Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

Hej dziewczyny już jestem, ostatnio skończyło mi się L4 i na dzień dobry miałam 2 noski z rzędy po 12 godzin a dzisiaj siedziałam od 7:00 do 19:00 w pracy więc właściwie dopiero teraz doszłam do siebie i mogłam na chwilę tutaj zajrzeć, zaraz ponadrabiam zaległości w waszych galeriach

A Spajkusia wycałuj za tego kwiatka

P.S
Jutro umawiamy się z Baksikiem do fryzjera mam nadzieję że będzie termin we wtorek bo mam wolne i mogłabym to załatwić:)

Posted

Patikujek napisał(a):
Hej dziewczyny już jestem, ostatnio skończyło mi się L4 i na dzień dobry miałam 2 noski z rzędy po 12 godzin a dzisiaj siedziałam od 7:00 do 19:00 w pracy więc właściwie dopiero teraz doszłam do siebie i mogłam na chwilę tutaj zajrzeć, zaraz ponadrabiam zaległości w waszych galeriach

A Spajkusia wycałuj za tego kwiatka

P.S
Jutro umawiamy się z Baksikiem do fryzjera mam nadzieję że będzie termin we wtorek bo mam wolne i mogłabym to załatwić:)

Pati, nareszcie jesteś. :multi:
Jak tam Twoja noga? :cool3:

Posted

Na koniec L4 było już w miarę dobrze chodź bolała przy niektórych ułożeniach, ale po tych kilku dniach w czasie których był dośc spory ruch znów ją nadwyrężyłam, ale smaruję żelem i bandażuje i dam radę:)

Posted

Dam wam trochę fotek:)

No i wschód słońca w piątkowy poranek w pracy:loveu:9nie wyszło tak jak chciałam ale było zimno i ktoś pod gaz podjechał więc na szybko)

Posted

Witaj Pati :)
Nadrobiłam zaległości Fotki Baksia przecudowne jak zawsze. Trzymamy kciuki aby udało sie adoptować drugiego psiaka.
Pati jak Ty to zrobiłaś że tak pieknie zakwitł Ci amarylis (cebula) :) Mi wogóle nie zakwitły
Pozdrawiamy ciepło:loveu: