Patikujek Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 beria - pewnie że się w Morsku poznamy, a ja wczoraj cały wieczór tłumaczyłam Baksikowi że tam nie będzie tak źle i opowiadałam mu ile tam piesków będzie żeby jak to wszystko zobaczy zawały nie dostał:) Mysia_Zabrze - ja mam jej fotke gdzies to jak będę mieć chwilkę to na kompa wrzucę to wszyscy zobaczycie jak bidulka wyglądała:(:shake: KaRa_TC - porzecież to topniejący baławanek co po zimie jeszcze został a te czarne plamki to jego nosek i oczka z węgielków:evil_lol: lothia - a ktos ma jakies wątpliwości:mad::evil_lol: żaba14 - jeszcze nie było listonoszki ale jak dzisiaj nie dojdzie to ja chyba wybuchne ze złości:( BORA - z Baculą na szczęście dobrze wyszło to jego wątek tam są fotki z podróży i nowego domku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28915&highlight=podhalan jakś przezyje bez koleżanek ale jestem na nie zła(szczególnie na jedną)[SIZE=2] no ale dopbra nie psujmy sobie humoru ja wróciłam chwile temu z zakupów i stwierdziłam że jedzenie więcej miejsca mi zajmie jak ciuchy:evil_lol: a ręce to do ziemi miałam jak do domu weszłam Quote
BORA Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Patikujek o której jutro będziesz? Przyjechałabym mniej więcej podobnie, żebyś sama namiotu nie musiała rozkładać :evil_lol: Quote
Patikujek Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Jakoś sobie z namiotem dam rade a wyjazd jest koło 9 z Mysłowic więc nie wiem o której będziemy na miejscu:) Quote
BORA Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Jakoś sobie z namiotem dam rade a wyjazd jest koło 9 z Mysłowic więc nie wiem o której będziemy na miejscu:) My o 9 to raczej nie będziemy wyjeżdżać, pewnie raczej koło południa jak się wyśpimy :cool3: Quote
Patikujek Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Spoko nie ma problemu a ja przed chwilką aparat odebrałam i jestem już spokojna jedyny problem jaki jeszcze mam to jak dostac się do Mysłowic jutro??? Quote
BORA Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Spoko nie ma problemu a ja przed chwilką aparat odebrałam i jestem już spokojna jedyny problem jaki jeszcze mam to jak dostac się do Mysłowic jutro??? Pociągiem? :evil_lol: Quote
Patikujek Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Raczej nie musiałabym chyba o 4 rano wstać ale problem się rozwiazał rodzice kupili dzisiaj długo oczekiwane auto i zawiewzie mnie tata jutro do mysłowic I mam jeszcze jedną prośbę głosujcie na mojego Baksa w tym konkursie fotograficznym:loveu: Proszę:) http://pedigree.pl/Psygora/pl-pl/Konkurs+na+zdjecie/glosuj?pid=1098&co=2006_8 Quote
zaba14 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Pati daj fotki z nowego sprzetu :mad: :cool3: Quote
Patikujek Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Na razie nic nie wstawie będziecie musieli poczekac do niedzieli(powiem szczerze na razie nie chce mi sie baić a do tego czasu nie mam):P Quote
Patikujek Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Dobra wklejam te obiecane fotki z nowego sprzetu:) : Na ogródku I w domku: Do zobaczonka za 5 dni, będzie dużo fotek Baksika:) Quote
beria Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze'] Przyjadę do Morska wymiziać Baksika ;) Quote
zaba14 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 super fotki :loveu: a Baksiu oczywiście bardzo przystojny :cool3: Quote
BORA Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze']Dobra wklejam te obiecane fotki z nowego sprzetu:) : Na ogródku I w domku: Do zobaczonka za 5 dni, będzie dużo fotek Baksika:) Super fotki :lol: Jednak widać różnicę :cool3: Niedługo się zobaczymy Baksiu ;) Quote
Mysia_ Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Dużo lepsza jakość fotek :cool3: Teraz to Baksiu będzie miał śliczną galerię :loveu: tzn. już ma sliczną, ale będzie jeszcze śliczniejsza :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 no to teraz sobie na nowe foteczki poczekamy :roll: Quote
leemonca Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: śliczne Quote
Patikujek Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 oj foteczki będą zlocik był świetny a nawet Baksymilian się troche zsocjalizował w wątku zlotu więcej informacji a zdjęcia już w krótce jak tylko się z Baksem wyśpimy po dzisiejszej nocce na stoku pod gołym niebem:) Quote
Patikujek Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 No cos ty:) Tanina i Olo poskładali się ze swoim namiotem i spali u mnie:) A w ogóle wczoraj poskładała się tyeż Agga, Komar i Orzech i mieli spać w domku ale coś i m się odmieniło i na stok poszli:) Quote
Patikujek Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 No to wklejam może nie ma ich zbyt wiele ale zajrzyjcie tez do zlotowej galerii:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2054941#post2054941 Baksymilian i Diana14 Quote
Recommended Posts