Patikujek Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [SIZE=4]Hej Pati:loveu::multi: Kiedy kolejny spacerek ale tym razem tez z Miśkiem?:cool3: Pozdrawiamy z upalnego Bytomia:mdleje: jak się troszkę ochłodzi to możemy się znów wybrać na spacerek bo jak na razie to mi troszkę w tym futerku ciepło:shake: Wow, trawy ustąpiły przejście dla króla Bkasymiliana :modla: :loveu: Wiadomo ja jestem u siebie królem:D Suńka ślicznie ostrzyżona :loveu: Baksiu bez kokardki? :mad: No a co ty sobie myslisz muszę mieć kiedys wolne od tego badziewia, poza tym po domu i własnym ogródku nie lubie chodzić wystrojony Quote
marzenna79 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [FONT=Georgia]Witaj Baksymilianie Wielki i Patrycjo !!!!!!! :multi::loveu: Pozdrawiamy z gorącego Wybrzeża... :multi::multi: Ślemy gorące całuski dla Was... [/FONT] Quote
Dobcia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Witam w tej miłej galeryjce ślicznego pieska!:lol: [quote name='Patikujek_Zabrze'] Do pyszczka mu w tej obróżce i, choć on jest innego zdania, także w kokardce;):loveu: Quote
Patikujek Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Wy macie fajnie morze niedaleko:loveu: Witaj dobcia :loveu: Quote
Patikujek Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Hej ludziska!!! Kto z was tak dość regularnie ogląda "M jak miłość"??? To niech mi powie co się z Markiem stało bo ja po długiej przerwie obejrzałm 2 odcinki z Pati i sie połapać nie możemy co się tam dzieje:shake: Wiemy tylko że auto Marka wyjęli dzisiaj z jakiegos stawu czu cuś??? Quote
Mysia_ Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Wkopali mu ludzie od Petera i on im uciekł z auta prosto po koła jakiejś ciężarówki, teraz jest w szpitalu, ale nie miał przy sobie dokumentów ;) :evil_lol: Quote
zaba14 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Kurcze to tam takie akcje sie dzieja? :) musze w przyszlym tygodniu sobie kuknac :P Quote
Mysia_ Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 mój ulubiony serial to oglądam zawsze :evil_lol: :eviltong: Quote
Pianka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 To jest nudny, ciagle to samo. Ludzie się kłócą, zdradzają i godza:evil_lol: Ja tam wole W-11:eviltong: Quote
Eriu Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 A ja "Gotowe na wszystko", mimo, że zagraniczne :). Quote
Patikujek Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Gotowych na wszystko nie lubię akurat, M jak miłość oglądam sporadycznie, W11 też a najbardziej lubię Na wspólnej:) Potem powrzucamy fotki z wczorajszego wypadu:) Quote
Patikujek Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 No to biegiem:D Najpierw pochwalę się jak Pati urządziła okno w swoim pokoju(chyba z 2 godziny jej to zajęło:shake:) Zdjęcia nie bardzo udane ale nie dało się dalej oddalić) No jeszcze fotka ze spacerku rannego (chyba z przed wczoraj) CDN... Quote
Pianka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Gotowych na wszystko nie lubię akurat, M jak miłość oglądam sporadycznie, W11 też a najbardziej lubię Na wspólnej:) Potem powrzucamy fotki z wczorajszego wypadu:) Na wspólną też czasem lukne, bo zaraz po w-11 leci Jakie fajne ozdoby na tym oknie:p Quote
Patikujek Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 A wczoraj pojechaliśmy sobie do rodzinki do Maciejowa(to taka dzielnioca Zabrza) I tam poznałem Hamsterka Staruszek już ale lepszy od psycholek Pati bo nie miał zamiaru po mnie łazic:D No i poznałem 2 poooootwory:shake::placz: One chciały mnie głaskać w nieskończoność i męczyć a ja im dawałem do zrozumienia że już nie chcę a one dalej:shake: Jezuuuuu nigdy więcej:placz: Edytka(3 latka) i Kamila (7 lat) i oba potwory Nawet Patrycje zmieniły nie do poznania:shake: A potworke Edyte to Pati jeszcze na rękach nosiła(nie wiadomo za co:shake:) a to było jedyne stworzenie które w tym domu nie zgłupiało jueszcze Tylko podczas śpiewania troszkę fałszowało:evil_lol: A ja starałem się siedzieć sobie w kąciku: Potem to strasznie mi sie nudziło A potem potwory dorwały aparat:O:O:ORATUNKU...!!! Dobrze że w końcu poszliśmy do domu i mogłem się położyć:D JAK JA KOCHAM SWÓJ DOMEK:loveu: Quote
BORA Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Pati jaka mina :roflt::roflt::roflt: Pokaż się w galerii dogomaniaków :evil_lol: Quote
Aga K Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Hhahahahahaha jakie zajefajne ocie z minami :multi::multi::multi::multi: pozdrowionka :buzi: Quote
Patikujek Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Cześc Aguśki:loveu: A Pati się nie pokaże bo jest juz tam jej inne fajne zdjęcia:P Quote
Eriu Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze'] a to było jedyne stworzenie które w tym domu nie zgłupiało jueszcze Wygląda trochę jak Kermit :D. Ja tu widzę zacięcie artystyczne (firanka). Czyżby Baksiu nie przepadał za dziećmi? :> Quote
Sara_i_Aris Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Witaj Pati! [quote name='Patikujek_Zabrze'] Czemu Baksiu stoi tak daleko :placz: [quote name='Patikujek_Zabrze'] Wielki ziew z nudów :loveu: Quote
zuzolandia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 .lubie blueee ;-) to moj best of best kolorek;-) Zuzolka tyz mo ciagaty w kierunku bluee ehehehehehh;-) witanko i pozdrawianko;-) Quote
Patikujek Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 .lubie blueee ;-) to moj best of best kolorek;-) Zuzolka tyz mo ciagaty w kierunku bluee ehehehehehh;-) witanko i pozdrawianko;-) Ja z Pati też najbardziej na świecie lubimy niebieski no ale cóż moje ubranka są zielone bo taką smycz dostaliśmy i pod jej kolor reszta kupowana:) Czemu Baksiu stoi tak daleko :placz: Specjalnie kazała mi Pati zostać żeby tak troszkę z daleko fotka była:D Wygląda trochę jak Kermit :-D. Ja tu widzę zacięcie artystyczne (firanka). Czyżby Baksiu nie przepadał za dziećmi? :> Ja dzieci lubię ale do momentu kiedy na maltretują mnie a ta dwójka to na prawdę 2 potwory ciągle za mną latały i tarmosiły chodź Pati mówiła że mają przestać Pianka nie wyśmiewaj się z Pati:mad: Quote
Aga K Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Hejka :multi::multi::multi: spóźnione wszystkiego dobrego w dniu dziecka :buzi::buzi: Quote
Eriu Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Ja dzieci lubię ale do momentu kiedy na maltretują mnie a ta dwójka to na prawdę 2 potwory ciągle za mną latały i tarmosiły chodź Pati mówiła że mają przestać To widzę Baksiu, że mamy do dzieci podobne podejście :D Quote
Patikujek Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 A Pati to w ogóle dzieciaków nie lubi chyba że śpią:D Dzięki Agunia:D Quote
Recommended Posts