Mysia_ Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ciekawe czy ja na ten zlocik się zakulam :evil_lol: Quote
Patikujek Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Fajnie by było Mycha:) Tylko ty wiesz że to nie dla alkocholików zlot???:D:D:D Quote
KaRa_ Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Fajnie by było Mycha:) Tylko ty wiesz że to nie dla alkocholików zlot???:D:D:D Taaa nie dla alkoholików:evil_lol: Quote
Mona4 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Już się nie mogę doczekać to jeszcze tylko 17 dni:D:D:D:multi: Jednak szkoda że te wakacje tak lecą:( mogły by być o miesiąc dłuższe:D PAti na co ty znowu tak czekasz? ja cie tam przypilnuje:mad: :mad: :diabloti: niebedzie pijanstwa jak u WAndul:evil_lol: :evil_lol: Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Baksiu jest śliczniasty. W życiu bym nie powiedziała że to mieszaniec! Baksymilian Wielki - fajna 'nazwa' taka oryginalna i taka historyczna. Sama ją wymyśliłaś? Ja swojemu Harry'emu wymyśliłam Harold II Bonaparte a czemu tak to nie wiem. Raz wpadło do łepetyny i zostało. Quote
Guffi Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Ja już w ogóle nie kapuje o czym Wy gadacie:hmmmm: Quote
Patikujek Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Mysiu no o kimś trzeba mówić:) A tam nie przejmuj się ja też czasem się gubię:evil_lol: Witaj go|denk@! :multi: Co do imienia to miał on Baks ale ja stwierdziłóam że skoro Maks to Maksymilian to Baks będzie Baksymilianem:) a wielki jakośtak kiedyś) Sorki że do waszych galerii nie wpadam aler ostatnio strasznie zalatana jestem:shake: Quote
Patikujek Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Hejak dawno tu nie pisałam ale ostatnio nie mam za bardzo czasu U Baksika w porzo, zbliża się ZLot i i moje urodzinki(stara dupa kurcze jestem juz) Jutro postaram sie cosik psu pstryknąc to wstawię:) Quote
Mona4 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 A ja sie chcialam przywitac i pozegnac!! Milo was bylo wszystkich poznac,wszystkich Yorkomaniakow i nietylko wszystkich wspanialych ludzi na tym forum. Wycalujcie wasze pieski od cioteczki MONY 4 ja koncze udzielanie sie na forum Dogomania.:bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: __________________ Quote
sota36 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Witaj - slyszalam duzo ( od erii) no i teraz osobiscie poznalam Cie w Morsku.Dzieki za spotkanie. Mam nadzieje, ze nie ostatnie. Pozdrawiamy serdecznie Gutek&Spolka p.s. jednak Gut nie zjadl Baksia - hihihi. Quote
Patikujek Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Witam Sota:* Mi róznież było miło cię poznać:) Gutek jest kochany i nawet nie myślał o zjedzeniu Baksa Za to moja blondyna spodobała mu się:evil_lol: Quote
Patikujek Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 No to zaczynam wklejać fotki Baksymiliana i moje do naszej galerii: A taka karteczkę zrobiłam dla córci żeby jej miejsce na namiocik zająć:) Quote
Patikujek Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 No i jeszcze jedna fotka Baksymilian, Sunia i Ja Quote
Anecioreczek Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 http://i54.photobucket.com/albums/g111/rose1988/DOSKLEPU.jpg Gdyby Tomek był za Tobą to by taka drabina głupich wyszła:D Wstawie Foteczki do Ciebie kiedy tylko znajde czas Kochana:loveu: Wymiziaj Suńke zaczpiare i panikare oraz Baksiunia:loveu: Quote
Patikujek Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Pozdrowie i wymiziam:loveu: A rzeczywiście byłaby:evil_lol: Quote
Patikujek Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Sunia Baksik w pozycji wystawowej Quote
Mysia_ Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Pati, teraz Baksik ma naprawdę fajniutką fryzurkę :loveu: Quote
Pianka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Popieram Mysie, teraz fryzurka jest super:multi: Quote
Patikujek Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Trzeba przyznać że teraz mu do twarzy w tych włoskach:loveu: Quote
Recommended Posts