Eriu Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Masz rację, jak śpią to są nawet znośne. I pomyśleć, że moja mama pracuje w przedszkolu ... Quote
Asia & Ginger Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a): Pati :roflt: :loveu: Quote
Patikujek Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Co najciekawsze Pati chciała być kiedyś przedszkolanką ale z roku na rok jakoś coraz bardziej dzieciaków nie lubi:P Asiuniu:mad: a Pati w końcu na serwer wrzuciła foty to mozna wam je pokazać:) Najpierw w piątek na ogródku Pani starsza dała mi kwiatka A potem poszedłem na ogródek i pobawiłem się patyczkiem(troszkę duzym:o) a jak wróciłem z dworu to byłem straszliwie zmęczony CDN... Quote
Patikujek Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 A w sobotę poszliśmy na urodziny do dziadka i to całą rodzinką:D i była tam też Sunia:) I ja:loveu: KONIEC Quote
Aga K Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a): cuuuuuuuudoooo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: komentarz: "a ja pale faje, żuje trawe, pale faje za fają" :cool3::cool3::cool3::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::lol::lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Aga K Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 cholera, sie chłopok rzuca normalnie no :diabloti::diabloti::diabloti: szasta kasą i.... cygarami na prawo i lewo :lol::lol::lol: Quote
Aga K Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 hhahahahaha, nawet gdybym paliła cygara, to takich bym nie chciała :cool3: Quote
Patikujek Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 A mi bardzo smakują te cygara:D:D:D Są takie popularne wśród psów:D Quote
Aga K Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 hhehehe ty, noi właśnie ? co tojest ? zwykły oatyk czy ja źle widze :cool3: Quote
Patikujek Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 tak to jest patyk o takim fajnym kolorku:) Quote
Eriu Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a): Jaka morduchna śliczna :loveu:. A badylek to większy od niego ;). Widać, że Baksiu lubi wyzwania :D. Quote
Aga K Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):tak to jest patyk o takim fajnym kolorku:) niooo, i o takim regularnym kształcie ;) Skąd takego macie ? my tes chcemy ;) Quote
Patikujek Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Jak pan starszy ścinał drzewa to os tamtego czasu takie badylki leżą pod grillem i jak mi się nudzi to porwę od czasu do czasu jakiś:evil_lol: Cześć Eriu:D Quote
Aga K Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 tto my chcemy takiego badylka ;) przyślij nam w paczce ;A) tylko rozmiar dla noksa :D Quote
Eriu Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a): Cześć Eriu:D No, cześć:D. Aga K, ciekawe ile wyniesie koszt przesyłki ;) Quote
Patikujek Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Obiecuję że jak będe z Pati w twojej okolicy to ci taki patyczek w rozmiarze XXL przywioze:D Bo przesyłka to troszkę drogo by wyszła:shake: Quote
Pianka Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Kiedy z nim idziesz do fryzjera, bo chyba już czas. Cosik zarosnięty jest:evil_lol: Quote
Patikujek Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Nie wiem kiedy pójdziemy się strzyc, Patu mysli nad własnymi siłami, a jak nie to możę kiedyś z Moną się umówi ona tez potrafi:) Quote
zuzolandia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 .heheheheheheh sliczniutka foteczka;-) heheheh witanko i pozdrawianko!!!!! Quote
Kasia_zg Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Witam cieplusio ;)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Zajrzałam do Was i musze stwierdzić że bardzo milusio tu u Was :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Baksiu jest fantastyczny niesamowity ma kolorek i takie pokrecone te woski...cudny jest :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Miłego weekendu Wam życze...Pozdrawiam :)[/FONT] Quote
Recommended Posts