Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

Świetne fotki :lol: dziś mnie nie było na wystawie niestety inne plany mieliśmy,jeśli chodzi o wczorajszy dzień to nie byłam z psem tylko z dzieckiem:evil_lol:
hmm podejrzewam ze to rasa basset griffon vendeen:cool1:

a to maltańczyk i howanczyk czy jakos tak:cool1:

a to shar pei tak jak myślałaś:eviltong:

pozdrawiam:lol:

Posted

One były w sobotę i ścigały się na dole na boisku z góry niestety nie starczało zoomu żeby zrobić coś widocznego a na dole na płocie wisiała cała masa transparentów i nic widać nie było.

Ale takie wyścigi przypominają wyścigi konne tylko nie ma dżokejó a psy lecą za takim szybko sunącym po ziemi workiem(takim czymś szeleszczącym) i próbują to złapać a są wypuszczane ze specjalnych bramek otwieranych na raz(tak jak przy wyścigach konnych)

Posted

A i wogóle wczoraj naoglądałam się tych psiaków w kucykach żę dzisiaj mnie coś wzięło i przy porannym szczotkowaniu zrobiłam taki kucyk Baksikowi i co najciekawsze od kilku godzin go nosi i nie próbował ściągnąć:D:D:D
Jednak nie mam żadnej ładnej kokardki i ma samą gumeczkę na główce:)
Za jakiś czas wstawie fotki jak wrzucę je najpierw na serwer:)

Posted

W nowej fryzurce w domu i na ogródku:loveu:

Domowe(jemu się fryzurka nie spodobała)

ale z czasem się przyzwyczaił i nie zwracał już na nią uwagi

Posted

Dzięki wszystki8m za odwiedzinki:loveu:
Też mi się podoba w kiteczce aprzy tej długości włosków rzeczywiście wygląda ona jak palma co najciekawsze sąsiedzi się mnie dzisiaj pytali czy dorobiłam się suczki:evil_lol:

Posted

Ciociu-ja Cie nie znam,, ale chyba juz lubiem. I chetnie sie z Toba zobaczem, i jeszcze z zuza ( wiesz, to moja panna:) ), Foxi ( to tez "moja dziewczyna" ). Tylk ten Twoj potfffffor mnie sie nie podoba i go zjem, bo jestem zazdrosny! Buziaki - Gutek p.s. sorry za byki, ale ja sie jeszcze uczem!

Posted

Guciu nie ma problemu a ja nie zamierzam ci panienki odbijać ja to już tak nie do końca jestem psim mężczycną:shake:
A panienki mnie nie interesują:D
A poza tym jak będziesz chciał kiedyś mnie zjeść to ciocia Patrycja cię zapiesci na amen:D

A w ogóle musze wam coś powiedzieć. Kiedy dzisiaj rano wyszłem na spacer z Pati i spotkalismy znajomą która kiedyś miała yorka. Zawsze mnie lubiła i jak dzisiaj zobaczyła mnie z palemką(ja jej nigdy nie nosiłem) to o mało co na śmierć się mną nie zachwyciła i kazała nam poczekać a sama pobiegła do domu, a jak wróciła to cała w skowronkach podarowała nam niebieską kokardkę po jej psiaku i przypieła mi do palemki teraz to już na prawdę jak panienka wyglądam:shake: Ale dzisiaj zakładam ją żęby sobie nie pomyślała że chcę ją urazić:loveu:
ZA chwilę powrzucam fotki z nową kokardeczką:evil_lol:

Posted

Ok to wrzucam fotki jutro, później możę porobię coś na ogródku jeszcze:)
Tak wygląda kokardka którą dostaliśmy

A tak wygląda mój pies w całej swojej okazałości

I kilka zbliżeń niezadowolonej morduli

i co myslicie o mojej dziewczynce:evil_lol:

Posted

Ja też się przyszłam przywitać:multi:
Wyszukiwałam w Twoim profilu galerii, bo podczas awarii mi pełno powypadało, a pamięć mnie zawodzi, więc teraz jak mnie ktoś odwiedzi, to od razu jest dodawany do subskrypcji;)
Baks ślicznie wygląda! Widzę, że już mu zdążyło odrosnąć futerko od mojej ostatniej wizyty:loveu:

Posted

Nawet nie wiecie jak się przed chwilą zdenerwowałam:angryy: :angryy: :angryy: :angryy::angryy:
Przeglądam sobie własnie allegro i znajduję 3 ogłoszenia od tej samej osby
http://www.allegro.pl/item196633784_york_z_shih_tzu_yorki_mieszaniec_mini_szczeniak.html
http://www.allegro.pl/item197608101_york_z_chihuahua_yorki_mieszaniec_mini_szczeniak.html
http://www.allegro.pl/item197614259_york_yorki_z_gryfon_mieszaniec_mini_szczeniak.html

człowiek założyła sobie chybva eksperymentalą hodowle polegającą na łączeniu małych ras....no przeciez mnie krew zalewa, i jeszcze za jakie pieniądze on sobie sprzedaje te psiaki:angryy: :angryy: :angryy: :angryy::angryy:
Ja rozumiem że przez przypadek spykła mu się suczka z psiakiem innej rasy ale 3 suczki??? Przecież mnie tu zaraz rozerwie..wrrrr....:angryy: :angryy: :angryy: :angryy::angryy:
Z takimi się powinno inaczej postępować