Patikujek Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Dzieki wam BORA i basiulka22tychy nie pamiętam kiedy dostałam od tylu osób zyczenia:loveu: A i musze się pochwalić:) zamówiłam sobie dzisiaj w jednym ze sklepów internetowych aparat:D, pokrowiec i ładowarkę(kazda rzecz w innym miejscu) i mam nadzieję żę szybko te rzeczy dojdą bo chciałabym je mieć najpóźniej przed zlotem!!! Quote
Alynkaaa Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 oooooo:(:(:(:( nie bylo minie kilka dni i taka imprezka mnie ominela:( to nie ferrrrrr....... no coz spoznione ale z glebi serduszka : zyczyc wiecej niz wszystkiego nie moge a wiec wszystkiego najlepszego co tylko sobie wymazysz a pzredewszystkim dłuuuuuuuuuuuuuuuuugich lat szczescia z ukochana psinka:):Dog_run::tort::tort::bday::bday::new-bday::new-bday::laola: Quote
Mysia_ Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Hey Pati i jak się czujesz jako pełnoletnia? :eviltong: To czekamy na fotki Baksia lepszej jakości niz zwykle :p Quote
asiunia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Hej! Spoznione ale bardzo szczere:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Pakujek wszystkiego naj naj lepszego (spóźnione, ale szczere) Quote
Mysia_ Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Z tego co mi wiadomo to w najbliższym czasie nie będzie nowych fotek Baksia :-( Pati ma remont i została bez netu :roll: Ale potem... :razz: Quote
Dosia&Borys Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 I jak urodzinki się udały? gratulujemy aparaciku, i czekamy na foteczki :) ja obchodziłam 15 urodziny. :) dzieki za zyczenia :loveu: pozdrawiam i zapraszam do nas ;) Quote
leemonca Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):Z tego co mi wiadomo to w najbliższym czasie nie będzie nowych fotek Baksia :-( Pati ma remont i została bez netu :roll: Ale potem... :razz: potem to nas nimi zasypie i nie będziemy robić nic innego tylko oglądać fotki Baksika! Aż się serwer zamuli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mi. Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 basiulka22tychy napisał(a):Dziś Twoja 18-tka. Kończy się życie pod specjalnym nadzorem. Nareszcie nadszedł czas, kiedy wszystkie drzwi stają przed Tobą otworem! * Prawdziwej miłości wiele radości wspaniałych orgazmów zwariowanych odjazdów łóżka bez wibratora kochanka,-nie amatora portfela pełnego i życia udanego *:):):):):):)) ale odjazdowe:D:D:evil_lol: :evil_lol: Przesyłam spóźnione zyczenia!!!:BIG: :new-bday: :bday: :tort: :cunao: :laola: :bigcool: :buzi: :calus: :angel: :Cool!: :laugh2_2: Quote
Mysia_ Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Jakoś tu smutno bez nowych fotek - Pati remontuj szybciej to mieszkanie :eviltong: Quote
diabelkowa Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='basiulka22tychy']Dziś Twoja 18-tka. Kończy się życie pod specjalnym nadzorem. Nareszcie nadszedł czas, kiedy wszystkie drzwi stają przed Tobą otworem! * Prawdziwej miłości wiele radości wspaniałych orgazmów zwariowanych odjazdów łóżka bez wibratora kochanka,-nie amatora portfela pełnego i życia udanego *:):):):):):)) tez sie pod tym podpisuuje :] i fotki fotki fotki ! Quote
Patikujek Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 SŁUCHAJCIE MUSZĘ WAM COŚ SUPERNISTYCZNEGO POWIEDZIEĆ: WRÓCIŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po pierwsze dzięki za życzonka dla tych którym jeszcze niue dziękowałam:) Po drugie mam kilka fotek ale wstawie je troszkę póxniej a jak dostane aparat to będzie duzo fotek:) Ja na razie spadam a i powiem że nie czuje si jakoś doroślejsza z powodu tj 18 jedyne co mama teraz nie może mi zabronić wychodzenia na całą noc:) Quote
BORA Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze']SŁUCHAJCIE MUSZĘ WAM COŚ SUPERNISTYCZNEGO POWIEDZIEĆ: WRÓCIŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUPER!!! :Cool!: [SIZE=2]Wy już na pewno jedziecie we wtorek na zlot? Ja jeszcze nie wiem czy będę jechała pociągiem. Jak samochodem to byłabym w środę raniutko, obudziłabym was :diabloti: Quote
leemonca Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Prostestujemy przeciwko wybijaniu psów w Chinach (to już 50 tys.) POMÓŻ!!! podpisałam się Quote
Patikujek Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Wielkie dzięki naprawdę nie rozumiem jak można być tak zacofanym:shake: Ludzie podpisujcie się w ankiecie to nic nie kosztuje ani duzo czasu nie zajmuje:):mad: Quote
leemonca Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Wielkie dzięki naprawdę nie rozumiem jak można być tak zacofanym:shake: Ludzie podpisujcie się w ankiecie to nic nie kosztuje ani duzo czasu nie zajmuje:):mad: może to nie kwestia zacofania, tylko inna mentalność tego narodu? Quote
BORA Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Jadę we wtorek na 1000000% Ja też :lol: Od 11:46 trochę się pozmieniało :evil_lol: Quote
nathaniel Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Dziewczyny, a może jakis spacerek? :evil_lol: Quote
bigos Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Jadę we wtorek na 1000000% A ja w środę:multi::multi::multi: Do zobaczonka:loveu: Quote
Patikujek Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Jasne że do zobaczonka :):):) A muszę się pochwalić że pierwsza rzecz do aparatu już mi dzisiaj przyszła(każda rzecz w innym sklepie była kupowana) mam pokrowiec na aparat jutro bądź po jutrze powinnam dostać sprzęcik:) Quote
nathaniel Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 nathaniel napisał(a):Dziewczyny, a może jakis spacerek? :evil_lol: siem powtórzę, skoro Pati dostanie sprzęcik to musimy się spotkac i wypróbować :evil_lol: Quote
Patikujek Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Jak dam rade to może w poniedziałek byśmy się spotkali bo wczesniej nie da rady a we wtorek jade na zlot:) Quote
chicken Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Hmm Sliczny psiurek-jakbym nie wiedziala to wyglada jak normalny york(przynajmniej na zdjeciach) :cool3::cool3: Ja tez nie rozumiem dlaczego ludzie wyrzucaja psiury-najpierw kupuja a potem won :angryy::angryy: Dobrze ze wkoncu znalazl ciebie :loveu: Quote
Patikujek Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Oj jak mnie tu dawno nie było HAU Ale cóż zrobili mi w domu burdel totalny, zerwali mi tapety: Zerwali mi podłoge i powynosili wszystko do gościnnego pokoju i tak tam wygladało: Potem było tapetowanie(oklejanie ściań jakimś papierem) Następnie trzeba było ułożyc panele i pomagałem w tym zqajęciu jak mogłem: A po robocie przyszedł niestety czas na kąpiel:placz::placz::placz: Potem trzeba było się wytrzeć: TYeraz jestem czysciutki i pachnący:loveu: Quote
Recommended Posts