Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

jak zarobie na bilet bo mam nie chce po woli kasy dawać:shake:Szkoła ją wykosztowuje

A co do imprez to na 90% Kara idzie do mojej szkoły, wiesz co się wtedy będzie działo:evil_lol:

Posted

Patikujek napisał(a):
a tam Mysza

Nie chcesz chyba żebym wparzyła kiedyś do ciebie na imprezę i nie będę mówić głośno co w schronisku w szafce stoi:mad:

Ja przeciez jest mbardzo grzeczne dziecko :diabloti: skąd wiesz, że jeszcze stoi? :evil_lol:

Posted

ok

A teraz PILNA SPRAWA
W niedzielę w Zabrzu-Mikulczycach znajomi mojej babci znaleźli szczeniaka. Piesek jest boski, jednak mają już psa i nie mogą go zatrzymać, nie chcą też oddać go do schroniska ale jeśli nikt w najbliższym czasie sie nie znajdzie będą musieli:shake:
Psiak jest brązowy z jaśniejszymi skarpetkami, na prawdę śliczny ale pilnie potrzeba domu, jak na razie rozwiesili ogłoszenia i dzwonili do schroniska ale nikt go nie szuka błagam pomocy, nie chcę żeby do schronu trafił a może znacie kogoś kto by chciał cudnego psiaka???

Posted

[quote name='Patikujek']moniska ja uczę się w policealnej szkole na kierunku technik weterynarii(na ostatnich zajęciach gadaliśmy o rozrodzie przez 8 godzin:shake:

A stronka???
Proszę - http://studium.legnica.pl/

OO ale fajnie :multi: Ja, wcześniej chcialam też być weterynarzem...Ale jakoś potem odechciało mi sie bo źle robi jak np. oglądałam w tv operacje...

Ale szkoda.. Bo bardzo bym chciała. A Tobie gratuluje :multi:

Posted

Patikujek napisał(a):
jak zarobie na bilet bo mam nie chce po woli kasy dawać:shake:Szkoła ją wykosztowuje

A co do imprez to na 90% Kara idzie do mojej szkoły, wiesz co się wtedy będzie działo:evil_lol:

Jak to idzie do Twojej szkoły? :-o :cool3:

BBeta napisał(a):
Dzień dobry :loveu::loveu::loveu: Widze nowy nick :diabloti:

Też właśnie zauważyłam zmianę nicku. :cool3:
Ja też chcę zmienić nick! :placz:

Posted

Patikujek napisał(a):
ok

A teraz PILNA SPRAWA
W niedzielę w Zabrzu-Mikulczycach znajomi mojej babci znaleźli szczeniaka. Piesek jest boski, jednak mają już psa i nie mogą go zatrzymać, nie chcą też oddać go do schroniska ale jeśli nikt w najbliższym czasie sie nie znajdzie będą musieli:shake:
Psiak jest brązowy z jaśniejszymi skarpetkami, na prawdę śliczny ale pilnie potrzeba domu, jak na razie rozwiesili ogłoszenia i dzwonili do schroniska ale nikt go nie szuka błagam pomocy, nie chcę żeby do schronu trafił a może znacie kogoś kto by chciał cudnego psiaka???

Rozmawiałam z tą babką... Dała to ogloszenie to TV kablowej? To jest też jakaś znajoma mamy Asi ;)

Posted

[quote name='BBeta']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78611 ;)
O i mi się przyda:multi::multi:;)
[quote name='Patikujek']ok

A teraz PILNA SPRAWA
Trzymamy kciuki:p

Posted

rose napisał(a):
Oj jak Kara dołaczy do Ciebie to bedzie sie dzialo:evil_lol: Tylko zeby mi sie ona tam przy Tobie nie zgorszyla:mad:

:roll::roll::roll::roll:

Posted

Oj jak Kara dołaczy do Ciebie to bedzie sie dzialo:evil_lol: Tylko zeby mi sie ona tam przy Tobie nie zgorszyla:mad:

Kara przy mnie??? Chyba odwrotnie tam to już nikt trzeźwy nie będzie

A my musimy Karolinko się kiedyś dogadać co do wszystkiego

Cześć Pati!!
Foteczki Baksia fantastyze urocza mordeczka a focie z imprezki świetne ładnie wy tam sie uczycie ;-)
Trzymamy kciuki za maluszka :smile:
Pozdrawiamy

Wielkie dzięki

O i mi się przyda:multi::multi:;-)

Ja też chcę zmienić nick! :placz:

Coś mi się zdaje że Margo szybko zacznie żałować że pokazała że nicki można zmieniać:evil_lol:

dzień doberek ;-)

Dzień doberek

OO ale fajnie :multi: Ja, wcześniej chcialam też być weterynarzem...Ale jakoś potem odechciało mi sie bo źle robi jak np. oglądałam w tv operacje...

Ale szkoda.. Bo bardzo bym chciała. A Tobie gratuluje :multi:

Może to i nie studia ale i tak się cieszę że w tym kierunku:)

Kara ale się imprezy zaczną:D:D:D

A zaraz fotki wrzucę

Posted

No to fotki
Najpierw maluch o którym pisałam. Dodam jeszcze że psiak ma około 3-4 mies. je sam z miski, i stara sie załatwiać na dworze chyba że nie wytrzyma:)
Podobno są sygnały że jakaś pijaczka od kilku dni się z nim pętała po Mikulczycach i pewnego dnia kiedy już się upiła to go zgubiła:shake:

A z takim kolegą - Jantarkiem mieszka na razie maluch:)

Posted

Ale śliczny ten szczenior :). Wszystkie te zabrzańskie maluchy coś w sobie mają :D.
Pati widzę, że szykuje Ci się studiowanie, a nie nauka :D.