Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

beria - pewnie że się w Morsku poznamy, a ja wczoraj cały wieczór tłumaczyłam Baksikowi że tam nie będzie tak źle i opowiadałam mu ile tam piesków będzie żeby jak to wszystko zobaczy zawały nie dostał:)

Mysia_Zabrze - ja mam jej fotke gdzies to jak będę mieć chwilkę to na kompa wrzucę to wszyscy zobaczycie jak bidulka wyglądała:(:shake:

KaRa_TC - porzecież to topniejący baławanek co po zimie jeszcze został a te czarne plamki to jego nosek i oczka z węgielków:evil_lol:

lothia - a ktos ma jakies wątpliwości:mad::evil_lol:

żaba14 - jeszcze nie było listonoszki ale jak dzisiaj nie dojdzie to ja chyba wybuchne ze złości:(

BORA - z Baculą na szczęście dobrze wyszło to jego wątek tam są fotki z podróży i nowego domku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28915&highlight=podhalan jakś przezyje bez koleżanek ale jestem na nie zła(szczególnie na jedną)[SIZE=2] no ale dopbra nie psujmy sobie humoru ja wróciłam chwile temu z zakupów i stwierdziłam że jedzenie więcej miejsca mi zajmie jak ciuchy:evil_lol: a ręce to do ziemi miałam jak do domu weszłam

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Jakoś sobie z namiotem dam rade a wyjazd jest koło 9 z Mysłowic więc nie wiem o której będziemy na miejscu:)

My o 9 to raczej nie będziemy wyjeżdżać, pewnie raczej koło południa jak się wyśpimy :cool3:

Posted

Spoko nie ma problemu a ja przed chwilką aparat odebrałam i jestem już spokojna jedyny problem jaki jeszcze mam to jak dostac się do Mysłowic jutro???

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Spoko nie ma problemu a ja przed chwilką aparat odebrałam i jestem już spokojna jedyny problem jaki jeszcze mam to jak dostac się do Mysłowic jutro???

Pociągiem? :evil_lol:

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Dobra wklejam te obiecane fotki z nowego sprzetu:) :
Na ogródku

I w domku:

Do zobaczonka za 5 dni, będzie dużo fotek Baksika:)
Super fotki :lol: Jednak widać różnicę :cool3: Niedługo się zobaczymy Baksiu ;)

Posted

oj foteczki będą zlocik był świetny a nawet Baksymilian się troche zsocjalizował w wątku zlotu więcej informacji a zdjęcia już w krótce jak tylko się z Baksem wyśpimy po dzisiejszej nocce na stoku pod gołym niebem:)

Posted

No cos ty:) Tanina i Olo poskładali się ze swoim namiotem i spali u mnie:)

A w ogóle wczoraj poskładała się tyeż Agga, Komar i Orzech i mieli spać w domku ale coś i m się odmieniło i na stok poszli:)