Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']
A dzisiaj Pati zaczęła mnie uczyć wskakiwania na ręce:)
Ja się tego trochę boję, zawsze wydaje mi się że ona mnie nie złapie i zlecę ale powoli pokonuję strach i dzisiaj zacząłem wskakiwać jej już na coraz prostsze kolana:D A potem się zmęczyłem i powiedziała że na dzisiaj koniec i jutro ciąg dalszy:)

Tak wpadłam odwiedzić Waszą galerię, a tu widzę, że Baksiu nie leniu****e! I ciężko pracuje w te upały!:).
Pomiziaj ode mnie psinę i szczurasy :).
I tak wogóle to chciałam Ci podziękować. Bo dzięki Tobie mam tego malutkiego potworka brązowego :loveu: .
Pozdrawiamy serdecznie z Bezą :).

Posted

Gdzie tam my nic a nic nie leniu****emy:)
Pani ma wolne to ćwiczymy chodź mi się jakoś szczególnie nie chce:shake:
Później poani powkleja zdjęcia z piatkowego spacerku i z wczorajszych odwiedzin u mam państwa starszych:)

Posted

Hau wklejamy fotki:)

W piatek wieczorem poszliśmy sobie z pańcią na spacer. Poznałem Miska(bernardyna jej koleżnaki) ale nie było to szczególnie miłe spotkanie bo chciał mnie zjeść:shake:

poznałem też człapiace maleństwo

i jej mamusie. Biedna straciła oko w wypadku samochodowym rok temu:shake:

Mamusia też nie miała ochoty żebym się koło niej kręcił więc poszlismy dalej. Na jednej z ulic spotkalismy Maciusia:D Pani powiedziała że niespotkała jeszcze yorka z tak gęstym futrem ale on na prawdę miał włosy lepsze niż perułka:loveu:
A jego pani fryzjerka powiedziała że w zyciu nie strzygła psa o tak gęstych i grubych włosach:o
Ten to ma czupryne:D

Pati sobie jeszcze troche pogadała i potem poszliśmy dalej:)bo robiło się już ciemno a ja nie lubie chodzić po łąkach w ciemności

Szliśmy drogami,...

i łąkami...

Aż wreszcie doszlismy do domu:)
ale ja byłem zmęczony:shake:

Więc połozyłem się spać w satynowej po0scieli:loveu:

Kiedy leżelismy w nocy pani jakoś przekręciła się na ziemię a ona się śmiała że to ja ą zepchnąłem i zajełem całe łóżko:shake:

a potem była sobota:)

CDN...

Posted

CD...

I nadeszła sobota:) DZIEŃ MATKI!!(Pani powiedziała że to taki dzień w którym powinno się dawać mamusiom prezenty i byc dla nich strasznie miłym)
I w tym dniu Pani starsza pojechała odwiedzić swoją mamę i teściową(mamę Pana Starszego)
A że była ładna pogoda to siedzieliśmy sobie na balkonie:) Szkoda tylko że babcia między szczeble włożyła takie coś, takie brązowe i takie plastikowe i teraz nic nie widzę co się dzieje na dworze:shake:

Potem nudziło już mi się więc zaczęłem się wkurzać:shake:

I poszedłekm spać na kolana Pani starszej:)

No i niedziela:D
Odwiedziła mnie dzisiaj taka bokserka Kaja, kiedyś pani z Krakowa ją przywiozła i ona taka mała była a teraz taki mutant z niej wyrusł:shake:
Dobierała się do moich szczurów, moich:mad:

juak ktoś może lubić taką mordę:shake:

ale dzien się jeszcze nie skończył i może odwiedzi mnie Sunia:D:D:D Bo pani ma ją troszeczkę podciąć:)

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']Baksiu gdieś Ty spacerował??? :cool3: Chyba cały dzień ten spacer trwał :evil_lol:

:Dog_run: Nie no jakies 3 godz.:)

Posted

:painting:A ja lubię długie spacerki ten był i tak dośc krótki bo się ciemno robić zaczęło a do tego duszno strasznie:shake:

A i proszę mnie tu od panieniek nie wyzywać:mad:

Za jakieś pół godziny wstawimy z panią kolejną porcję zdjęc:):cool2:

Posted

Po południu wyszliśmy sobie troszke na ogródek była tam Sami9nie miała dzisiaj szczególnego humoru

i Kaja też tam była:)

a po chwili przyszedł nasz sąsiad Nero(Mysiu powinnaś go pamiętać)fajny pies ino troszku mody i gupi a do tego zbyt ruchliwy jak dla mnie:shake:

Nero fajnie się z Kajuszka bawił szkoda tylko że musi chodzić na smyczy:shake:Ale tak to jest jak się leci na oślep na ulicę:shake:

CDN...

Posted

CD...
Potem dołączyła także Suńka:)

Na poczatku była kudłata i puszyta...

Potem dorwała ją Pati:shake:...

I w efekcie wyszło coś takiego:

i mi się podoba:loveu:

i nadszedł czas na spacerek:) :multi: więc poszliśmy całą bandą pobiegać:) Znaczy się Ja Sunia i Nerok:)

A nawet my mamy z Sunizmo piękną fotkę

Z reszta ja sam mam też nie najgorszą:loveu:

Koniec!!!

Posted

Ale sunia odmłodniała po tym strzyżeniu. :crazyeye: :cool3:
Wyglada w tej fryzurce jak szczeniorek. :loveu: Bardzo mi się podoba. :p
[quote name='Patikujek_Zabrze']Na poczatku była kudłata i puszyta...

Potem dorwała ją Pati:shake:...

A nawet my mamy z Sunizmo piękną fotkę

Z reszta ja sam mam też nie najgorszą:loveu:

Baksiu jaki przystojniak. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

On był ze szczeniakami jakieś 2 mies. temu w małej kociarni zamkniety. I jak już wychodzili ci ludzie to on do nich podleciał i zdecydowali że on jednak z nimi pujdzie:) ma teraz koło roku:)

A my z sunią dziękujemy za komplementy:loveu:
Na tym zdjęciu ze zbliżenia to nie była jeszcze skończona:shake: Pati musiała jej jeszcze uszy wyrównać i w niektórych miejscach wycieniować:)

Ale i tak dzięki za komplementy:loveu:

Posted

wiedziałem Mysiu że będziesz wiedziała:)

Dzięki Eriu za pochwały dla Paty a ty wymiziaj ode mnie tego twojego wredziolka co latała za mną i mnie męczyła:P

Posted

Już wymiziana:) Ponadto pochwalić się pragnę, bo galerię sobie założyłyśmy. Aczkolwiek skromną póki co. Ale zapraszamy :D.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Słoneczne pozdrowionka z Śląskiego Zabrza przesyłają Pati & Baksymilian[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

Hej Pati:loveu::multi:
Kiedy kolejny spacerek ale tym razem tez z Miśkiem?:cool3:
Pozdrawiamy z upalnego Bytomia:mdleje:

Posted

Witaj Pati i przystojny Baksiu!

Wow, trawy ustąpiły przejście dla króla Bkasymiliana :modla: :loveu:

Słodki pysio i do tego kucorek :loveu:

Suńka ślicznie ostrzyżona :loveu: