Patikujek Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Pożyjemy zobaczymy:) A teraz trochę fotek:) Najpierw sesja domowa:P Nochalek:evil_lol: i oczka:) Nie wiem jak zrobić ładne zdjęcie oczkom:( CDN... Quote
Patikujek Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 A teraz fotki z wystawy klubowej terrierów w Bytomiu Yorki Jack Russel Terriery Czarny terrier rosyjski Charty afgańskie Charty saluki Whippety Westy Jedna z dogomaniaczek z swoim Tafim Cleo należąca do kolejnej dogomaniaczki bgirl razem Baksymilian na zaprzyjaźnionym stoisku Iv San Bernard I na przystanku wykończony Quote
Patikujek Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 No słodkie maleństwo:loveu: Jutro będzie więcej fotek bo będzie tam krajówka:) Quote
Pegaza Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Hejka PATI hm a wiesz że Cię dziś widziałam :eviltong: gadałaś na tym stoisku zaprzyjażnionym:evil_lol: Quote
zaba14 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 a ten jest młodziutki? http://images20.fotosik.pl/363/4fe9b565ad73a1a3.jpg czy jakos tak zaniedbany? Quote
asiunia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a): Baksymilian na zaprzyjaźnionym stoisku Iv San Bernard I na przystanku wykończony Hej! Trza bylo zbijac kase za reklame :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Witaj Pati! Patikujek_Zabrze napisał(a): 'Patrzcie, jakie mam śliczne kły! Grrr!' :evil_lol: Patikujek_Zabrze napisał(a): Na bardziej wykończonego wygląda tutaj, bo aż język wystawił :eviltong: Quote
Mona4 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Pati zyjesz?:diabloti: czy cie moj Emir wykonczyl:evil_lol: Quote
Mona4 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 z wystawy wyjechala o16,:mad: a ja tu czekam na fotki.moze zeczywiscie moje Emirek ja wykonczyl ,tym ciaglym przesiadywaniem na jej kolankach:razz: Quote
Patikujek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Emirek no coś ty przecież wiesz że to mój faworyt w twojej sforze:) Ale ogólnie mam dość na wystawie byłam już o 9.30 a dojechałam do domu na 17.30 i byłam trochę zmęczona więc jak na razie nie miałam sił wstawiać fotek:P Ale zaraz zacznę:D Hejka PATI hm a wiesz że Cię dziś widziałam :eviltong: gadałaś na tym stoisku zaprzyjażnionym:evil_lol: __________________ to czegoś się wredziolu nie odezwała, a jesli jeszcze do tego byłas z psiakiem to :mad: ty wiesz że chciałam go poznać:mad: a ten jest młodziutki? http://images20.fotosik.pl/363/4fe9b565ad73a1a3.jpg czy jakos tak zaniedbany? Poi pierwsze był młodziutki (10 mies mikał) Po drugie nie brał w ogóle udziału w wystawach tylko się ścigał więc go podcinali dość krutko:) Hej! Trza bylo zbijac kase za reklame :evil_lol: Spoko, spoko dostałam trochę fajnych kosmetyków:D:D:D A dzisiaj miałam jeszcze gorszą robotę bo trzymałam namiot żeby nie odleciał:evil_lol: Na bardziej wykończonego wygląda tutaj, bo aż język wystawił :eviltong: Wczoraj też było ciepło a do tego ten stres przy tych wszystkich psach:shake: Ciekawe gdzie się ta Pati podziewa? :evil_lol: ODPOCZYWA!!! Quote
anetta Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Zaba, cos mi sie wydaje ze on/ona jest z klasy uzytkowej :) Nawet na dwoch fotach sa charty z numerkiem, tylko sie teraz zastanawiam po co im numerki na wystawie :hmmm: Czy tam byly tez wyscigi? edit: ooo Pati juz wyjasnila ;))) Quote
Patikujek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Myslę że za jakies 15 min będą fotki a częśc wyślę ci Mona na maila w orginalnym, rozmiarze jak chcesz (tylko musisz maila podać:) Quote
zaba14 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ja oczywiście się na chartach nie znam nic a nic, dlatego zadałam pytanie ;) teraz już wiem czemu psiak tak wygląda ;) szkoda, że nie pojechałam na wystawe, nigdy nie widziałam wyścigów chartów.. :shake: Quote
Patikujek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Najefektowniejsze w biegu były whipety i polskie reszta nbie ma już tej szybkości a co poniektóre to jak juz wiedziały o co chodzi to na skróty biegły:evil_lol: No to ja zaczynam z fotkami a będzie tego trochę mam 80:) Zaczynamy Tak wyglądał mój Baks po powrocie z wystawy wczoraj i jedziemy z wystawa Owczarki niemiecki Pies, który otrzymał nagrodę specjalną pana Nowaka Moja ukochana rasa - biały owczarek szwajcarski i mój faworyt ostatnich wystaw pies z Czech - Dragon:loveu: jedyna suka w rasie - dość młoda i krótkowłosa Dragon(pierwsza lokata) i jego konkurent(do zdjęć to on pozować potrafi) Terier Irlandzki(pełnej nazwy nie pamiętam) Hovowart( mam nadzieję że dobrze napisałam) Nowofunlandy Czarny terier rosyjski CDN... Quote
Patikujek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Amstaff Bernardyn Borded collie - jak dobrze pamiętam Bobtail Buldog angielski Staffik Wilczarze irlandzkie zapomniałam nazwy:shake: Basset hound(piękny co nie?) Foksteriery szorstkowłose CDN... Quote
Patikujek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Sznaucery miniaturowe Sznaucer średni Leonbergery nie znam nazwy Golden Duzo szwajcarski pies pasterski Berneńczyk Rodhesian Chichuachua długowłose Dog de bordeaux Briardy CDN... Quote
Patikujek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Dogi niemieckie (7-mies. Bartuś doskonale wymył mi twarz) Grydonik brukselski Bulterier Owczarek podchalański Zdawało mi się żę to Shar pei, ale coś mi nie pasuje Kaukaz Grzywacze chińskie Pudle Maltańczyk Yorki CDN... Quote
Patikujek Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Chart afgański Nikifor Mona4(ta z lewej) jej córka Karolina i jedna z dogomaniaczek(nie znam nicku) potem psy(kolejno od lewej)Malinka, Emiś ...i Niki Malinka ...z Moniką Emir Oboje KONIEC Quote
Recommended Posts