BORA Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Pati gratuluję :multi: Już po wszystkim? Czy jeszcze coś zostało? :lol: Quote
Patikujek Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Tak wreszcie po wszystkim teraz mam już luz:) Quote
Patikujek Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 http://pedigree.pl/Psygora/pl-pl/Konkurs+na+zdjecie/glosuj/?pid=16643 GŁOSOWAĆ:mad: Quote
Patikujek Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Po 1 pamietajcie żeby głosować!!!!!! Po 2 ja jutro będę na wystawie w Bytomiu czy ktoś też będzie?? Quote
Patikujek Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Czyzby Mikołajka nie mieli z kim zostawić???;:) Quote
Mysia_ Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 nie, muszę pilnowac faceta, ktory robi remont w wc ;) Quote
Asia & Ginger Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Pati i Mysia, gratuluję Wam zdanej maturki. :mdrmed: :Rose: :klacz: :loveu: Quote
Patikujek Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Facetów to zawsze trzeba pilnować nie ważne czy starych czy młodych:evil_lol: Wielkie dzięki Asiu:) Quote
KaRa_ Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Patikujek gdzie zamierasz sie wybrac na te studium weterynaryjne?? Quote
Patikujek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Chciałam iść do Wrocławia, tam jest zaoczne jednak troszkę drogo tam chcą 350zł/mies. Jakby doliczyć do tego zakwaterowanie i wyżywienie to jest to conajmniej 600zł./mies Raczej nie stać mnie na to:shake: Teraz próbuję się dodzwonić do legnicy jeszcze, zobaczymy ile tam sobie życzą?? Quote
Mysia_ Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 może lepiej pomyśl o jakims dziennym czyba, że nie ma? :roll: Quote
KaRa_ Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Chciałam iść do Wrocławia, tam jest zaoczne jednak troszkę drogo tam chcą 350zł/mies. Jakby doliczyć do tego zakwaterowanie i wyżywienie to jest to conajmniej 600zł./mies Raczej nie stać mnie na to:shake: Teraz próbuję się dodzwonić do legnicy jeszcze, zobaczymy ile tam sobie życzą?? Byłam w tej szkole Meritum we wtorek we Wrocku i nawet przyzwoicie to wyglada;). Ja planuje (a raczej moja mama za mnie planuje:shake:),ze tam na weekendy chodzic,a w tygodniu na studia na zootechnike:roll:. Wiesz czasem nie liczy ile za miesiac licza ale jaka kadra i gdzie...bo tu beda zajecia w labotoriach uniwersytety przyrodniczego wiec calkiem dobrze wyglada to. Quote
Patikujek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Ja bym tam chetnie poszła ale nie stać mnie na to:shake: A nie słyszłam o tym kierunku o dziennych i bezpłatnych :shake: Quote
KaRa_ Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Ja bym tam chetnie poszła ale nie stać mnie na to:shake: A nie słyszłam o tym kierunku o dziennych i bezpłatnych :shake: Ja tez nie slyszalam bo przeciez takie szkoly na ludziach musza zarabiac. Quote
Patikujek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Ludzie co ja mam robić??? Na szkołę w Wrocku mnie nie stać w Legnicy nikt nie odbiera (więc nie wiem jakie koszty ale jak przypuszczam podobne) a nie mam pojęcia w jakim innym kierunku bym iść mogła??? Moi rodzice w życiu się nie zgodzą żebym sobie rok darowała(chociaż ja chciałam) Quote
Pianka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Idź na takie studia, których nie będziesz żałowac. A jak chcesz te technikum, to zrób tak jak Eria, ona jeździ do Warszawy raz w tygodniu. Napisz do niej, napewno ci coś napisze o tej szkole:p Quote
zaba14 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Pianka napisał(a):Idź na takie studia, których nie będziesz żałowac. A jak chcesz te technikum, to zrób tak jak Eria, ona jeździ do Warszawy raz w tygodniu. Napisz do niej, napewno ci coś napisze o tej szkole:p ten sam kierunek co w wrocławiu w dodatku droższy i w tym roku się kończy :eviltong: Quote
Patikujek Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 no duzo droższy z tego co Eria pisała to płaci 450zł./mies a do tego droższy dojazd tam niż do wrocławia:( Myślałam że3b y w tym roku rzeczywiście się za chemię wziąć i w przyszłym roku na weterynarie zdawać jednak z tego co wiem to tam jest wielu chetnych a ja jak przypuszczam samych piatek z matury mieć nie będę A poza tym mama nie zgadza się na stratę roku(jej zasady puki mieszkam pod jej dachem - jak ona to mówi) Quote
Pianka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Pati nie wiem co ci doradzić. Moze jakiś kurs na fryzjera psów? Quote
Mysia_ Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Pati, a jakbyś przez ten rok poszła do pracy i za rok jeszcze raz maturkę pisała? Ja jak nie dostnę się na weterynarie to chcę tak zrobić... A może zootechnika jesli nie weterynaria? Tam jest łatwiej się dostac.... Quote
Patikujek Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Tylko co po zootechnice moge robić A o tej opcji z praca myslałam ale moja mama na to nie pójdzie, ona się zgadza żebym chemie w przyszłym roku zdawała ale mam iść gdzieś do szkoły na ten czas:shake: A z nią nie ma łatwo się dogadać Ja własnie o tym fryzjerstwie myślę(o kursie w łodzi) Tylko muszę się dowiedzieć jak w Zabrzu sytuacja wygląda bo we Wrocławiu jak jestes zarejestrowana w urzędzie dla bezrobotnych to musisz najpierw wyłozyć za ten kurs a potem urząd po jego zakończeniu ci zwraca kase:) W przyszłym tygodniu przejdę się do UdB i popytam o to wszystko:) Quote
Mysia_ Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 no to powodzenia ;) Podobno po pierwszym roku zootechniki można przenieśc się na weterynarię, bo są te same przedmioty :p Ala (ta ktorej nie lubimy:eviltong: ) studiuje właśnie zootechnikę, miała plan , ze sie przeniesie na weterynarię, ale zootechnika bardzo jej się spodobała ;) Quote
Pianka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Ja znam pare osób, ktore studiują zootechnike i im się podoba. Pati co można robić? Wszystko co związane ze zwierzetami oprócz ich leczenia. Przy niektórych rzeczach potrzebne sa kursy ale to da sie zrobić. Ja własnie o tym fryzjerstwie myślę(o kursie w łodzi) No to jak myślisz o tym. To czemu nie spróbowac? W końcu to coś konkretnego, nie?:p Quote
Recommended Posts