Patikujek Posted January 21, 2018 Author Posted January 21, 2018 Kto ma fejsa ten już widział, ale nie będę wredna i reszcie też pokażę (choć w sumie nie wiem czy ktoś tu zagląda jeszcze :P ) Quote
dwbem Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Super psiaki, szkoda że już teraz bardzo rzadkie a to są fajne psy. Quote
Patikujek Posted January 21, 2018 Author Posted January 21, 2018 To fakt, że niezbyt często się je spotyka. Choć tutaj w Niemczech wydaje mi się, że jest ich więcej jak w PL Quote
Patikujek Posted January 21, 2018 Author Posted January 21, 2018 W okolicach poznania jest wielka hodowla to tam mogą bywać Quote
Patikujek Posted January 22, 2018 Author Posted January 22, 2018 19 godzin temu, *Magda* napisał: Piękne światła :) P.S. Ja zaglądam :P Zapracowana kobieto ty przecież czasu nie masz :P A tak poza tym, dzisiaj po czesaniu stwierdziłam, że synek mi się wyrabia :D Łapy zaczynają w końcu być owłosione! Poszedł całkowicie po tatusiu. Z nim było tak samo. Tak sobie myślę, że może byśmy w kwietniu wystawy spróbowali....? Tylko muszę go jakoś jeszcze przy innych psach ogarnąć no i ta wystawa tutaj w Niemczech a przydał by się nam na pierwszy raz ktoś kto by nam pomógł się ogarnąć z tym co i jak.... Może znacie kogoś kto wybiera się do Chemnitz na wystawę w kwietniu? Quote
*Magda* Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Dnia 22.01.2018 o 16:55, Patikujek napisał: Zapracowana kobieto ty przecież czasu nie masz :P A tak poza tym, dzisiaj po czesaniu stwierdziłam, że synek mi się wyrabia :D Łapy zaczynają w końcu być owłosione! Poszedł całkowicie po tatusiu. Z nim było tak samo. Tak sobie myślę, że może byśmy w kwietniu wystawy spróbowali....? Tylko muszę go jakoś jeszcze przy innych psach ogarnąć no i ta wystawa tutaj w Niemczech a przydał by się nam na pierwszy raz ktoś kto by nam pomógł się ogarnąć z tym co i jak.... Może znacie kogoś kto wybiera się do Chemnitz na wystawę w kwietniu? Bo nie mam :/ Olej Chemnitz i jedź w maju do Dortmund :P Quote
Patikujek Posted January 24, 2018 Author Posted January 24, 2018 Nie bo do Chemnitz mam 170 km, a nie 300. Dlatego nie muszę noclegu szukać, bo niby koło Dortmundu mam rodzinę ,ale z dużym psem mnie nie przenocują.A do tego w Chemnitz jest ostatnia okazja na klasę młodzieży. No i jeszcze w maju mam akuratować urlop :D Jeśli pójdzie gładko to potem w czerwcu Erfurt bo to mam pod nosem Quote
Ania :) Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 300km to nie jest daleko :p my na większość wystaw takie km robiliśmy :p Quote
Patikujek Posted January 24, 2018 Author Posted January 24, 2018 Może i nie, ale mi na wystawach jakoś szczegónie nie zależy więc szkoda mi kasy na paliwo :P Raczej jak już to będę na tych "po drodze" :P (czyt. w okolicy mojej rodziny, lub mnie :P ) Tak w ogóle jadę rano na weekend do Poznania (do mrówy z dogo) a po weekendzie prawdopodobnie będę miała dla was niespodziankę Quote
Ania :) Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 Przyjedziesz z nowym szczeniaczkiem? :p Doroty Ruda mi się mega podoba :) Quote
Patikujek Posted January 26, 2018 Author Posted January 26, 2018 55 minut temu, Ania :) napisał: Przyjedziesz z nowym szczeniaczkiem? :p Doroty Ruda mi się mega podoba :) Szczeniaczkiem? :o za żadne pieniądze! Ten jeden jeszcze nie zmądrzał Ja też jestem w niej zakochana, jak w żadnym innym charcie. Ale konkretnie w niej, na własnego charta się na pewno nie zdecyduję :) Quote
Tyśka) Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 Nie wiem o jakich psach mówicie i czyich :D To się chociaż pzoachwycam Blu na śniegu! <3 Mój kocur też ma świra na punkcie jedzenia;) Quote
Patikujek Posted January 27, 2018 Author Posted January 27, 2018 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Nie wiem o jakich psach mówicie i czyich :D To się chociaż pzoachwycam Blu na śniegu! <3 Jak będę już w domu i siebie to powstawiam zdjęcia z wyjazdu Quote
*Magda* Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 300km niemieckimi autostradami, to maks 2h jazdy :P Dawaj do Dortmund, to też przyjadę ;) Quote
Patikujek Posted January 27, 2018 Author Posted January 27, 2018 Prawie 4 w piątek niestety akurat te autostrady są w wiecznym remoncie. Sprawdzone nie raz. A poza tym paliwo jeszcze i nocleg. Ale ogólnie może kiedyś podjadę tam w gości poza wystawą to zajadę też do ciebie Quote
kropi124 Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Co to za szeleczki? Wpadłam i od razu na zdjęcie psiaków :D Quote
Patikujek Posted January 29, 2018 Author Posted January 29, 2018 16 godzin temu, kropi124 napisał: Co to za szeleczki? Wpadłam i od razu na zdjęcie psiaków :D Te niebieskie co ma Blu na zdjęciach? To trixie kupione na szybko w zoologu kiedyś. Chyba rozmiar M/L. Świetne są i mają zapięcia po obu stronach co mi ułatwia zakładanie. Jedyny minus że przód nie jest regulowany więc trzeba je dobrze dopasować (Blu miał je długo za małe ). I dałam za nie chyba 42 zł. Także polecam. Widziałam że są też czarno-zielone o mega mi się podobają aż szkoda ze nie było jak te kupowałam Quote
kropi124 Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 O to super ;) muszę ich poszukać. Na wystawy jeździcie ? Quote
Recommended Posts