:: FiGa :: Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Cudo :loveu: http://images22.fotosik.pl/149/7a2953e23c00ffbe.jpg Wow :klacz: Quote
Patikujek Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Jeszcze w zyciu nie miałam takich nerwów:angryy: :angryy: :angryy: Miałam napisanych kilka dni temu 8 tys. postów a teraz nagle mam tylko 5 tys. i gdzie moje 3 tys postów:angryy: :angryy: :angryy: wsiąkło:angryy: :angryy: :angryy: Mam powoli dość tego forum http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=72476 Prosze jak ładnie wytłumaczone:angryy: :angryy: :angryy: Czyli od jakiegoś czasu posty pisane na Fotoblogach i Offach nie są wliczane w listę napisanych postów Ja i tak mam szczęscie bo znikły mi tylko 3 tys. postów a niektórym 30 tys...:angryy: :angryy: :angryy: Ja chyba powoli rzeczywisacie przeniosę się na inne forum:shake: Quote
Patikujek Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 To ostrzyżesz się w końcu czy nie! :diabloti: ;-). Pozdrawiamy wieczorową porą z Beziakiem. Podpadasz:mad: [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Witam Was ciepło alez tu u was piekne kwiatuszki :smile:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]I Baksio jak sie pieknie prezetuje...cudnie :loveu: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Miłego popołudnia...Mizianko dla Baksymilianka :smile:[/FONT] [FONT=Verdana]Witamy Kasiu i pozdrawiamy :)[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [SIZE=3] [FONT=Verdana][SIZE=2]Cudo :loveu: [/FONT][FONT=Verdana]http://images22.fotosik.pl/149/7a2953e23c00ffbe.jpg[/FONT] [FONT=Verdana]Wow :klacz:[/FONT] [FONT=Verdana]Dziękujemy z Pati za komplementy :D[/FONT][/FONT] Quote
Eriu Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Oj no już się nie denerwuj :calus: Wiem, że to przez te trzy tysiaki :razz: Quote
Patikujek Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 To że posty z fotoblogów nie są liczone do statystyk dla Pati jest obrażające bo to oznacza że Admin nie liczy się z osobami siedzącymi na fotoblogach a jest wielu takich którzy w ogóle za ten dział nie wychodzą:shake: Ale teraz mam dla was troszkę zaległych fotek było piękne niebo więc Pati je sfotografowała(ale na zdjeciach nie widać tego:shake: A to Lexa (7- mies dobermanka) suczka koleżanki Pati a kilka dni temu Pati wsuwała takie pyszności Teraz coś dla roślinolubnych ...i dla mucholubnych ...i oczywiście Baksolubnych Szkoda że ten post nie będzie wliczony do statystyk:shake: Quote
:: FiGa :: Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 http://images22.fotosik.pl/162/c152003be26d4613.jpg Z czego on sie tak smieje :evil_lol: Lexa jest cudna :loveu: Mi zniknęło 8 tys i nie narzekam :eviltong: Bardzo się ciesze że goopoty wypisywane na fb nie liczą mi się do licznika, o ^^ Pozdrawiamy ;) Quote
zaba14 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 A ja dziś widziałam Baksia :) i nawet mi ząbki pokazał.. KILLER! :P Quote
Patikujek Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Bo miałem zły humorek troszkę, i cięzki dzień do tego a to wszystko przez tą pogodę:) Quote
BBeta Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Piękne fotki nieba :loveu: A Baksymilianek jak zwykle uroczy :loveu: ;) Quote
Asia & Ginger Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Jaka ładna mucha! :loveu: ;) Bleee... :eek: [quote name='Patikujek_Zabrze'] "Szczęki III". :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Witam Słodkiego Baksymiliana :loveu: :) i jego pańcie:)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Cudne u Was te foteczki ale ta to mnie powaliła świetna jest Baksiu to ma zebiska:)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Miłego wieczorku zyczymy i tulaski przesyłamy:loveu: [/FONT] Quote
Guffi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Witam! Nadrabiam zaległości:multi: Czyż byś kręciła kolejną część "Szczęk"? Super zdjęcia;) Quote
Patikujek Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Witajce...:) Zębiska to ja mam ostrze codziennie:D A i witam Guffi :) Dzięki za pozdrowienia ja również pozdrawiam was wszystkich. A nowe fotki nie wiadomo kiedy będą bo Pati ma lenia na robienie zdjeć:D:D:D Quote
Eriu Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 A co ta Pati, wakacje ma czy co? :mad: Weź no tak Baksiu pozuj jakoś ładnie, to popsztryka może co ładnego. pozdrawiamy wieczorkiem Quote
Patikujek Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Pati ma wakacje a co:evil_lol: A zdjęcia może jutro jakieś zrobi bo przed chwilką mnie wykapała(straszne) i kleszcza mi wyjęła bo znalazła:shake: I teraz jestem piękny więc może jutro coś pstryknie:D:D:D: Quote
Eriu Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 O, a jaki śliczny avatarek. No, no, elegancki taki z nutką uroczości :loveu: Quote
Kasia_zg Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Witam wieczorową porą:) O tak tak śiczny avaterek:) To niech Pati wygoni lenia bo my to z niecierpliwością bedziemy czekac do jutro na foteczki pieknie wymytego Baksymilianka:) Podrawiamy i dobrej nocki zyczymy Buziaczki :) Quote
Patikujek Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Dorotko a co ty sie tak Pati podlizujesz???;) Kasiu Pati mówi że jutro na pewno coś wklei:) Quote
zuzolandia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 witanko i pozdrawiankoooooooooo ;-) fajnie usmiechnieta mordeczka w avku ehheheheeh ....!!! buziaczki Quote
Kasia_zg Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Dzień dobry Baksymilianku!! Witam cieplusio również Twoją pańcie :) Wpadamy by życzyć Wam milusiego dzionka Quote
Eriu Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Dorotko a co ty sie tak Pati podlizujesz???;) Czasem trzeba, już na studia ćwiczę :evil_lol: To my czekamy z niecierpliwością :razz: Quote
Asia & Ginger Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Pati dawaj fotki słodziastego Baksika. :razz: :loveu: :mad: Quote
Recommended Posts