół godz czekania(nie chciałam wyłączać bo nie chciałam pracy tracić) sam się odciął jednak wszystko zniknęło, myślałam że go rozczasne:shake:

Też bym się wkurzyła. :angryy: To się nazywa złośliwość rzeczy martwych. :evil_lol: