rose Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 A zapomnialam jednego.. kiedy do Poznania wpadniesz?:p Quote
Patikujek Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 jak zarobie na bilet bo mam nie chce po woli kasy dawać:shake:Szkoła ją wykosztowuje A co do imprez to na 90% Kara idzie do mojej szkoły, wiesz co się wtedy będzie działo:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Patikujek napisał(a):a tam Mysza Nie chcesz chyba żebym wparzyła kiedyś do ciebie na imprezę i nie będę mówić głośno co w schronisku w szafce stoi:mad: Ja przeciez jest mbardzo grzeczne dziecko :diabloti: skąd wiesz, że jeszcze stoi? :evil_lol: Quote
Patikujek Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 No0 i właśnie o tym mówię:mad: To co wy juz w pracy pijecie:shake: I kto tu jest pijak:shake::mad: Quote
Mona4 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Pati to ten maciupek z fotki:loveu::loveu::loveu:ale niechce o tym pisac na dogo bo zaduzo dobrych ludzi tam czyta.wiesz o co chodzi:shake: Quote
Patikujek Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 ok A teraz PILNA SPRAWA W niedzielę w Zabrzu-Mikulczycach znajomi mojej babci znaleźli szczeniaka. Piesek jest boski, jednak mają już psa i nie mogą go zatrzymać, nie chcą też oddać go do schroniska ale jeśli nikt w najbliższym czasie sie nie znajdzie będą musieli:shake: Psiak jest brązowy z jaśniejszymi skarpetkami, na prawdę śliczny ale pilnie potrzeba domu, jak na razie rozwiesili ogłoszenia i dzwonili do schroniska ale nikt go nie szuka błagam pomocy, nie chcę żeby do schronu trafił a może znacie kogoś kto by chciał cudnego psiaka??? Quote
BBeta Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Dzień dobry :loveu::loveu::loveu: Widze nowy nick :diabloti: Ja niestety nie pomoge :shake: Quote
Patikujek Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Tak już kiedyś prosiłam o zmianę i wreszcie się udało A co do szczeniaka to później będę mieć zdjęcia:) Quote
Moniskaa Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Patikujek']moniska ja uczę się w policealnej szkole na kierunku technik weterynarii(na ostatnich zajęciach gadaliśmy o rozrodzie przez 8 godzin:shake: A stronka??? Proszę - http://studium.legnica.pl/ OO ale fajnie :multi: Ja, wcześniej chcialam też być weterynarzem...Ale jakoś potem odechciało mi sie bo źle robi jak np. oglądałam w tv operacje... Ale szkoda.. Bo bardzo bym chciała. A Tobie gratuluje :multi: Quote
Asia & Ginger Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Patikujek napisał(a):jak zarobie na bilet bo mam nie chce po woli kasy dawać:shake:Szkoła ją wykosztowuje A co do imprez to na 90% Kara idzie do mojej szkoły, wiesz co się wtedy będzie działo:evil_lol: Jak to idzie do Twojej szkoły? :-o :cool3: BBeta napisał(a):Dzień dobry :loveu::loveu::loveu: Widze nowy nick :diabloti: Też właśnie zauważyłam zmianę nicku. :cool3: Ja też chcę zmienić nick! :placz: Quote
BBeta Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='asia_pie']Ja też chcę zmienić nick! :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78611 ;) Quote
Mysia_ Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Patikujek napisał(a):ok A teraz PILNA SPRAWA W niedzielę w Zabrzu-Mikulczycach znajomi mojej babci znaleźli szczeniaka. Piesek jest boski, jednak mają już psa i nie mogą go zatrzymać, nie chcą też oddać go do schroniska ale jeśli nikt w najbliższym czasie sie nie znajdzie będą musieli:shake: Psiak jest brązowy z jaśniejszymi skarpetkami, na prawdę śliczny ale pilnie potrzeba domu, jak na razie rozwiesili ogłoszenia i dzwonili do schroniska ale nikt go nie szuka błagam pomocy, nie chcę żeby do schronu trafił a może znacie kogoś kto by chciał cudnego psiaka??? Rozmawiałam z tą babką... Dała to ogloszenie to TV kablowej? To jest też jakaś znajoma mamy Asi ;) Quote
Medorowa Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='BBeta']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78611 ;) O i mi się przyda:multi::multi:;) [quote name='Patikujek']ok A teraz PILNA SPRAWA W niedzielę w Zabrzu-Mikulczycach znajomi mojej babci znaleźli szczeniaka. Piesek jest boski, jednak mają już psa i nie mogą go zatrzymać, nie chcą też oddać go do schroniska ale jeśli nikt w najbliższym czasie sie nie znajdzie będą musieli:shake: Psiak jest brązowy z jaśniejszymi skarpetkami, na prawdę śliczny ale pilnie potrzeba domu, jak na razie rozwiesili ogłoszenia i dzwonili do schroniska ale nikt go nie szuka błagam pomocy, nie chcę żeby do schronu trafił a może znacie kogoś kto by chciał cudnego psiaka??? Trzymamy kciuki:p Quote
Kasia_zg Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Cześć Pati!! Foteczki Baksia fantastyze urocza mordeczka a focie z imprezki świetne ładnie wy tam sie uczycie ;) Trzymamy kciuki za maluszka :) Pozdrawiamy Quote
rose Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Oj jak Kara dołaczy do Ciebie to bedzie sie dzialo:evil_lol: Tylko zeby mi sie ona tam przy Tobie nie zgorszyla:mad: Quote
KaRa_ Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 rose napisał(a):Oj jak Kara dołaczy do Ciebie to bedzie sie dzialo:evil_lol: Tylko zeby mi sie ona tam przy Tobie nie zgorszyla:mad: :roll::roll::roll::roll: Quote
Patikujek Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Oj jak Kara dołaczy do Ciebie to bedzie sie dzialo:evil_lol: Tylko zeby mi sie ona tam przy Tobie nie zgorszyla:mad: Kara przy mnie??? Chyba odwrotnie tam to już nikt trzeźwy nie będzie A my musimy Karolinko się kiedyś dogadać co do wszystkiego Cześć Pati!! Foteczki Baksia fantastyze urocza mordeczka a focie z imprezki świetne ładnie wy tam sie uczycie ;-) Trzymamy kciuki za maluszka :smile: Pozdrawiamy Wielkie dzięki O i mi się przyda:multi::multi:;-) Ja też chcę zmienić nick! :placz: Coś mi się zdaje że Margo szybko zacznie żałować że pokazała że nicki można zmieniać:evil_lol: dzień doberek ;-) Dzień doberek OO ale fajnie :multi: Ja, wcześniej chcialam też być weterynarzem...Ale jakoś potem odechciało mi sie bo źle robi jak np. oglądałam w tv operacje... Ale szkoda.. Bo bardzo bym chciała. A Tobie gratuluje :multi: Może to i nie studia ale i tak się cieszę że w tym kierunku:) Kara ale się imprezy zaczną:D:D:D A zaraz fotki wrzucę Quote
Patikujek Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 No to fotki Najpierw maluch o którym pisałam. Dodam jeszcze że psiak ma około 3-4 mies. je sam z miski, i stara sie załatwiać na dworze chyba że nie wytrzyma:) Podobno są sygnały że jakaś pijaczka od kilku dni się z nim pętała po Mikulczycach i pewnego dnia kiedy już się upiła to go zgubiła:shake: A z takim kolegą - Jantarkiem mieszka na razie maluch:) Quote
Patikujek Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 A teraz Bax Trochę się złościł kiedy mu fotki robiłam:evil_lol: A potem przepraszał za złe zachowanie Quote
Patikujek Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 A potem powiedziałam magiczne hasło "idziemy" No i poszliśmy Quote
Asia & Ginger Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 http://images33.fotosik.pl/2/b36146f8891c62b7med.jpg No rzeczywiscie tylko trochę się złościł. :evil_lol: http://images31.fotosik.pl/2/d5061e3bb0f74486med.jpg Jakie fajne skarpetki! :cool3: A Kara zapisała się do Twojej szkółki? Można jeszcze? :cool3: Quote
Patikujek Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Można jak widać, straciła 2 zajęcia ale to już jej problem(jak to w opinii szkoły wygląda) Fajne no nie:loveu: Quote
Mona4 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Pati zobacz tego psa ktory jest u wandul na tymczasie! czy to nie rodzenstwo?:shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7977661#post7977661 Quote
Eriu Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ale śliczny ten szczenior :). Wszystkie te zabrzańskie maluchy coś w sobie mają :D. Pati widzę, że szykuje Ci się studiowanie, a nie nauka :D. Quote
Recommended Posts